Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-23-06, 10:32 PM   #401
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
邊個話嘉美尤唔愛哈曼架
哈曼唔受之嘛
搞到因愛成恨

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 10:41 PM   #402
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 真!DC
唔曼佢唔愛

我記得電視版嘉美尤同哈曼仲有幾句對白電影版無出到

嘉美尤好似勸過哈曼話同佢可能會有所共嗚XDD

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 10:47 PM   #403
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: Hitomi
我記得電視版嘉美尤同哈曼仲有幾句對白電影版無出到

嘉美尤好似勸過哈曼話同佢可能會有所共嗚XDD
電視版之後加美尤同脫落大尉講話:當時本來我可以隊林哈曼嫁,
不過都係留比你好所以先唔殺佢,
証明加美尤係唔show 哈曼瓜
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 10:53 PM   #404
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: msz006
電視版之後加美尤同脫落大尉講話:當時本來我可以隊林哈曼嫁,
不過都係留比你好所以先唔殺佢,
証明加美尤係唔show 哈曼瓜
但佢果刻的心情show出來真係有咁ge想法~算是剎那間的衝動吧XD

而且情感方面當然比起紗娜果堆少得多

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 09:03 AM   #405
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: williamsiusuper
今早係朗豪坊see 全場30人內全男班.............陽味超重
我都未試過睇戲d人個個坐定定睇完ed先走,平時d人一到ed就閃ga la,
唔知係咪少人睇得濟,個個都唔敢起住.
首ed好難聽
d劇情去得好快..........
有一幕zeta無端端攞住白旗出黎......
中間交代佢地交涉既野,講到好亂甘........
長d應該會好d,次次都得90幾分鐘..........
日本d動畫劇場版係咪定左90分鐘ga 睇the first又係甘
我上星期睇 z2 同禽晚睇 z3 都係咁... 大部分人都係坐o係度等到佢播完晒熄機著晒燈先起身...
呢幕真係有 d 抓頭... 跳得好唔自然... 不過整體上黎講佢 z3 叫做接得好過 z2 架啦....
同埋 z3 d 字幕譯得比 z2 好... z2 d 字幕有時好恐怖, 直頭都唔係一句中文黎...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 08:42 PM   #406
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
今日晌朗豪坊睇..得10人左右

淨講新ending
奶油同花攬得好
阿寶,芙勞晌天文望遠鏡度,食住花生等睇戲?
同埋米萊搵聯邦基地係咪伏筆?直駁CCA?

謎之機體發現
鐳射炮攻防戰開始果陣
拎住GM Custom果款盾晌亞加碼出o黎
唔知有冇人見到

舊 05-24-06, 08:48 PM   #407
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
有冇人知UA朗豪坊 幾時落?
想星期五睇, 但係怕去到已經落畫

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-06, 08:55 PM   #408
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
尋日去左朗豪UA睇,大半滿喎都有....

見到加奶油冇精神分裂,真係啤左一聲......仲有D新舊畫穿插得

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-24-06 08:59 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 12:55 AM   #409
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
岩岩睇完套z3...勁失望~~
真係好後悔入戲院睇z3...而唔係z2...z2落畫落得太快~~

後感
z3 d舊畫真係多到呢...連last段同the-o打都係用舊畫~淨係中間插左少少新野~
最衰就係阿科死得咁樣衰~
初時以為佢跌左落海無死到...睇完z3先知原來佢真係比條戍利艦長一槍隊瓜左...
露沙美變成路人不突止...招魂果時仲要出現...
雅典娜vsmk2 只係用左一個鏡頭...
最尾淨係改左斯洛哥一句對白...個咸濕仔就無傻到~
百式...消失了....死了!?

引用:
作者: 太公望
謎之機體發現
鐳射炮攻防戰開始果陣
拎住GM Custom果款盾晌亞加碼出o黎
唔知有冇人見到
我見到...個鏡頭去得好快...架野完全見唔到樣..淨係見到個盾~~

舊 05-25-06, 01:47 AM   #410
bear bb
Insane Gamer
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
馬沙
係咪哈瑪嘉派去奧干既人...

雖然我都知佢之前係自護人,重好想向薩比家報仇!
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 01:28 PM   #411
leotam3

ua全線落晒....
邊到仲有得睇?

http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
舊 05-25-06, 01:35 PM   #412
fatyee
Game Master

引用:
作者: leotam3
ua全線落晒....
邊到仲有得睇?
GH 旺角... 25-27 都仲有得做...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 05-25-06, 01:39 PM   #413
leotam3

引用:
作者: fatyee
GH 旺角... 25-27 都仲有得做...
邊到睇到27都有得做?

あやかし陰陽録討論區
舊 05-25-06, 01:41 PM   #414
fatyee
Game Master

引用:
作者: leotam3
邊到睇到27都有得做?
http://www.goldenharvest.com/booking...ge=gh_mk#30037

呢度寫既...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 05-25-06, 02:05 PM   #415
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
昨天睇完...

個ed簡直
羅莎美亞d劇情冇晒
重高mk2居然完全冇出過場
愛瑪同肯格冇咩點交代感情線...令到肯格死都冇咩感觸

總結都係接唔到zz囉(不過可能攬完儍左都未定....)
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 02:35 PM   #416
leotam3

引用:
作者: fatyee
唔該晒
聽日去睇

あやかし陰陽録討論區
舊 05-25-06, 03:35 PM   #417
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ryuka
昨天睇完...

個ed簡直
羅莎美亞d劇情冇晒
重高mk2居然完全冇出過場
愛瑪同肯格冇咩點交代感情線...令到肯格死都冇咩感觸

總結都係接唔到zz囉(不過可能攬完儍左都未定....)
但係哈曼都未打,唔通又整新馬反

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-06, 04:38 PM   #418
fatyee
Game Master

引用:
作者: 蛋卷王
馬反同 z 同間o個段時間都仲有好多空間俾富野佢發展... 希望佢會整埋啦...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
舊 05-25-06, 06:02 PM   #419
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 蛋卷王
o黎多次光頭佬(迪拉茲)之亂
馬沙負責掉垃圾,哈曼負責後援

舊 05-27-06, 10:57 AM   #420
aquaguard
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 太公望
o黎多次光頭佬(迪拉茲)之亂
馬沙負責掉垃圾,哈曼負責後援
哈曼 變配角不能接受

neo zeong 哈曼 & 馬沙 兩者不能兼得

btw, 根據以前PlayStation Zeta game 馬沙 version 補完 ending, kamille 癲左, 馬沙 由百式走出來講左一大輪野(有無人聼得明佢講既日文?),決定番地球"天鵝湖"歸隱, 哈曼死, 美莉巴搵馬沙, 直去CCA

個人覺得呢個ending最好

舊 05-27-06, 01:30 PM   #421
Billywto
Senior Gamer

PSN  IDBillywtohk
sos團為你解釋:
NT、CO與現實
Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-06, 10:27 PM   #422
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: aquaguard
哈曼 變配角不能接受

neo zeong 哈曼 & 馬沙 兩者不能兼得

btw, 根據以前PlayStation Zeta game 馬沙 version 補完 ending, kamille 癲左, 馬沙 由百式走出來講左一大輪野(有無人聼得明佢講既日文?),決定番地球"天鵝湖"歸隱, 哈曼死, 美莉巴搵馬沙, 直去CCA

個人覺得呢個ending最好
哈曼大人已經唔算配角喇,科才是真正路人化....

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-06, 12:20 AM   #423
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: 地場衛
科仲勉強可以算係一個大茄... 露莎美...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-06, 12:23 AM   #424
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 地場衛
科只係小配角~
講路人一定係露沙美~

舊 05-28-06, 01:18 PM   #425
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

咦!?金禾30號都未落喎
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 02:25 AM

手機版 | APP版