Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
~清談館~>[轉載]地鐵punk系鬼女真面目
lange_why 02:52 PM 11-17-04

最 近 網 上 廣 泛 流 傳 一 批 好 激 相 , 相 入 面 有 個 女 仔 鮮 紅 色 T-back , 有 刺 胸 圍 SM 皮 衫 , 扮 到 成 個 惹 火 女 鬼 搭 地 鐵 。 吹 水 興 都 收 到 呢 個 電 郵 , 重 猛 咁 問 我 哈 文 識 唔 識 佢 。 我 哈 文 識 人 咁 多 , 點 會 唔 識 ? 佢 個 名 叫 Yoko , 但 人 人 都 叫 佢 做 「 魅 鬼 」 , 過 廿 歲 生 日 , 元 朗 大 馬 路 一 間 叫 「 Why & Why 」 日 本 時 裝 店 做 sales 。

驚 T-back 被 扯 走
我 哈 文 將 魅 鬼 介 紹 俾 吹 水 興 識 , 佢 一 見 到 魅 鬼 就 「 嘩 」 一 聲 叫 出 : 「 估 唔 到 魅 鬼 唔 扮 鬼 原 來 個 樣 咁 純 , 住 短 裙 加 紅 色 背 心 真 係 青 春 活 潑 。 」 但 魅 鬼 即 刻 同 吹 水 興 講 : 「 我 好 反 叛 , 唔 鍾 意 傳 統 , 性 格 『 爆 開 』 ( 即 一 向 都 係 咁 ) , 想 做 就 去 做 。 」
「 妳 o個 日 都 好 爆 , 著 成 咁 去 搭 地 鐵 。 」 我 哈 文 都 忍 唔 住 問 魅 鬼 。
「 o個 日 係 Halloween , 所 以 至 特 登 打 扮 成 咁 。 點 只 地 鐵 , 我 重 旺 角 菜 街 ( 西 洋 菜 南 街 ) 著 住 件 衫 行 街 , 短 短 十 五 分 鐘 , 有 三 百 幾 個 途 人 圍 住 我 , 爭 住 同 我 影 相 , 男 女 小 朋 友 都 有 , 我 原 本 約 班 扮 鬼 friend 地 鐵 站 等 , 點 知 用 半 個 鐘 頭 先 行 到 落 去 。
「 去 到 地 鐵 月 台 , 又 俾 乘 客 圍 住 要 影 相 , 因 為 太 多 人 圍 住 , 我 朋 友 我 背 後 圍 住 , 驚 我 條 T-back 俾 人 扯 走 。 影 十 分 鐘 後 , 有 六 個 地 鐵 職 員 趕 我 走 , 重 報 埋 警 , 搞 到 俾 警 察 叫 我 走 , 之 後 去 到 老 蘭 重 俾 警 察 趕 , 佢 話 : 『 小 姐 , 妳 造 型 好 爆 , 但 妳 唔 好 留 度 , 會 造 成 阻 街 。 』 我 用 成 三 千 蚊 訂 造 皮 衫 無 得 show off , 想 入 去 識 番 個 男 朋 友 都 唔 得 ! 雖 然 我 每 年 Halloween 都 有 扮 鬼 , 但 係 今 年 至 激 , 我 上 年 T-back 都 加 條 短 裙 。 」
吹 水 興 一 聽 魅 鬼 話 無 男 朋 友 , 即 時 開 心 到 彈 起 , 重 約 魅 鬼 食 飯 添 。

嘩....為o左識男仔o者...唔駛o甘下話...
個人唔多接受倒
kyu 02:55 PM 11-17-04
又係佢呀
神秘過客 02:59 PM 11-17-04
真人個樣差咁遠o既
凍檸茶 03:41 PM 11-17-04
作者: kyu:
又係佢呀
又係佢???!!!
佢之前仲做過乜~
kyu 05:00 PM 11-17-04
作者: 凍檸茶:
又係佢???!!!
佢之前仲做過乜~
之前就係講佢衣著囉,呢度我開個topic講佢
美版之王-天涯浪子 03:03 PM 11-17-04
唉, 香港好多呢d人, 不想正常做人, 總想做野搏出位.

唔諗下幾多人係生活什至生命邊沿掙扎, 想好簡單咁起居生活, 過平凡人的日子都不可以.

衷心希望上文女仕患下硬皮症, 咁佢就知生命有幾可貴, 時間應該如何好好把握.
Hei Man 03:07 PM 11-17-04
作者: 美版之王-天涯浪子:
唉, 香港好多呢d人, 不想正常做人, 總想做野搏出位.

唔諗下幾多人係生活什至生命邊沿掙扎, 想好簡單咁起居生活, 過平凡人的日子都不可以.

衷心希望上文女仕患下硬皮症, 咁佢就知生命有幾可貴, 時間應該如何好好把握.
你咁講會唔會過分d

貪玩唔係罪唻架下哇…
大情大性武大帝 03:09 PM 11-17-04
有得玩,識玩,敢玩又玩得起,點解唔玩?
浪子唔好咁喇…點做浪子呀!
【麥斯】 03:09 PM 11-17-04
其實唔駛扮鬼扮馬, 以佢既條件識男仔相信都冇咩難度......
定係想招惹更多狂蜂浪蝶?
kyu 03:32 PM 11-17-04
作者: 【麥斯】:
其實唔駛扮鬼扮馬, 以佢既條件識男仔相信都冇咩難度......
定係想招惹更多狂蜂浪蝶?
我都認同,佢咁樣盞連痴漢都吸引埋
Neloth 03:14 PM 11-17-04
大驚小怪
Evangelion 03:18 PM 11-17-04
根本無得搵患病人仕比...生命原本就係不公平
S.T.A.R.S. 03:27 PM 11-17-04
個三千蚊就係o個幾塊布
無前無後又無樣,想出位?去高登啦
只有一個字可以形容佢,不過唔出得街
不死game神 03:33 PM 11-17-04
佢唔剪齋陰會仲靚D
snowman 03:42 PM 11-17-04
咩年代呀
女仔識男仔駛唔駛搞咁多野呀

識男仔當然要上o黎gaf 啦!!!!!!
沈小丸 04:37 PM 11-17-04
佢本身都唔差啦..
唔洗搞成咁掛...
verdy_returner 04:40 PM 11-17-04
個樣都ok!

但係我諗佢都係果d貪玩既"o靚妹"。
柯士甸 04:45 PM 11-17-04
去 到 老 蘭 重 俾 警 察 趕 , 佢 話 : 『 小 姐 , 妳 造 型 好 爆 , 但 妳 唔 好 留 度 , 會 造 成 阻 街 。 』

小 姐 , 妳 造 型 好 爆~
Metal Gear NT 04:59 PM 11-17-04
呢位小姐認為著到咁先識到男仔...如果咁都識到,我覺得個男仔一係有病、一係盲...

要玩都唔係咁o架...新一代年青人...
馬沙 05:01 PM 11-17-04
幾cute oY
kyu 05:03 PM 11-17-04
作者: Metal Gear NT:
呢位小姐認為著到咁先識到男仔...如果咁都識到,我覺得個男仔一係有病、一係盲...

畀我都唔揀佢啦!著成咁,仲要去P,盞破壞自己形象
Cagalli 06:28 PM 11-17-04
果個打扮, 我覺得係為左別人的注目禮,
多過為左識男仔~
Hei Man 07:05 PM 11-17-04
作者: Metal Gear NT:

我覺得…又唔駛將佢地講到咁負面…
都係一種想表現自己既舉動啫…
馬沙 07:06 PM 11-17-04
我想追佢
ben_fung924 07:02 PM 11-17-04
幾靚女播。
1 2 3 4 

返回主題版面