Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
亍 ◣ 08:50 PM 09-15-14
作者: 尼路:
其實可唔可以咁理解,當變身可擋100先解除,爆炸爆左70,落地食50,超過防禦極限,桃姐硬食20兼變身解除……
原因唔係只有一個字:虛

尼路 10:56 PM 09-15-14
作者: 亍 ◣:
原因唔係只有一個字:虛
唔好咁真啦
凍檸茶 12:00 AM 09-16-14
可能爆正個變身器呢
kakajit 12:53 PM 09-16-14
而家諗番其實鋪得ZACK做卧底 , 而家呢個已經係必然結果
1.佢唔可以對個故事乜影響都無下完事 , 觀眾會覺得呢個劇情為乜
2.一定要對雙方陣營都有影響 , 只得ZACK有事D人又會覺得無聊 , 覺得ZACK忽忽痕搵野搞搞死自己得啖笑
3.對戒斗陣營有影響只可以向桃姐開刀

所以結局其實只係得兩個
1. 桃死 ZACK唔死
2. 桃同ZACK 都死

覺得便當派得HEA其實只係畫面上無咁震撼O者 , 其實兩人退場我覺得好合理
如果唔係佢地只係今集最尾幾分鐘 O係後面
money 09:17 PM 09-16-14

尼路 09:58 PM 09-16-14
睇完只有女警比較吸引的感覺……
pierrekwok 10:08 PM 09-16-14
電單車幹部個樣好似渡部秀(OOO).
leungky1 10:20 PM 09-16-14
主角樣太後生了......
pierrekwok 11:30 PM 09-16-14
作者: leungky1:
主角樣太後生了......
反而三個敵方幹部好有主角相, 唔知日後既劇情會唔會講佢地洗白做番拉打呢?
凍檸茶 11:47 PM 09-16-14
馬壯?????
尼路 08:21 AM 09-17-14
作者: 凍檸茶:
馬壯?????
你咁講一講又真係幾似
魔璃 10:01 AM 09-17-14
見倒要chok手環架車就覺得好冇力

作者: pierrekwok:
電單車幹部個樣好似渡部秀(OOO).
似横浜流星多d
美堂蠻 10:40 AM 09-17-14
作者: 魔璃:

似横浜流星多d
側面似仲係中二既門矢士...........
pierrekwok 12:36 PM 09-17-14
作者: 魔璃:

似横浜流星多d
總之現階段有型過男主角,今次反而敵方幹部揸電單車⋯
Irwin 02:12 PM 09-17-14
作者: pierrekwok:
總之現階段有型過男主角今次反而敵方幹部揸電單車
仮面ライダー・ガイム幹部
凍檸茶 02:20 PM 09-17-14
點解仲要開閂三次先出到超咇
呢個設計真係咁好賣, 定平啲?
由手機版發出
GN00508771 04:16 PM 09-17-14
開關多幾次=易壞=買個新?
J+1 04:25 PM 09-17-14
作者: 凍檸茶:
點解仲要開閂三次先出到超咇
呢個設計真係咁好賣, 定平啲?
由手機版發出
笨大商法仲要問?
由手機版發出
♀宮野真守♀ 08:00 PM 09-17-14
個主角真係好似D大陸仔....
pierrekwok 08:13 PM 09-17-14
作者: ♀宮野真守♀:
個主角真係好似D大陸仔....
繼馮德倫(大誤)飾演555同埋何潤東飾演天帝後,再有中國籍演員主演拉打。
地場衛 01:08 AM 09-18-14
對新個堆平成拉打既造形已經冇乜特別期望,反正初頭睇覺得騎呢,睇兩睇又慣返

初頭睇橙騎都好古怪,咪又順眼返晒,希望個故仔吸引得喇
魔璃 03:58 PM 09-18-14
睇完主角群既相, 再望下幹部演員既相

突然分唔清邊幫先系主角
GN00508771 07:14 AM 09-21-14
蕉爺啊⋯⋯⋯
魔璃 07:30 AM 09-21-14
HAPPY END
夜貓 10:21 AM 09-21-14

はじまりの男個造型…ダサすぎる
貴虎兄さん!行方不明多集都没死到,爆面具果然是生存flag
蕉哥下集都出到場!?

第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42 82 132  ... 最後

返回主題版面