Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-16, 01:21 AM   #3926
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
三石中拳斷空, 咁啱我有盾斷空, 係咪比盾斷空食咗佢好啲~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 08:42 AM   #3927
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
好似未出射斷空我﹖唔知射會唔會係大器喎,係我應該留住先,等佢出埋射唔係大器就俾盾食,而家必黎講都係清場技最屈
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 01:17 PM   #3928
ShinDou

係喎諗諗下我而家果隻R加超力係盾,SSR版有清場技,可以升爆攻試下秒唔秒到精霸25D機,出幾隻C UC盾補給機自殺
舊 07-10-16, 01:22 PM   #3929
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲係過唔到30

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 01:50 PM   #3930
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
跟電擊攻略打30唔難, 35先係考驗人類毅力既地方....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 06:35 PM   #3931
Crazy Gamer

30我根本係碾過去咁滯
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 06:52 PM   #3932
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
30我根本係碾過去咁滯
你用咩隊可以碾過
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-16, 07:27 PM   #3933
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
你用咩隊可以碾過
由手機版發出
全射,突一nu,三突白卡射自由,突爆gunbuster電單車sr射穆。
射自由用吹飛必殺。
射自由擺最底,衝上去出必打停紅卡必殺,之後拉番隻自由入艦回下血時紅卡已經爆咗。
青椒時引佢深入食艦長效果,用buster大根性坦,盡量只有一隻中必殺,有珠時就打停佢必殺,其他人用加命中精神,只爆咗兩隻,隻艦滿血過版。
舊 07-11-16, 05:57 PM   #3934
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於過左30
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 06:30 PM   #3935
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
終於過左30
由手機版發出
歡迎來到35地獄~~
舊 07-11-16, 06:50 PM   #3936
yorkyork

註冊日期: May 2010
http://xomg.sega-net.com/apps/info/detail/026427.html

係咪又係高登開掛
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 07:34 PM   #3937
ShinDou

有咩不正行為要BLOCK ACCOUNT咁嚴重﹖精霸點開掛﹖
舊 07-11-16, 07:35 PM   #3938
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
歡迎來到35地獄~~
要射到2047?!?!

扣左1/4血已經比佢推埋艦......
有冇人有兩支白鎗可唔可能打到佢行唔到前?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-11-16, 07:56 PM   #3939
ShinDou

AT FIELD減好多﹖直擊有冇用﹖
舊 07-11-16, 08:11 PM   #3940
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

普攻扣10
直擊有用不過時間唔夠長,唔知有冇10秒

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-11-16, 08:12 PM   #3941
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

FB上有YOUTUBE片教, 要9珠+雙激勵OMEGA+改爆電單車+爆擊艦博6下必殺爆擊

如果玩直擊的話都得, 不過要有幾隻課金直擊SSR, 最好有埋射三一或都突爆射V...

BAN佐果班係用外掛玩征霸既人, 2-30LV過到係人都知唔正常
舊 07-11-16, 08:14 PM   #3942
ShinDou

咩外掛黎﹖咁勁可以HACK到佢SERVER﹖
舊 07-11-16, 08:26 PM   #3943
yorkyork

宇宙怪獸個時都見人玩鎖血
舊 07-11-16, 08:35 PM   #3944
ShinDou

好似冇見過其他GAME話有外掛,定係我打得少﹖XD
舊 07-11-16, 08:55 PM   #3945
yorkyork

好多game都有,
成日見巴哈仔root完開掛
舊 07-11-16, 09:35 PM   #3946
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
成日彈game, 1.0係咁,2.0又係咁

Cc 最新版又係成日死機,之前完全唔會

反而隻冇人氣嘅戰鬥海贼最順
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 09:49 PM   #3947
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: ShinDou 查看文章
咩外掛黎﹖咁勁可以HACK到佢SERVER﹖

呢隻game同好多其他game同npc戰鬥其實唔link server, 打完先會link, 所以好多地方做手腳
舊 07-11-16, 10:22 PM   #3948
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ryvius123 查看文章
FB上有YOUTUBE片教, 要9珠+雙激勵OMEGA+改爆電單車+爆擊艦博6下必殺爆擊

1.冇練激勵OMEGA
2.冇改爆電單車
3.冇買爆擊艦

即係完全唔駛諗佢個方案

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-11-16, 10:43 PM   #3949
ShinDou

我都覺得最近彈多左GAME唔知咩事,日日彈幾次,反而以前冇乜點彈
舊 07-11-16, 11:46 PM   #3950
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
1.冇練激勵OMEGA
2.冇改爆電單車
3.冇買爆擊艦

即係完全唔駛諗佢個方案
其實一擊過萬係可以破,但初號機有60萬

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:11 PM

手機版 | APP版