Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-15, 06:47 PM   #1426
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
E劵: 可換2張GUNBASTER
24K和70K分各1張GUNBASTER

仲有1張係邊?
利申: 只打到41關
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 06:57 PM   #1427
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: Seamty2 查看文章
E劵: 可換2張GUNBASTER
24K和70K分各1張GUNBASTER

仲有1張係邊?
利申: 只打到41關
51版初回CLEAR送
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 03:00 AM   #1428
a147852987
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
30後無特攻機,係咪吾使再打.......
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 09:41 PM   #1429
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好彩有個初號機大脾 純拳隊慢慢打到去49關了 之後食石都硬突佢算數.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 01:32 AM   #1430
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
抱象腿EVA初號機去到49+1 50和51預算會吃石過 剩兩天,希望畢到業

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 08:57 AM   #1431
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

50,51各食1石完...之後刷埋個70000分拎第3隻GB就算數......

40關之後開魂o既拳exia打落去都如蚊咬就知呢隻game真係糞......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-09-15, 10:51 AM   #1432
sdexam
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
隻GAME出左個半月, 但係EVENT 已經咁難, 3X 關後 BOSS 已經打唔入, 無特角真係唔使打. 用朋友特角就可以到50都唔使用石...
佢特角重咁難中. 咁既平衡真係有D差...
sdexam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 11:27 AM   #1433
clie

10粒FEVER ENERGY剛好刷到16000晶片加70000分,GM係咪計過條數
凸2收檔
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 12:25 PM   #1434
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: sdexam 查看文章
隻GAME出左個半月, 但係EVENT 已經咁難, 3X 關後 BOSS 已經打唔入, 無特角真係唔使打. 用朋友特角就可以到50都唔使用石...
佢特角重咁難中. 咁既平衡真係有D差...
難 X
將你手上的TEAM打成垃圾 O

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 11-09-15, 12:27 PM   #1435
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
已棄驚....

舊 11-09-15, 02:46 PM   #1436
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
40,50,51關各食1石, 打多 1500 E chips 3突Gunbuster就收工
總共用左5枝 10 AP 水

舊 11-09-15, 03:58 PM   #1437
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
待望之射突擊正式入池?
想要卷抽arx7?再等吧:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 04:15 PM   #1438
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
當發現不是ev抽角=垃圾仲有冇人會抽?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 04:22 PM   #1439
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Arx7 仲OK 既:0)
下兩次EV 角係Eva(射、盾)斷空我(拳、射)先興奮
黎隻空突擊(拳)都唔錯

老實池中俾隻回血SSR 仲合理

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 11-09-15 04:28 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:17 PM   #1440
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇番排名....究竟有幾多日本本土人有打?
由手機版發出
舊 11-09-15, 05:31 PM   #1441
Yuu=ka

註冊日期: Feb 2002
唔係event 角=垃圾,咁一般人點解要抽酒場角?點解要打event 角?
反正抽完打完升到滿突滿改都係打唔入event boss,不如補給角用完精神去死俾珠特角開技loop 實際!!
Bamdie 走火入魔了

打中敵人的秘孔,再向其腦部傳送錯誤信息如「大腸周圍非常缺水!」,大腦便會在大腸周圍收集水份。當無辜的大腸細胞吸收 水份超過界限便會恩膨滿的結果,最後悲哀地引致爆發
啊~~~~督督督督督督督督
Yuu=ka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:43 PM   #1442
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
Auto作業game
無配音

我唔覺得仲有咩理由要我哂時間俾部電話Run隻game
好後悔俾過錢
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:47 PM   #1443
J+1
望過黎呀!!!!!!

酒場至少可以用卷...

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
Auto作業game
無配音

我唔覺得仲有咩理由要我哂時間俾部電話Run隻game
好後悔俾過錢
舊錢我當比佢開OG3,之後唔駛指意...
由手機版發出
舊 11-09-15, 05:53 PM   #1444
Yuu=ka

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
酒場至少可以用卷...

舊錢我當比佢開OG3,之後唔駛指意...
由手機版發出
當手遊無配音都賺到錢,你估仲會出現賺唔到多錢但投資大的og3 嗎?

打中敵人的秘孔,再向其腦部傳送錯誤信息如「大腸周圍非常缺水!」,大腦便會在大腸周圍收集水份。當無辜的大腸細胞吸收 水份超過界限便會恩膨滿的結果,最後悲哀地引致爆發
啊~~~~督督督督督督督督
Yuu=ka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 05:57 PM   #1445
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
Auto邊過到關
曜日SHOOTER難到媽媽聲
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 06:37 PM   #1446
okabe

註冊日期: Aug 2002
無配音唔係自家開發,仲要成隻GAME只係照搬另一隻GAME,咁都可以賺到錢
仲會去開發新作?
應該係剛相反,想要佢開發新作就唔好玩同唔好課,等佢知手機GAME市場唔易賺
快D專心番去開發新作好過喇!
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 07:54 PM   #1447
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

7萬分拎堆第3隻.....e卷打到尾應該拎到一隻吧......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-09-15, 09:09 PM   #1448
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
7萬分拎堆第3隻.....e卷打到尾應該拎到一隻吧......
你而家先打到7萬分 刷29會打到你嘔白泡

請叫我「小丑」。

舊 11-09-15, 09:20 PM   #1449
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

呢幾年真係見親BANDAI就憎,出家用GAME隻隻都一大堆DLC,睇見佢出課金GAME,都估到抽到正野機率會SET到無限低...呢隻GAME都玩過下,真係又悶又垃圾,唔夠一日DEL左.
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 09:35 PM   #1450
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
呢隻GAME營運係世嘉
插就插世嘉啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:01 PM

手機版 | APP版