Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-16, 06:07 PM   #25626
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
恭喜~
GN果然係唔會令我地失望~~~
呢個世界果然係無公平的

舊 11-16-16, 06:09 PM   #25627
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: GN00508771 查看文章
10連已中

相隔一年 終於做到媽媽

世界充滿希望
根本異世界人
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:09 PM   #25628
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

耶蘇又行神蹟了

My room個聖誕景要掛個半月?

舊 11-16-16, 06:11 PM   #25629
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
根本冇公平過

非洲人十連加4卷,只中到event 5星禮(上年冇中)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:13 PM   #25630
gingq7

註冊日期: May 2008
我開始認同大師:唔應該復刻沖田
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:17 PM   #25631
蒼穹的天空
Insane Gamer

恭喜GN大

現在只求新聖誕大坑, 可以順利出貨

舊 11-16-16, 06:18 PM   #25632
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: gingq7 查看文章
我開始認同大師:唔應該復刻沖田
法老金故事池有,只有阻止沖田復刻才能阻止神的進擊

舊 11-16-16, 06:19 PM   #25633
stcdavidhk

引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
法老金故事池有,只有阻止沖田復刻才能阻止神的進擊
你信唔信唔復刻都抽中比你睇

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:20 PM   #25634
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
恭喜GN大

現在只求新聖誕大坑, 可以順利出貨
頭先係到諗
庄司餓左咁耐

會唔會聖誔都好似水著咁出夠2 part

日站貼左張圖
我唔係太睇得明
總之講fgo個sales rank好勁啦

https://imgur.com/a/79UfR

舊 11-16-16, 06:21 PM   #25635
蛋撻王子
功德完滿

http://news.fate-go.jp/2016/6335/

◆対象サーヴァント◆
アルトリア・ペンドラゴン(ランサー)
アン・ボニー&メアリー・リード(アーチャー)
清姫(ランサー)
静謐のハサン
玉藻の前(ランサー)
ベディヴィエール
マリー・アントワネット(キャスター)
モードレッド(ライダー)
ランスロット(セイバー)
レオナルド・ダ・ヴィンチ

獅子王
槍清姬
槍狐
劍蘭
文西

咦....鐵拳ちゃん呢?

舊 11-16-16, 06:26 PM   #25636
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
頭先係到諗
庄司餓左咁耐

你今講又覺得好有機會WO~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:27 PM   #25637
gingq7

鐵拳呢!!!?????!!!!!????
舊 11-16-16, 06:29 PM   #25638
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
歐洲人GN大是不可能不中的啦……

引用:
http://news.fate-go.jp/2016/6335/

◆対象サーヴァント◆
アルトリア・ペンドラゴン(ランサー)
アン・ボニー&メアリー・リード(アーチャー)
清姫(ランサー)
静謐のハサン
玉藻の前(ランサー)
ベディヴィエール
マリー・アントワネット(キャスター)
モードレッド(ライダー)
ランスロット(セイバー)
レオナルド・ダ・ヴィンチ

獅子王
槍清姬
槍狐
劍蘭
文西

等下一次吧(弓王都沒有)

總算可以用靜靜、水著一伙、文西、白鎗王和岳父大人了

現在完成戰鬥後顯示出的素材方便多了

因為去年聖誔還是未課的人沒什麼好東西抽到,今次最多是傑克掛聖誔貞德比較幫到大家吧?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:30 PM   #25639
gingq7

引用:

引用:
頭先係到諗
庄司餓左咁耐

12月仲有第7章, 應該唔夠時間?

送角究竟會係:
聖誕黑貞德?
聖誕黑乳上?
聖誕黑傻巴(法)?
舊 11-16-16, 06:30 PM   #25640
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
根本冇公平過

非洲人十連加4卷,只中到event 5星禮(上年冇中)
有限定5星禮都算係安慰獎啦

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:35 PM   #25641
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
歐洲人GN大是不可能不中的啦……

等下一次吧(弓王都沒有)

總算可以用靜靜、水著一伙、文西、白鎗王和岳父大人了

現在完成戰鬥後顯示出的素材方便多了

因為去年聖誔還是未課的人沒什麼好東西抽到,今次最多是傑克掛聖誔貞德比較幫到大家吧?
聖傻加成最多,掛聖傻最好
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:35 PM   #25642
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: gingq7 查看文章

12月仲有第7章, 應該唔夠時間?

送角究竟會係:
聖誕黑貞德?
聖誕黑乳上?
聖誕黑傻巴(法)?
聖...聖誕文西...(震聲)

舊 11-16-16, 06:47 PM   #25643
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
聖...聖誕文西...(震聲)
橫掂都係4星,可能係聖誕lily呢
只要係聖誕女人就得啦
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:52 PM   #25644
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
5劵墮海, 只有1張5星禮裝 (千年黃金樹) = =
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:56 PM   #25645
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
恭喜GN~

没鐵拳
好彩有槍狐

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
只要係聖誕女人就得啦
can't agree more

引用:
作者: digiharuka 查看文章
5劵墮海, 只有1張5星禮裝 (千年黃金樹) = =
千年黃金樹4星禮来的...

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:10 PM   #25646
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
只要係聖誕女人就得啦
聖誕阿福!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:12 PM   #25647
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 夜貓 查看文章
恭喜GN~

没鐵拳
好彩有槍狐

can't agree more

千年黃金樹4星禮来的...
噢! 那更好了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:22 PM   #25648
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
今次友抽會唔會抽到3星禮裝?

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:24 PM   #25649
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
想問下大大有冇朋友位加 抽左2次10連得2童謠冇禮裝。想抱禮裝大腿

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:53 PM   #25650
gingq7

-DEL-

此篇文章於 11-16-16 08:04 PM 被 gingq7 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:36 AM

手機版 | APP版