Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-11-10, 12:25 PM   #226
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: Areios 查看文章
[[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs649.snc4/...
我笑到收唔到聲呀
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 06:19 PM   #227
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔要旺角北嘅得唔得?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 07:40 PM   #228
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
23號唔係翌日咩

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 07:55 PM   #229
ゆり

註冊日期: Nov 2004

異曲同工之妙?

舊 09-12-10, 08:45 PM   #230
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 秋山澪 查看文章

異曲同工之妙?
好心就全部用口語,而家不倫不類

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 08:48 PM   #231
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
一般依d情況
係用<予>,咁望落去順好多

舊 09-12-10, 09:29 PM   #232
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN

尋日一望到就囧左

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 10:27 PM   #233
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
GAF大事回顧

舊 09-12-10, 10:37 PM   #234
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 大懶財 查看文章

尋日一望到就囧左
admin 可能係 server 房一邊維修一邊打爐
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 11:14 PM   #235
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Areios 查看文章
[

身為議員竟從事販賣人口之勾當?該斬!!
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-10, 11:35 PM   #236
ゆり

其實有冇人睇到個"連"字都錯

應該係"蓮"

舊 09-12-10, 11:35 PM   #237
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
旺角北長者...

FAIL ]

引用:
尋日一望到就囧左
呢個我琴日都cap 低左

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS

此篇文章於 09-12-10 11:38 PM 被 基路亞 編輯。
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 12:32 AM   #238
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:

應該係"蓮"
  話唔定佢係送「雙黃」連「蓉月餅」以及「長者」,三合一套裝呢!

舊 09-13-10, 12:35 AM   #239
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
及同並都唔識分

佢d中文真係..

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 12:39 AM   #240
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:

應該係"蓮"
proofreading

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 04:37 AM   #241
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:

尋日一望到就囧左
我係囧同啤左一聲.....啤~~~~~~~~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 07:30 AM   #242
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
有無人覺得用敬畏都怪怪地?
Whirlwind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 07:50 AM   #243
Areios

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: Whirlwind 查看文章
有無人覺得用敬畏都怪怪地?
引用:

應該係"蓮"
大家的眼力真好
Areios 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:52 AM   #244
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 基路亞 查看文章

呢個我琴日都cap 低左
CAP低+1
睇到我都笑咗一聲

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 02:17 PM   #245
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 0001 查看文章
我係囧同啤左一聲.....啤~~~~~~~~~~
為左gaf, 各大大冇啖好食
我....我都cap低左呀頂
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 04:19 PM   #246
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 06:29 PM   #247
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
引用:

異曲同工之妙?
好小朋友…都讀得IVE喇,就唔該成熟少少…死死氣買疊紙,返學校印出黎喇咩事都冇…

仲要打錯字比人放上網串…真係羞家…

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 06:32 PM   #248
ゆり

引用:
作者: 老師 查看文章
好小朋友…都讀得IVE喇,就唔該成熟少少…死死氣買疊紙,返學校印出黎喇咩事都冇…

未必

我以前都讀過ive

慣左收實體notes

但我唔接受什麼"因為環保"而唔print notes呢d道理

舊 09-13-10, 06:58 PM   #249
alextang1030
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:

ive之前係派開實紙的~
但而家學費加左一倍
但~已經唔只note~
連成績表都要比20蚊先肯印~

另~ive一百蚊printing之後係要再收返錢~
黑百好似幾毫~但彩色就幾蚊@.@
但一年絕對唔只印咁少~
alextang1030 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 08:04 PM   #250
D.SANJI

註冊日期: Jul 2002
引用:

開波半個學期話派俾你,放完個xmas返來話唔派

每人每年有$100 quoter print野,每印一張價錢同出面印無分別,但係紙自備

成績表都要收你$50先印俾你

但係佢excuse係為環保
D.SANJI 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:12 PM

手機版 | APP版