Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-25-03, 10:07 PM   #1
StevenLeong
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
有冇朋友部電腦ge MP3 越來越多 多唔知播邊首好???

有冇朋友部電腦ge MP3 越來越多 多唔知播邊首好???

我成日有呢個疑難
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 10:22 PM   #2
StevenLeong

我累積左六千六百幾首

有時都唔知播乜好:@_@":
舊 11-25-03, 10:27 PM   #3
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
歌呢樣野不嬲貴精唔貴多

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 11:22 PM   #4
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
係囉~
我以前係全隻碟D歌要晒咩歌手都照殺~
我是用RANDOM形式播歌
但係有D唔好聽的歌我又會飛左佢WO~很麻煩

所以我開始整理D歌~將唔好聽果D Delete晒佢~
主打歌都一樣~唔好聽照delete~
發覺可以delete一半歌...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 11:39 PM   #5
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
我超多,超過10GBvv

舊 11-25-03, 11:40 PM   #6
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
你地係邊到dl mp3 架? a
我反而對呢個問題更有興趣~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 11:50 PM   #7
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by 基路亞 :
我用WinMx.

我四百幾首仲以為好多添.嘩你班友丫

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 11:53 PM   #8
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
Originally posted by 果個 :

我用WinMx.

我四百幾首仲以為好多添.嘩你班友丫
加加埋埋一定過幾千架~
只不過有d 燒左碟姐...

WinMX 成日都下載左d 不明或者唔清晰的版本~ :@_@":

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-03, 11:57 PM   #9
豐臣
Game Master

引用:

加加埋埋一定過幾千架~
只不過有d 燒左碟姐...

WinMX 成日都下載左d 不明或者唔清晰的版本~ :@_@":
無錯
有d mb數超高反而音質超差

舊 11-26-03, 12:31 AM   #10
StevenLeong

引用:
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
我超多,超過10GBvv
我25.2GB

舊 11-26-03, 12:33 AM   #11
StevenLeong

引用:
好多地方累積的

FTP icq Website Wimnx Winny

此篇文章於 11-26-03 06:10 AM 被 StevenLeong 編輯。
舊 11-26-03, 12:35 AM   #12
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
我多數新歌
舊的會放埋一邊
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 12:48 AM   #13
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
我有朋友經營mp3大型收費網站~
佢咩歌都有(日韓國語廣東英文都齊晒)...而且可以免費send俾我~
佢d歌多到嚇死人

舊 11-26-03, 12:57 AM   #14
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
引用:
Originally posted by StevenLeong :
我25.2GB

我27.4 ..................

想死

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 01:00 AM   #15
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
<--有d聽完就算
del得就del
反正99%都唔會聽返
想聽先搵過

舊 11-26-03, 01:24 AM   #16
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
唔經唔覺我都有5百幾首mp3
不過HDD仲有位,由得佢啦

舊 11-26-03, 01:31 AM   #17
Kaiser
ドウケシ

引用:
Originally posted by Hitomi :
係囉~
我以前係全隻碟D歌要晒咩歌手都照殺~
我是用RANDOM形式播歌
但係有D唔好聽的歌我又會飛左佢WO~很麻煩

所以我開始整理D歌~將唔好聽果D Delete晒佢~
主打歌都一樣~唔好聽照delete~
發覺可以delete一半歌...
所以我埋單計數都只不過百多首MP3
首首就黎俾我聽到幾多秒唱到邊到都聽得出...

我出街係靠聽歌黎計時,吹脹

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 01:45 AM   #18
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by Hitomi :

我有朋友經營mp3大型收費網站~
佢咩歌都有(日韓國語廣東英文都齊晒)...而且可以免費send俾我~
佢d歌多到嚇死人
box濕.com?

663 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 02:03 AM   #19
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
我得1.94 GB....得382首歌>.<
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 02:28 AM   #20
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

好聽會成日聽
有些久不久聽
有時會隨意找些少聽的再聽

歌其實不算多...
但由於碟要成隻上先算覺齊存...
加上又愛聽配樂...所以OST一隻過..
基本上係有殺錯無放過......
全部都以Zip形式收放
但相信粗略計快近萬首...
約33G
而且現在見ISO,APE都照收
一切所以質數最高為優先接收\/

舊 11-26-03, 08:25 AM   #21
Haken Kreuz
Insane Gamer

聽過唔好聽會洗
好聽既會keep
成隻碟果d會燒
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 08:30 AM   #22
Osmosis
Game Master
依然范特西

i have about 2000 too....tons of songs...i think i should start delete some....

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-03, 11:47 AM   #23
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 663 :

box濕.com?
唔係~box濕.com cheap到爆

我朋友個mp3網以前本來唔收$$架~
但係box濕.com超賤偷佢地d link~然後自己收人$$$~
於是我朋友見到咁的情況於是同佢幾個parter商量~
決定成為收費mp3網站~

舊 11-26-03, 03:00 PM   #24
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
你地都痴線的@@
我部舊机得100首留下都覺多=_=

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-03, 03:48 AM   #25
卡樂 B 薯仔
Crazy Gamer
隱性情色恐怖份子

註冊日期: Feb 2002
前排執機,將原本9xxx既MP3剷凈11xx....

其實唔係剷晒,有部份係過落我老姐個HD度,歌係
佢要既,抄完又唔過返落佢個HD,浪廢我個HD既資
源...

Not all the things visible are real...

任何事都為別人 自己擺在最後面 來一次遠走高飛 再猶豫就別後悔
擇期不如就今天 bye bye blue Monday 肩上一把破吉他 流浪到天邊
卡樂 B 薯仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
WMA change to MP3 Orage 手機資訊/電腦軟硬討論 2 02-05-04 06:42 AM
MP3 機大問題..... asuranhk 手機資訊/電腦軟硬討論 0 01-26-04 08:12 PM
開台播動畫歌 最終回「最後のコンサート」完滿結束,謝謝各位~ Samuelic 日本動漫畫討論版 385 12-21-03 01:41 AM
Which MP3 is the best? Freeman02hk Neo Music UNIVERSE 6 09-15-02 01:29 PM

現在的時間是 04:52 AM

手機版 | APP版