Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-13-02, 12:35 PM   #1
beckham23
Senior Gamer
史上最強最勁最型!

註冊日期: Nov 2002
有冇搞錯,乜梁詠琪歌藝好差咩?

http://community.she.com/messageboar...opic_id=314277
beckham23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 02:20 PM   #2
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
Re: 有冇搞錯,乜梁詠琪歌藝好差咩?

引用:
Originally posted by beckham23 :
http://community.she.com/messageboar...opic_id=314277
廢人講廢話
理咁多做乜丫:@_@": :@_@": :@_@":
呢個係女性網頁黎架呵?
睇黎都係d豬扒唔抵得GiGi靚過佢地
咪響度亂吠law

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 10:13 PM   #3
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
我覺得gigi比起佢出道時
歌得好左好多
好有進步丫
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 11:44 PM   #4
氣體蛇
Crazy Gamer

PSN  IDfatboki
麻麻地咁la
氣體蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-02, 11:54 PM   #5
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
一般啦~~~~
佢把聲感覺上比較尖囉.......
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-02, 12:00 AM   #6
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
係進步左, 但都係好差...

舊 12-14-02, 09:29 PM   #7
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
好過而家d新人(關心妍除外),but都係普通啦
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-02, 09:38 PM   #8
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
GIGI把聲OK啦~現場差左D姐~平時唱片果D幾好呀~聽落幾舒服~
不過...佢唔好唱咁多有假音D歌囉~
佢一唱高音就唔掂...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-02, 02:39 AM   #9
下雪邊界

事先聲明...我唔係gigi fans...
講歌藝...佢比初出道時進步左...呢個係事實...
將來亦都希望會繼續改進...

不過其實除左歌藝高唔高之外...
一個歌手把聲可唔可以俾到聽眾一種"感覺"同"意會"都好重要...
我個人覺得gigi把聲做得到...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-02, 06:30 PM   #10
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by 下雪邊界 :
事先聲明...我唔係gigi fans...
講歌藝...佢比初出道時進步左...呢個係事實...
將來亦都希望會繼續改進...

不過其實除左歌藝高唔高之外...
一個歌手把聲可唔可以俾到聽眾一種"感覺"同"意會"都好重要...
我個人覺得gigi把聲做得到...
咪就係
耐唔耐就響其他forum見到d自以為好識聽歌的人
成日以為唔爆聲嗌歌就係唔識唱歌
係度係又鬧唔係又鬧
好心個班粉人收皮啦

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 12-19-02, 06:36 PM   #11
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
咪就係
耐唔耐就響其他forum見到d自以為好識聽歌的人
係度係又鬧唔係又鬧
好心個班粉人收皮啦
唔好咁激動....
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-02, 06:42 PM   #12
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by mingo :
唔好咁激動....
sorry
等碟燥狂症發作中 (聽日就出喇 )

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-20-02, 01:27 AM   #13
下雪邊界

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
[題外話]
老實講..
其實我係張信哲..動力火車..同迪克牛仔既歌迷..(咁o岩都係爆聲嗌歌-_-")
[回應]
或者咁講啦..響佢地心目中..要夠氣同夠高音先至係有feel..
其實一個歌手演繹一首作品演繹得好唔好..真係好主觀..
甲:"鵝公喉?挑~唔x識唱歌!"
乙:"係鵝公喉又點?我覺得特別有feel喎!"
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-02, 01:48 AM   #14
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
GiGi把聲其實係麻麻地,都可以接受既........

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-02, 10:22 PM   #15
majicman
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
我覺得GIGI唱歌幾有感情,係有用心機去唱!!支持GIGI!!
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-02, 11:24 PM   #16
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
麻麻地....ok啦...

論壇跳轉

現在的時間是 03:46 AM

手機版 | APP版