Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-19, 08:58 AM   #551
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買咗了,
中文化是一個code的設計是為了防本地二手市場吧?

此篇文章於 11-28-19 01:23 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 04:31 AM   #552
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
買咗PS4 Devil May Cry 5未玩…

PS5就出Devil May Cry 5 Special Edition。

Devil May Cry 5 Special Edition - Announcement Trailer | PS5

DMC is back and better than ever in the series’ most SSStylish and most action-packed entry yet: Devil May Cry 5 Special Edition!

New features include the addition of Dante's brother and arch-rival, Vergil, as a playable character, as well as Turbo Mode, Legendary Dark Knight, Ray Tracing, and more!

https://www.youtube.com/watch?v=4mT1N4yIYUo

此篇文章於 09-17-20 04:46 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 05:05 AM   #553
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://www.devilmaycry.com/5se/hk/
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 06:44 AM   #554
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: 安安 查看文章
120 FPS,真係要換電視先…

舊 09-17-20, 07:05 AM   #555
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
又估佢唔到會禁快出.....

Bio 2 /3 DLC都未見.....

舊 09-17-20, 09:10 AM   #556
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
個mid season更新D要素都係隨機出現
唔係每次入關都會有

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 09:36 AM   #557
C.K.F.

註冊日期: Dec 2001
Gapcom真好嘢, 咁都可以翻出, 睇黎遲吓RE(BH)series都會翻出多一次PS5/XBX版.

抵你咁發的

"Sony's engineers suck at GPU design, as the GS proves. The Dreamcast with a older GPU design destroys the GS in the PS2 when it comes to features. The GS is a very simple rendering part. Sony bragged so much about how many pixels they can push, but never talked about the quality of the pixels being pushed." - Edge
C.K.F. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 09:39 AM   #558
darkvolver
頹冗

引用:
作者: C.K.F. 查看文章
Gapcom真好嘢, 咁都可以翻出, 睇黎遲吓RE(BH)series都會翻出多一次PS5/XBX版.

抵你咁發的
禁佢翻炒Bio2 RE 在PS5,我諗會買番隻,應該幾好feel...

舊 09-17-20, 09:41 AM   #559
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
SE加強版出vergil+turbo mode+血宮 3,4代都係咁架啦,而家人地唔係翻出無印wo
好似開心大發現咁a

舊 09-17-20, 09:55 AM   #560
darkvolver
頹冗

引用:
作者: Sar8 查看文章
SE加強版出vergil+turbo mode+血宮 3,4代都係咁架啦,而家人地唔係翻出無印wo
好似開心大發現咁a
不如PS5 remake DMC 1/2

舊 09-17-20, 10:19 AM   #561
Sar8
The One

引用:
作者: darkvolver 查看文章
不如PS5 remake DMC 1/2
其實DMC重製係冇咩意義
DMC又唔係好故事,畫面取向,而佢既戰鬥系統已經好完善,唔似BIO1,2果種坦克式操控不合時宜
而重製就要設計D動作,新武器,新原素,咁同出續作係冇分別

由你講重製2就知你唔係玩開呢隻野來抽水

舊 09-17-20, 11:06 AM   #562
darkvolver
頹冗

引用:
其實DMC重製係冇咩意義
DMC又唔係好故事,畫面取向,而佢既戰鬥系統已經好完善,唔似BIO1,2果種坦克式操控不合時宜
而重製就要設計D動作,新武器,新原素,咁同出續作係冇分別

由你講重製2就知你唔係玩開呢隻野來抽水
DMC1-5我都有玩,唔通有水係地下唔抽乾淨d.........等人大字型叭在地上叫痛咩

OT完

舊 09-17-20, 11:16 AM   #563
Sar8
The One

呢D水就低手D囉
我諗有8,9成人玩開都想佢快D開vergil出來

而家D fans打飛機都來唔切

舊 09-17-20, 11:20 AM   #564
darkvolver
頹冗

引用:
呢D水就低手D囉

vergil玩分身攻擊,睇起上來都幾有手感。

舊 09-17-20, 11:27 AM   #565
Sar8
The One

DmC Vergil已經有分身
睇片未有新moveset
多左可以變返V

舊 09-17-20, 02:46 PM   #566
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
呢D水就低手D囉

Vergil 個模組留到SE 版先開

但PS4 / XB1 / Steam 係咪可以用DLC 玩齊SE 所有新野先?

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 02:52 PM   #567
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
當我每次見到班痴線佬combo,又無傷又型,再睇番自己打,又俾怪打combo又廢
我就冇哂信心,好自卑
3,4都有買大佬玩,今集應該唔會喇,自己實在太廢j

舊 09-17-20, 03:54 PM   #568
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
120 FPS,真係要換電視先…
開光追就4k30, 我估唔開光追可能都有4k60,
要120睇怕要落返1080...

舊 09-17-20, 04:56 PM   #569
mgsyfw
Insane Gamer

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
完全版商法下都係呢隻俾得落手d,照慣例當新驚賣應該會平少少
好過某DQ俾人插到反艇
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 06:02 PM   #570
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
我寧願重制1,2代
呢隻到而家都仲未爆
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 06:13 PM   #571
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
pc版唔係一早比人破解左可以用咩?
引用:
作者: STRIFE 查看文章
當我每次見到班痴線佬combo,又無傷又型,再睇番自己打,又俾怪打combo又廢
我就冇哂信心,好自卑
同感

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 09-17-20 06:19 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 06:59 PM   #572
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
PC 版破解無正式出招橾作架

只係d 神人自己做返橾作系統比Vergil

而且今次正式解封有加新招

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-20, 07:08 PM   #573
Sar8
The One

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章

同感
其實個MOD係早幾個月先叫穩定
早期連幻影劍D招都冇

舊 09-17-20, 08:41 PM   #574
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: STRIFE 查看文章
我就冇哂信心,好自卑
3,4都有買大佬玩,今集應該唔會喇,自己實在太廢j
totally agree...早排買switch隻3玩, 玩normal每關嘅boss都打成個鐘, 似自己俾人玩多過玩game, 係齊哂魔,血同武先好d, 不過真係覺得自己唔係呢類game嘅料子
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-20, 11:02 AM   #575
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
PS5 & Xbox Series X :

• 4K at 30FPS with ray-tracing on
  • 1080p at 60FPS with ray-tracing on
  • Up to 120FPS with ray-tracing off

Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Devil May Cry 5 駁招駁到手軟攻略區 darkvolver 攻略及心得交流區 135 09-28-23 12:36 AM
Devil May Cry 3 PC版 romrom2004 PC電腦遊戲討論版 15 06-24-06 09:20 PM
Devil May Cry 3 一問 aallkkss 電視遊戲討論版 3 09-13-05 09:41 AM
[PS2]Devil May Cry 3 In Motion ? neo2046 電視遊戲討論版 34 03-04-04 11:33 AM
Devil May Cry Bahamut 收藏品討論版 14 01-27-04 11:05 PM

現在的時間是 06:16 AM

手機版 | APP版