Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-16, 09:57 PM   #76
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
唔通蘿莉魔法太強 受左嚴重內傷都唔知 就訓死左ww.........
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 11:54 PM   #77
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
唔通蘿莉魔法太強 受左嚴重內傷都唔知 就訓死左ww.........
開頭都係咁諗
但睇多次應該唔關蘿莉事
最尾蘿莉自己都講唔關佢事...(暗示佢知道人有會做瓜男主?)
我估都係屋主想整死佢...又講咩下場...
睇黎係見到同女主太close所以....

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 12:26 AM   #78
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
引用:
作者: Samng 查看文章
12集做完第3卷就完了吧? 第3卷後半應該算係最精彩既部份

レム
如果只係做3卷應該唔會出事
開大會果度真係悶到出血

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 05:35 AM   #79
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
你們千萬不要怪藍毛,她很偉大的

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 08:34 AM   #80
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Freddy 查看文章
開頭都係咁諗
但睇多次應該唔關蘿莉事
最尾蘿莉自己都講唔關佢事...(暗示佢知道人有會做瓜男主?)
諗法接近

レム

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 08:50 AM   #81
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
主角數太多帕克已死。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-16, 09:46 AM   #82
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
點會呢
圖書蘿簡直就係男主救贖黎
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 09:59 PM   #83
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第5話「約束した朝は遠く」予告
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 10:07 AM   #84
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
主角數太多帕克已死。
人同貓比又唔係咁公平既,不過比起小說動畫中既パック已經可愛無限倍,小說中會覺得是大叔聲 不如話エミリア作為女一係小說大部份既場景都太過影薄

製作團隊都幾有heart,作畫人設對得起原著,聲優幾乎是最合適的選角,YouTube既ミニアニメ 有趣得黎又會交代一些小知識 (話說劍聖的加護小說中也沒有提及?)

レム

舊 04-30-16, 10:26 AM   #85
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: supermanlady 查看文章
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第5話「約束した朝は遠く」予告
話說第4話睇到佢講月亮很美都諗起告白,跟住emiria回佢畢竟觸手不能及果下真係笑左
btw呢個夏目梗有番咁上下動畫宅齡既話睇得明會更加覺得有趣

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 10:58 AM   #86
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔係開肚就斷手,下次應該頭都冇埋了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 11:31 AM   #87
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
睇來間屋有鬼
叫晒救命都無人出來真是慘
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 11:37 AM   #88
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: s2001154 查看文章
睇來間屋有鬼
佢又唔係大叫嗰隻加上深夜個個瞓哂邊會有人應
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 12:18 PM   #89
Samng
Game Master

引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔係開肚就斷手,下次應該頭都冇埋了
其實今次最後一擊就係爆頭

舊 05-02-16, 12:28 PM   #90
Samng
Game Master

引用:
睇來間屋有鬼
成間大宅得其他5個人,加上佢走出去係為左確認エミリア既安全(小說),所以其實無大叫救命

舊 05-02-16, 12:40 PM   #91
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
發生咩事都未知就死咗,最慘啲進度又冇哂
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 06:49 PM   #92
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
睇男主咁既樣似比人落左藥先
女僕相當有嫌疑

不過估唔到男主上個Loop瀟洒約女主出街
今集竟然テレ

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 08:53 PM   #93
梅佬
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Freddy 查看文章
睇男主咁既樣似比人落左藥先
女僕相當有嫌疑

不過估唔到男主上個Loop瀟洒約女主出街
今集竟然テレ
有個兇手唔起屋入面
梅佬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-16, 11:44 PM   #94
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
好驚~見到自己隻手掛左係度

開門搵鑽頭莉蘿求救可能仲快。

Ed終於有圖。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 12:07 AM   #95
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
有無人可以透下到低咩事?好吊癮

我係估雙子互相殺佢,佢對藍髮好,紅髮就殺佢,對紅髮好就藍髮殺佢
今次唔同左係因為蘿莉?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 09:34 AM   #96
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Lamsze 查看文章
有無人可以透下到低咩事?好吊癮

我係估雙子互相殺佢,佢對藍髮好,紅髮就殺佢,對紅髮好就藍髮殺佢
今次唔同左係因為蘿莉?
劇透
致死原因有兩個
第一個是有人在某一時機放了衰弱死的詛咒
第二個原因是雙子女僕兼任大宅警衛,而且是有殺錯無放過的那種
所以雙子好感度和自己行為可疑與否非常重要
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 10:33 AM   #97
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

其實玩左兩轉鬼屋男主好像都唔係好清楚各人的房間位置?
藍毛有提及過男主是不是較喜歡鬼應該有關系
舊 05-03-16, 12:40 PM   #98
dark_ming_
Crazy Gamer

引用:
藍毛有提及過男主是不是較喜歡鬼應該有關系
聽說因為藍毛…
劇透
是鬼族。
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 01:18 PM   #99
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

引用:
作者: dark_ming_ 查看文章
聽說因為藍毛…
劇透
是鬼族。
劇透我我忍到下星期再看
舊 05-03-16, 01:54 PM   #100
teealpha

3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
劇透我我忍到下星期再看
我諗你下下星期睇好D,下集應該會見到男主陷入絕望谷底然後死兩次
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版