Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-04-19, 06:26 PM   #2026
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
外國人會關注呢件事係驚第時喺香港比人捉啫,
D警察點毒打其他國家人民外國人都係睇完就算

舊 09-04-19, 07:20 PM   #2027
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
原本呢班細路都係唔知頭唔知路,人去佢又去咁。一早都俾你八國聯國百年屈辱洗晒腦。

平時買野都係用你個賊網淘寶,無地方拍拖扑野都俾你d人逼到放假去大灣區玩。

咁好既機會向佢地展示軟實力,向佢地兜售祖國母愛,你又唔俾佢地去。

係咪衰呢你,咁樣搞一搞,呢一代人 13-18 歲都唱 do you hear the people sing 唔唱國歌。

想要完全奪取香港又要等一下代,你 d 敵人仲等你養肥十年咩。

由手機版發出
係戰場見到個連聲都未轉走嚟問你有冇SR裝備零件

想當年自已1x歲連口罩有乜分別只會答識條鐵

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-19, 07:30 PM   #2028
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
溫故知新,而家證明林奠搵左香港人笨,狠狠地摑左之前話條規已經「壽終正寢」既環時同班藍絲一巴

https://www.facebook.com/standnewshk...type=3&theater
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-19, 10:04 PM   #2029
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
講咗咁多個月,
口號由撤回、不撤不散、五大訴求,缺一不可,
到宜家越來越多人講光復香港,時代革命,
差在未正式叫獨立,
先做返Day 1應該做的事,點收貨呀?

期間出現的721元朗恐襲、811爆眼少女、國泰航空白色恐怖、831太子站警察突襲、中學罷課學生被校長威嚇等等…

叫香港人點忘記呢堆事件,同你對話?
加埋佢次次「對話」都係扮有偈傾,
之後硬推佢個方案的往績,
我覺得佢都係直接下台先會比較好~!

此篇文章於 09-04-19 10:09 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-19, 10:35 PM   #2030
IDGAF
The One

LIVE
旺角警署外又有新歌派台…
都係「有隻雀仔跌落水」」改篇版。

上回:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...postcount=1979

舊 09-04-19, 10:45 PM   #2031
安安

註冊日期: Jan 2002
大量外國"VICTORY"賀電.......

引用:
https://www.dailymail.co.uk/news/art...rotesters.html
https://www.facebook.com/DailyMail/p...HOlw&__tn__=-R
A huge VICTORY for the Hong Kong protesters

https://citizen.co.za/news/news-worl...ill-withdrawn/
Big victory for Hong Kong protesters as extradition bill withdrawn

此篇文章於 09-04-19 10:48 PM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-19, 01:02 AM   #2032
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 安安 查看文章
已經完全輸了...

舊 09-05-19, 06:20 AM   #2033
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
By 工聯會陸頌雄

歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-19, 07:48 AM   #2034
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

(手動轉戴)

最快兩日,黨鐵就可以刪除831晚太子站cctv,到時你、被防暴圍毆嘅抗爭者同乘客,唔會再攞得返公道。

之前講過無論你係受傷定受驚,都可以向香港警察或港鐵提出民事訴訟,申請要法庭強制命令黨鐵交出831當晚既CCTV。 有法庭命令,黨鐵唔交就係藐視法庭!

成班義務律師大狀已經準備就緒,但到而家仲未有任何831受害人contact 義務律師!
其實受害人唔使怕有咩隱憂,例如自爆、金錢、時間,義務律師會同你傾咗先,商量吓再決定告唔告,一切內容絕對保密。

港鐵每7-28日就會清一次cctv,換言之我哋最快得返兩日去揾證據,時間一過,在場所有人受到嘅傷害、屈辱,將會永遠石沉大海,而毆打你哋嘅武裝分子繼續逍遙法外,無後果地打壓香港市民。

就喺呢兩日,你可以選擇還831傷者一個公道,將黑警暴行昭告天下。就算你唔喺現場,都請你幫手推post,比在場者見到為止。

831受害者請盡快聯絡以下團體:

1. 星火: 9819 0979
2. 民陣:6549 9452
3. 民權: 9463 2945
4. 伍展邦:2608 1400

(白影: 4係我相熟既朋友都用開既律師)
舊 09-05-19, 10:02 AM   #2035
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-19, 10:20 AM   #2036
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

先利伸,我未睇段片

Jackie Cho
8 hrs

我相信林鄭動議撤回條片係合成片段! 但點解?

今日睇林鄭條Video總是好怪, 於是我寫程式去檢查畫面出現改變的地方, 結果幾分鐘的video, 只有頭部和字幕有畫面上的改變, 而身體的改變只有4 pixel左右(注意, 在1280x720畫面, 4pixel是極之小), 可能是來自Video Compression.

另外,面寬和肩嘅比例和以往live完全不同, 若果頸那麼長,即是頭沒有伸前,無理由塊面咁大. 髮型就更加高到好似假髮.

首先, 我檢測畫面每1/30秒之間的改變, 改變極少. 於是改為檢查每1秒之間的改變, 發現只有頭部和字幕有改變, 然後再試試檢測每6秒之間的改變, 竟然都沒有太大分別. 一個人能在幾分鐘, 身體接近沒有改變, 是極為可疑.
由手機版發出
舊 09-05-19, 10:55 AM   #2037
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 安安 查看文章
最重要係美國國會唔收貨.

舊 09-05-19, 12:14 PM   #2038
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
先利伸,我未睇段片

Jackie Cho
8 hrs

我相信林鄭動議撤回條片係合成片段! 但點解?

今日睇林鄭條Video總是好怪, 於是我寫程式去檢查畫面出現改變的地方, 結果幾分鐘的video, 只有頭部和字幕有畫面上的改變, 而身體的改變只有4 pixel左右(注意, 在1280x720畫面, 4pixel是極之小), 可能是來自Video Compression.

另外,面寬和肩嘅比例和以往live完全不同, 若果頸那麼長,即是頭沒有伸前,無理由塊面咁大. 髮型就更加高到好似假髮.

首先, 我檢測畫面每1/30秒之間的改變, 改變極少. 於是改為檢查每1秒之間的改變, 發現只有頭部和字幕有改變, 然後再試試檢測每6秒之間的改變, 竟然都沒有太大分別. 一個人能在幾分鐘, 身體接近沒有改變, 是極為可疑.
由手機版發出
岩岩睇左

比例真係好怪,頭太大身太細,膀頭更加係細到小兒痲痺咁。

手指有好短時間郁過一兩次。

成個身完全唔郁。
由手機版發出
舊 09-05-19, 01:51 PM   #2039
IDGAF
The One

記者會繼續遊花園…

不段提佢果個對話平台。

舊 09-05-19, 02:16 PM   #2040
wing
格鬥低手

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
記者會繼續遊花園…

不段提佢果個對話平台。

你expect佢會向警暴受害者道歉?

舊 09-05-19, 02:35 PM   #2041
IDGAF
The One

引用:
作者: wing 查看文章
咁又無咁天真…
但你睇佢個係記者會上個嘴臉,真係好難唔嬲囉~!

舊 09-05-19, 02:43 PM   #2042
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
尋日嗰條合成片仲講緊捉晒d反動分子。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-19, 02:45 PM   #2043
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

LIHKG 開始連結到泛民毛,831 太子係中國武警(憲兵)打死人。家屬都係中國人,諗住收錢了事。

我睇有 60% 可能係真。
由手機版發出
舊 09-05-19, 02:55 PM   #2044
wing
格鬥低手

引用:
LIHKG 開始連結到泛民毛,831 太子係中國武警(憲兵)打死人。家屬都係中國人,諗住收錢了事。

我睇有 60% 可能係真。
由手機版發出

係1個定3個?

舊 09-05-19, 03:16 PM   #2045
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

10 個入院出返黎,推理就 3 個

最先可能確定既,就係最多片見到嘔白泡果個。
由手機版發出
舊 09-05-19, 09:08 PM   #2046
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
係1個定3個?
你當連登仔中二病上身扮緊柯南
最少一個死,另外2個生死未卜,再推到太子落路軌果班都凶多吉少咁

本來唔信,但推理好合理,地鐵連截圖相都唔show 一,兩張,搞到我都開始信
講真元朗單野都肯出圖,cap一兩張無相大雅既圖應該無困難,但做都唔做,我信真係被人删左,黨鐵食死貓

舊 09-06-19, 09:22 AM   #2047
wing
格鬥低手

引用:
作者: 小草 查看文章
最少一個死,另外2個生死未卜

引用:
再推到太子落路軌果班都凶多吉少咁
如果一大班人有事, 我估唔會咁易冧得住.

舊 09-06-19, 09:23 AM   #2048
wing
格鬥低手

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
但你睇佢個係記者會上個嘴臉,真係好難唔嬲囉~!
有血性有人性o既人, 應該冇一日唔嬲, 不過都應該知道哂果班人係冇底線冇下限.

舊 09-06-19, 12:57 PM   #2049
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

民間記者會竟然出動到平野綾子

好 L 堅
由手機版發出
舊 09-06-19, 03:31 PM   #2050
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
最少一個死,另外2個生死未卜,再推到太子落路軌果班都凶多吉少咁

本來唔信,但推理好合理,地鐵連截圖相都唔show 一,兩張,搞到我都開始信
講真元朗單野都肯出圖,cap一兩張無相大雅既圖應該無困難,但做都唔做,我信真係被人删左,黨鐵食死貓
咁樣封鎖消息就算集體炒車都好合理
香港可以借呢單新聞黎證明,到底人權有冇被影響

當然無人死係一件好事。呢個車唔怕炒
太子落軌果班唔係自稱係美孚走哂咩?唔係邊有咁多消息流出?
我好受當年A-LAws劇情影響⋯⋯就算有片都會好質疑係真定假、最衰都係動畫/電影咁多呢啲FF情節

此篇文章於 09-06-19 03:33 PM 被 iu fu pig 編輯。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:02 AM

手機版 | APP版