Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-20, 12:27 PM   #176
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 01:56 PM   #177
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
PSN預購落架
有傳已預訂會退款⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 10:36 AM   #178
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: qwe 查看文章
PSN預購落架
有傳已預訂會退款⋯
o下... 真係延到 PS5 先出???!!

舊 04-10-20, 01:03 PM   #179
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 布甸 查看文章
6月玩對馬之鬼?

舊 04-10-20, 05:01 PM   #180
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 布甸 查看文章
我覺得唔會,最多話隻game會對應埋PS5做優化

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 04-27-20, 10:56 AM   #181
qwe
Game Master

好似又又又有實機片流出
舊 04-27-20, 09:38 PM   #182
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: qwe 查看文章
好似又又又有實機片流出
警世

已經唔係流出咁簡單
向來唔怕劇透,膽粗粗既我第一時間梗係搵料
點撚知見第一幅圖我就已經後悔到不得了
因為已經唔係劇透咁簡單,對我來講直頭係END GAME
done, alright! Fuck this shit!!!!

再警告一次,真係咪撚去睇

此篇文章於 04-27-20 09:40 PM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 11:06 PM   #183
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: STRIFE 查看文章
警世

已經唔係流出咁簡單
done, alright! Fuck this shit!!!!

我就未睇,但講真劇透有幾難估?咪點都離唔開呢個死o個個死,我真係諗唔到有幾想像唔到...

此篇文章於 04-27-20 11:18 PM 被 SunSunny 編輯。
SunSunny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 11:08 PM   #184
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: SunSunny 查看文章
我就未睇,但講真劇透有幾大不了?咪離唔開呢個死o個個死,我真係諗唔到有幾想像唔到...
你話好似GOW咁就好唔同,有個真正身份唔係人類就可以話唔爆得出嚟

舊 04-28-20, 12:11 AM   #185
qwe
Game Master

引用:
作者: STRIFE 查看文章
警世

已經唔係流出咁簡單

我睇左兩句好似是而非嘅就無再追尋落去

剛講左6月19日出,睇黎好很嚴重
舊 04-28-20, 12:28 AM   #186
DevilElvis
The One
還我香港!!

https://blog.us.playstation.com/2020...t-of-tsushima/

索尼互動娛樂及全球工作室的團隊在遊戲開發的最終階段遭遇了COVID-19影響下的全球性挑戰,我們不得不做出調整以適應環境變化。 雖然日常工作受到了影響,我們仍然希望能夠為PlayStation玩家們提供他們最想了解的信息,幾款備受期待的PS4獨占大作的上市日期。

隨著全球物流體系開始逐步恢復,我們非常高興地宣布,《The Last of Us Part II》將於6月19日發售,而《Ghost of Tsushima》將於7月17日發售。

在這裡,我希望對Naughty Dog及Sucker Punch Productions團隊送上我個人的祝賀及感謝。 在目前的情況下,發售遊戲並不是一件容易的事情。 為了向玩家提供世界水平的遊戲體驗,這兩個團隊都付出了驚人的努力,我們希望在不久的將來游戲上市以後,可以盡快聽到大家的反饋。

最後,我希望在此感謝PlayStation玩家朋友們長期以來對我們的支持以及耐心的等候。

謝謝大家!

——Hermen Hulst(SIE全球工作室負責人)

舊 04-28-20, 12:29 AM   #187
DevilElvis
The One
還我香港!!

我估好有可能係嗰啲做到好辛苦要辭職嘅前Naughty前員工散出嚟…

舊 04-28-20, 12:40 AM   #188
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
傳聞依隻同2077都比sjw搞到一鑊屎

負責做實事班人不滿到開地圖炮好正常

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 12:56 AM   #189
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: 細路翔 查看文章
傳聞依隻同2077都比sjw搞到一鑊屎

負責做實事班人不滿到開地圖炮好正常
之前有出過naughty dog揸乾揸盡班員工嘅新聞
重要嚴重到有人要入院
今次重要傳聞係差人地份人工
比人咁對待痴線起上黎唔出奇
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 09:05 AM   #190
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: SunSunny 查看文章
我就未睇,但講真劇透有幾難估?咪點都離唔開呢個死o個個死,我真係諗唔到有幾想像唔到...
唔係咩角色死唔死既問題,死哂都唔係問題,而係資料睇落太撚多外部同政治正確因素
我暫時係覺得ND fucked up左

此篇文章於 04-28-20 09:09 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 09:13 AM   #191
DevilElvis
The One
還我香港!!

ND你今鑊都係百死不辭

此篇文章於 04-28-20 09:16 AM 被 DevilElvis 編輯。
舊 04-28-20, 09:13 AM   #192
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
大家有需要的時候,spoil下d內容....否則又會死更多人。

舊 04-28-20, 11:01 AM   #193
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
咁大鑊喎,會唔會影響之後既作品架,ND係少有KEEP到水準既廠嚟架啦...

都多謝師兄提醒,我就係勁唔鍾意比人SPOIL左個故事個D人,就算只係邊個邊個死...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 11:06 AM   #194
DevilElvis
The One
還我香港!!

劇透死全家

舊 04-28-20, 11:11 AM   #195
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
我只能警告其他人千祈唔好買
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 11:28 AM   #196
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
即係真劇透了?sjw你去xxxx吧
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 11:30 AM   #197
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔怪得隻game咁耐都出唔到,
又係sjw
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 11:40 AM   #198
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Sito 查看文章
我只能警告其他人千祈唔好買
點解唔買得?打機咋喎

舊 04-28-20, 11:43 AM   #199
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: yorkyork 查看文章
唔怪得隻game咁耐都出唔到,
又係sjw
Ellie已經搞基,咁都要比sjw影響?

舊 04-28-20, 11:54 AM   #200
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
乜又關sjw事?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Wii Fit -Part II [you can weigh your pets!] 神祕人1號 電視遊戲討論版 52 06-19-09 10:32 PM
香港公園荷花 part II 加賀KAGA 照相館 0 07-29-07 10:39 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
Maksim「變奏曲VARIATIONS PART I & II」 masaki Neo Music UNIVERSE 3 10-12-04 01:25 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 11:34 PM

手機版 | APP版