Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-04-19, 01:01 AM   #51
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-19, 05:48 AM   #52
f2light
Crazy Gamer

此篇文章於 09-24-19 10:40 AM 被 f2light 編輯。
舊 10-01-19, 01:21 PM   #53
f2light
Crazy Gamer

舊 10-03-19, 01:26 AM   #54
f2light
Crazy Gamer

舊 10-22-19, 03:25 AM   #55
f2light
Crazy Gamer

此篇文章於 10-22-19 03:32 AM 被 f2light 編輯。
舊 10-26-19, 02:14 PM   #56
f2light
Crazy Gamer

舊 10-31-19, 12:30 PM   #57
f2light
Crazy Gamer

舊 11-05-19, 11:34 AM   #58
f2light
Crazy Gamer

舊 11-16-19, 06:12 AM   #59
f2light
Crazy Gamer

舊 02-14-20, 01:04 PM   #60
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
新Batman的造型,紅黑紅紅黑 就係咁簡單

The Batman (Robert Pattinson) - Official Camera Test Teaser

Director Matt Reeves has revealed a first look at the new bat-suit that Robert Pattinson will be donning as The Batman in the upcoming DC movie. Check out the camera test from The Batman right here.

https://www.youtube.com/watch?v=FN6b6JngKNw

舊 02-15-20, 04:36 AM   #61
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
已經有網民出咗 meme,笑呢套係 Daredevil S4~~~

此篇文章於 02-15-20 06:11 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-20, 10:15 AM   #62
IDGAF
The One

睇流出版造型(都唔知係咪最終真實造型),
個外形似Batman Ninja後期件盔甲,對耳好尖,
https://www.youtube.com/watch?v=08dHXfIprYE
同埋唔知係咪聽咗The Incredibles(超人特工隊)的衣夫人(Edna Mode)講斗篷會害死英雄,
https://www.youtube.com/watch?v=2OvwPTmrUsA
所以今次唔見呢個Batman有斗篷的,
定未做後期製作,之後先用CG加返斗篷呢?

之前仲有討論話佢心口個Batman Logo,
似乎係由殺死Batman父母果把手槍的槍柄改出嚟的。

片場照流出-Robert Pattinson 新版 Batman 全身造型完整曝光
看似更高科的未來感全新造型!

https://hypebeast.com/zh/2020/2/robe...tman-full-look

Warner Bros. 即將為《Batman》推出全新的三部曲系列電影,找來由出演《Twilight》系列電影而爆紅的 Robert Pattinson 接任全新蝙蝠俠,內容主要圍繞蝙蝠俠作為偵探的那一面。繼早前由電影導演 Matt Reeves 發佈了一段 55 秒的短片曝光了 Robert Pattinson 版本的全新蝙蝠俠部分造型與及全新設計的蝙蝠 Logo 之後,此番在網上就流傳了片場的拍攝畫面,完整曝光了新版蝙蝠俠全新造型與及其新道具,雖然在外觀上採用了比以往更具未來感的戰服,但新版 Bat-Pod(?)卻回歸簡約現實,比 Nolen 版本設計更「平民化」,當然內藏各種機關還需電影內才有揭曉。全新《Batman》電影系列首部曲預計會在 2021 年暑期上映,有興趣的朋友請密切留意 HYPEBEAST 的追縱報導。

; width:calc(100% - 2p;">

此篇文章於 02-28-20 02:22 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-20, 04:32 PM   #63
王小虎

註冊日期: Apr 2002
似Batman Zero Year造型:

Zero Year係講返最初頭做Batman的故仔,所以會講到佢冇咁好打。對手係Red Hood Gang,個個戴住紅頭盔。

題外話,最近DC漫畫大地震,總編被炒,好多人擔心DC漫畫會就咁摺埋,亦都有人擔心Disney會跟住AT&T一樣摺埋Marvel漫畫,始終漫畫係夕陽工業(香港都摺剩三四本書)。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-20, 05:38 PM   #64
Eking

註冊日期: Feb 2006
個面具真係......唔係好得

舊 03-05-20, 11:13 AM   #65
IDGAF
The One

架Batmobile…
感覺好John Wick+狂野時速囉~!

唔通今次玩真實系?
希望多d拳頭交高血量戰鬥動作場面啦!
(一次筆殺3個人…?)

The Batman's Matt Reeves Reveals the New Batmobile - IGN Now
https://www.youtube.com/watch?v=skDlVFw2CRg

The Batman director, Matt Reeves, reveals the first look at the muscle car-esque Batmobile! Is this drawing inspiration from Lee Bermejo's take on the classic vehicle? Or maybe a Bruce Wayne's fixing Thomas' first car? Or maybe Bruce Wayne is getting an invite to the Fast and Furious family soon.

此篇文章於 03-05-20 11:20 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-20, 03:06 AM   #66
肉羊哩咖
griffin611

公怖咗個映期變咗去到 2021年 10月 1號。

舊 04-21-20, 12:04 PM   #67
IDGAF
The One

只係推遲一季先出,都算快…

舊 07-15-20, 10:08 PM   #68
肉羊哩咖
griffin611

前幾日報導,指呢個宇宙嘅 Batman 會開拍前傳 -- Gotham PD,嚮 HBO Max 上面播,睇嚟 DC 學咗 Marvel 咁玩電影電視連動。

此篇文章於 07-15-20 10:11 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 03:54 AM   #69
肉羊哩咖
griffin611

導演掟出個正式 logo 同海報!

舊 08-23-20, 11:04 AM   #70
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 12:09 PM   #71
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
畫面色調都幾有Nolan版batman begins風格

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 01:42 PM   #72
肉羊哩咖
griffin611

風格幾深沉,但暫時未似 TSS 咁有入場意慾。

舊 08-23-20, 06:05 PM   #73
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
今集敵人係謎語人?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-20, 06:08 PM   #74
肉羊哩咖
griffin611

暫時似係,仲見到貓女同企鵝班手下。

舊 08-24-20, 04:29 PM   #75
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
中文版

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
> >> > > 全新未開 XBOX 360 ACTIVISION 行貨 DESTINY < < < < < 已減價$$$180 超合Game魂 買賣專區 5 02-16-15 12:53 AM
<<收>>Tales of Xillia TOX/或守インストール店特cd/P&D餅卡<賣>BLAZBLUE CS日限<換>春遊祭明信片 9844 買賣專區 4 08-19-14 03:46 AM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 06:29 PM

手機版 | APP版