Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-12, 03:46 PM   #201
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Eclair 查看文章
S-11神風特攻
柚香:響ぃぃぃぃぃ!
E個又要主角先做到=.=同保志無雙一樣
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 03:49 PM   #202
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: ouki 查看文章
E個又要主角先做到=.=同保志無雙一樣
MuvLuv既Guntank係海神同A-10 TB…
海神Day After 03…36MM打幾發落去都無事

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー

此篇文章於 07-09-12 03:55 PM 被 Eclair 編輯。
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 03:54 PM   #203
ouki
戸松控

引用:
作者: Eclair 查看文章
MuvLuv既Guntank係海神…
Day After 03…36MM打幾發落去都無事
幾部就夠做你一個大隊....只係俾人開主角能力過左
舊 07-09-12, 04:10 PM   #204
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
有乜好嘈?
一邊fans,一面game/小說都無正式掂過睇得兩集齋係度噴
點嘈都唔會有共識,睇得開心咪得囉
都預左會係咁

利益申報:我討厭小日本右翼思想,但好鍾意武同純夏呢一對,覺得有呢一對先算得上MUV-LUV
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 04:16 PM   #205
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: 細路翔 查看文章
仲有好鐘意自爆既情意結
夠絕望嘛
而且都好過俾班beta一啖一啖咬死你,自爆又可以殺多幾隻

當然就要睇你自爆時間地點啦

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 04:39 PM   #206
ouki
戸松控

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
都預左會係咁

利益申報:我討厭小日本右翼思想,但好鍾意武同純夏呢一對,覺得有呢一對先算得上MUV-LUV
叫起身....超好笑....阿武不停想方法可以唔起身....但純夏總有方法入去......不過因為EX的兩人關係去到UN...再去對ALTER=.=以為UN沒有純夏...其實一直都係到GE時候...那種絕望感真係=.=

引用:
作者: Hayami 查看文章
夠絕望嘛
而且都好過俾班beta一啖一啖咬死你,自爆又可以殺多幾隻

當然就要睇你自爆時間地點啦
特擊前衛水月=.=
舊 07-09-12, 04:47 PM   #207
HM

引用:
叫起身....超好笑....阿武不停想方法可以唔起身....但純夏總有方法入去......不過因為EX的兩人關係去到UN...再去對ALTER=.=以為UN沒有純夏...其實一直都係到GE時候...那種絕望感真係=.=

特擊前衛水月=.=
唔好講笑,我覺得武同水月超配的
舊 07-09-12, 04:50 PM   #208
ouki
戸松控

引用:
唔好講笑,我覺得武同水月超配的
我終於見到同好啦FABLE白銀同水月都係超好笑...不過冇水月END=.=如果唔係我實第1條線玩

此篇文章於 07-09-12 04:54 PM 被 ouki 編輯。
舊 07-09-12, 05:08 PM   #209
HM

引用:
我終於見到同好啦FABLE白銀同水月都係超好笑...不過冇水月END=.=如果唔係我實第1條線玩
無計,俾左人粉孝之食
舊 07-09-12, 05:11 PM   #210
ouki
戸松控

引用:
無計,俾左人粉孝之食
死人渣=.=
舊 07-09-12, 06:04 PM   #211
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
孝之死左啦
因為唔識英文

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 06:07 PM   #212
ouki
戸松控

引用:
作者: Einhander 查看文章
孝之死左啦
因為唔識英文
明星聽唔明人地話用G彈仲沖
舊 07-09-12, 06:39 PM   #213
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
雖然知道便當,估唔到個便當大到咁……
睇你地講,原作好似唔錯咁……不過其實玩乜……

舊 07-09-12, 06:57 PM   #214
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 尼路 查看文章
咪女GAME一隻

想有遊戲性去玩隻FAN DISC

會有隻戰棋比你體驗下點比BETA屈機

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 08:08 PM   #215
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
2D居然好過第一集
點解d戰艦響海上咁大個目標反而唔會俾外星怪攻擊?

F...雖然有心理準備,但見到班萌妹一個個便當,最後兩個仲死得咁獵奇,都難免揪心..
無玩過game,但我幾中意d機體

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 08:37 PM   #216
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
之前玩過下原game一段時間都未正式見過beta d樣,今次動畫終於見到...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 08:40 PM   #217
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
2D居然好過第一集
點解d戰艦響海上咁大個目標反而唔會俾外星怪攻擊?

F...雖然有心理準備,但見到班萌妹一個個便當,最後兩個仲死得咁獵奇,都難免揪心..
無玩過game,但我幾中意d機體
原作有 show 過 d 重 laser 級(好大隻, 唔同今集 d laser 仔)出黎照 d 戰艦
只不過今集唔見佢地出場

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 09:15 PM   #218
細路翔
The One

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
原作有 show 過 d 重 laser 級(好大隻, 唔同今集 d laser 仔)出黎照 d 戰艦
只不過今集唔見佢地出場
重光線級打到人造衛星添

但唔知點解唔郁手

仲有唔知點解HIVE攻略戰時只有被當成目標既HIVE既光線級先會射班空降兵

隔離巢果D好得閒都唔會郁手

平衡度問題a?

英國說大家抱團死
舊 07-09-12, 09:49 PM   #219
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我又睇緊包嚇死?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 10:23 PM   #220
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Einhander 查看文章
孝之死左啦
因為唔識英文
引用:
明星聽唔明人地話用G彈仲沖
呢個唔好抽佢水

warning有日文字幕的
佢今次係堅揪誓死抵抗既

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 10:53 PM   #221
Sam=R
Insane Gamer
???

個op真係慳皮, 全用第一集片段

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 11:27 PM   #222
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
某ヘタレ少年被一班有型有骨氣的美少女/美女/美熟女包圍的熱血戰鬥成長日記

其實得個睇字, 冇野玩.

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 11:59 PM   #223
ouki
戸松控

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
呢個唔好抽佢水

warning有日文字幕的
佢今次係堅揪誓死抵抗既
=.=應該話有翻譯...但他的所做GE野唔會改變...人渣係改唔到的

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
只不過今集唔見佢地出場
出重雷射=.=以他們的戰略真係=.=

引用:
重光線級打到人造衛星添

但唔知點解唔郁手

仲有唔知點解HIVE攻略戰時只有被當成目標既HIVE既光線級先會射班空降兵

平衡度問題a?
射到...不過射唔到禁高....官方有設定....好啦....你再係係到玩野我都冇法...你仲意點噴就點噴=.=

引用:
作者: Sam=R 查看文章
個op真係慳皮, 全用第一集片段
100%未完成

講返本話....D黑位太多睇開GE人仲會有咩感覺....我只係第1反映小麻

這話成話都低空飛=.=傻了嗎...有雷射BJ同亂數JUMP係基本....
D戰車級食野慢左WO平時快手好多...唯依姬的主角能力真強....對面都影響到
他們真的是C偉嗎=.=120MM禁用法唔怪得你冇子彈
難得個人半SHOT都唔暗示.....
舊 07-10-12, 12:14 AM   #224
HM

引用:
重光線級打到人造衛星添

但唔知點解唔郁手

平衡度問題a?
無記錯係只會射水平移動既高空物體
垂直移動唔會射,其實諗深一層,BETA都要搬野走
舊 07-10-12, 01:04 AM   #225
細路翔
The One

>>射到...不過射唔到禁高....官方有設定....好啦....你再係係到玩野我都冇法...你仲意點噴就點噴=.=

我玩咩野?
官方本野自己寫到明重光線級射程1000km,明明射到都唔射個衛星係佢地自己白紙黑字寫明aaaaaa

用一句"原因不明"就當交代b

http://www.nicovideo.jp/watch/sm18288040

9:16左右有講bbbbb

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-10-12 01:16 AM 被 細路翔 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 11:33 AM

手機版 | APP版