Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-05-06, 02:23 PM   #126
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Coquelicot
上星期買左件主場印美斯#19
呢字好似好大隻~~~
著住影型D啦~

唔買埋褲&勿呀?

KIM 目前離線  
舊 06-05-06, 02:27 PM   #127
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: KIM
呢字好似好大隻~~~
著住影型D啦~

唔買埋褲&勿呀?
因為我著中碼, 所以我d波衫d字都睇落好大

唔買波褲啦, 唔係成日著

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線  
舊 06-05-06, 06:59 PM   #128
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
呢字好似好大隻~~~
著住影型D啦~

唔買埋褲&勿呀?
我都想買埋褲同勿,如果阿根廷贏到世界盃,我會著住成套波衫出街慶祝。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 06-05-06, 09:31 PM   #129
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿聰
我都想買埋褲同勿,如果阿根廷贏到世界盃,我會著住成套波衫出街慶祝。
所以我先唔買住呀!!! ~~~因為8月後 阿金庭 會多粒金~~~!

KIM 目前離線  
舊 06-05-06, 09:34 PM   #130
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
wink

引用:
所以我先唔買住呀!!! ~~~因為8月後 阿金庭 會多粒金~~~!
如果成事,由兩粒星變三粒星,adid 又肯出球員版,到時我又要再俾多一次錢。

遲少少 post 返我件軒軒出嚟先!

阿聰 目前離線  
舊 06-05-06, 11:08 PM   #131
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 阿聰
如果成事,由兩粒星變三粒星,adid 又肯出球員版,到時我又要再俾多一次錢。

遲少少 post 返我件軒軒出嚟先!
太好了, AMEN!!!

唔好只POST單衫~~~要著上身影!!!

KIM 目前離線  
舊 06-05-06, 11:23 PM   #132
阿聰

wink

引用:
太好了, AMEN!!!
唔好只POST單衫~~~要著上身影!!!
咁影正面我咪要係自己個樣度打格仔?!

阿聰 目前離線  
舊 06-07-06, 03:59 PM   #133
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
[小小ot]
我都想買番件主場印#19 美斯
邊度買波衫+印字平d ?
定係度度都差唔多一樣?
[/小小ot]
Aqours 目前離線  
舊 06-07-06, 05:39 PM   #134
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 紫月 
[小小ot]
我都想買番件主場印#19 美斯
邊度買波衫+印字平d ?
定係度度都差唔多一樣?
[/小小ot]
間間差不多, 不過如果差少少$, 不如去間信譽好d的~
手工好緊要呀!

KIM 目前離線  
舊 06-07-06, 08:30 PM   #135
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
經過上屆...今次會以平常心睇阿根廷~~~入到8強都好開心

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 06-08-06, 01:19 AM   #136
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 赤武神
經過上屆...今次會以平常心睇阿根廷~~~入到8強都好開心
佢兩屆都滑鐵盧, 我唔信今次都係~~~! 最少4強!!!

比金夫人著住星期6打氣先~~~>

此篇文章於 06-08-06 02:18 AM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線  
舊 06-08-06, 11:58 AM   #137
阿聰

wink

阿根廷一定以冠軍為目標!大家要對阿根廷有信心!阿根廷加油!

阿聰 目前離線  
舊 06-09-06, 12:12 PM   #138
KIM
GAF足球隊金虎拾號

壯烈悲壯阿根廷

KIM 目前離線  
舊 06-09-06, 03:07 PM   #139
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
心痕想買件阿根廷波衫~~~邊度買好~~~想印埋字

旺角

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線  
舊 06-09-06, 03:10 PM   #140
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
心痕想買件阿根廷波衫~~~邊度買好~~~想印埋字

旺角
最方便去 身發 囉~

KIM 目前離線  
舊 06-09-06, 03:12 PM   #141
赤武神
The One
多多指教!

引用:
最方便去 身發 囉~
where??

今屆阿根廷衫係咩牌?

-------
赤武神 目前離線  
舊 06-09-06, 03:13 PM   #142
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
where??

今屆阿根廷衫係咩牌?
http://www.ss352.com/ss/company2.htm
自己睇~~~!!!
都係3條邊~~~

KIM 目前離線  
舊 06-09-06, 03:37 PM   #143
赤武神
The One
多多指教!

引用:
http://www.ss352.com/ss/company2.htm
自己睇~~~!!!
都係3條邊~~~
諗住去352~~~好近我公司......間野得唔得?

-------
赤武神 目前離線  
舊 06-09-06, 03:40 PM   #144
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
都叫有信譽架~~~
仲可以用PASSWORD, 可能有折扣~~~!
PW : 碧咸23介紹

KIM 目前離線  
舊 06-09-06, 10:12 PM   #145
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
我都係果度買開, 信譽良好
http://www.ss352.com/ss/mainpage.htm

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 06-10-06, 07:04 PM   #146
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
阿根廷提前公布首發陣容 美斯未入選薩克聯袂鋒線

漢堡6月9日消息,世界杯C組阿根廷隊主教練佩克曼今天確認了首場比賽對陣非洲新銳科特迪瓦的11人首發陣容,引人注目的是近來狀態不錯的小將美斯並沒有入選該陣容。

佩克曼公布的首發陣容仍然採用常用的4-4-2陣型,鋒線上是薩維奧拉和基斯普聯袂。談到美斯時,佩克曼說:“美斯現在狀態很好,如果他的狀態好,我們整個球隊就會很好。很高興現在大家狀態都不錯,所有的隊員都很開心。”

阿根廷隊將在北京時間6月11日對陣首次打進世界杯決賽圈、但非常被看好的非洲新貴科特迪瓦隊。阿根廷隊首發陣容如下:

門將:阿邦丹切利

後衛:布爾迪索、軒斯、阿耶拉、蘇連

前衛:馬斯查蘭奴、甘比亞素、裡克爾梅、羅德裡格斯

前鋒:沙維奧拿、基斯普

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線  
舊 06-10-06, 07:20 PM   #147
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

美斯唔需要踢正選住, 始終比賽狀態未係100%
不過相信今場好大機會後備出場
希望野兔都有機會出場

舊 06-10-06, 07:21 PM   #148
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
今晚坐定定支持阿根廷

舊 06-10-06, 07:46 PM   #149
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
野兔有得踢正選
重以為會迪維斯+基斯普
希望踢好d 拎番幾年前d狀態
美斯我估可能下半場有得出

我想問下球衣 落場版同球迷版有乜分別...
點解價錢差咁遠既...
印名同no. 又要另外加錢?
Aqours 目前離線  
舊 06-10-06, 08:16 PM   #150
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: 紫月 
野兔有得踢正選
重以為會迪維斯+基斯普
希望踢好d 拎番幾年前d狀態
美斯我估可能下半場有得出

我想問下球衣 落場版同球迷版有乜分別...
點解價錢差咁遠既...
印名同no. 又要另外加錢?
落場版質料應該輕盈d, 比較適合運動
球迷版好焗身
燙字其實等如你買另一樣產品
球衣本身係唔連燙字
燙字係其他公司生產架
國家隊燙字大約$200-$260(單雙no.價唔同)

關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 01:43 PM

手機版 | APP版