Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-12-06, 09:38 AM   #201
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Del.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 10-12-06 09:57 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線  
舊 10-12-06, 09:47 AM   #202
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
輸左咩=.=????
琴晚唔係2-1咩....=.=
SANG2003 目前離線  
舊 10-12-06, 09:58 AM   #203
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: SANG2003
輸左咩=.=????
琴晚唔係2-1咩....=.=
Sorry,原來睇錯o左

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 10-12-06, 10:01 AM   #204
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: DevilElvis
Sorry,原來睇錯o左
琴晚荷蘭都幾好架喇
入到2球
對面英格蘭就真係和完輸埋
SANG2003 目前離線  
舊 10-12-06, 10:22 AM   #205
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
雖然羸左....
但係對方係魚脯黎的說....失望...
魚伕 目前離線  
舊 11-13-06, 04:25 PM   #206
魚伕
Moderator

11月 13日 星期一 12:41 更新

足球-AC米蘭中場西多夫時隔兩年重新入選荷蘭國家隊

路透阿姆斯特丹(網站 - 圖片)電---AC米蘭(網站 - 圖片)中場球員西多夫(施多夫)在時隔兩年後重新入選荷蘭(網站 - 圖片)國家隊,將參加周三在阿姆斯特丹對英格蘭(網站 - 圖片)的友誼賽。

阿賈克斯(阿積士(網站 - 圖片))球員斯奈德(史奈積達)在周日本隊0-1負於埃因霍溫(恩浩雲)的比賽中膝部受傷,西多夫得以頂替他入選。荷蘭足協稱西多夫將在周一接受身體檢查。

30歲的西多夫曾77次代表荷蘭隊出場,上一次為國效力還是在2004年歐洲杯。

西多夫曾隨三支不同的俱樂部(球會)三次贏得歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯(網站 - 圖片))。他在上周的幾次採訪中稱,雖然荷蘭主教練范巴斯滕(雲巴士頓(網站 - 圖片))一直未將他選入隊中,他仍舊希望能為荷蘭隊效力,。(完)
魚伕 目前離線  
舊 11-13-06, 04:25 PM   #207
魚伕
Moderator

11月 13日 星期一 12:41 更新

足球-AC米蘭中場西多夫時隔兩年重新入選荷蘭國家隊

路透阿姆斯特丹(網站 - 圖片)電---AC米蘭(網站 - 圖片)中場球員西多夫(施多夫)在時隔兩年後重新入選荷蘭(網站 - 圖片)國家隊,將參加周三在阿姆斯特丹對英格蘭(網站 - 圖片)的友誼賽。

阿賈克斯(阿積士(網站 - 圖片))球員斯奈德(史奈積達)在周日本隊0-1負於埃因霍溫(恩浩雲)的比賽中膝部受傷,西多夫得以頂替他入選。荷蘭足協稱西多夫將在周一接受身體檢查。

30歲的西多夫曾77次代表荷蘭隊出場,上一次為國效力還是在2004年歐洲杯。

西多夫曾隨三支不同的俱樂部(球會)三次贏得歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯(網站 - 圖片))。他在上周的幾次採訪中稱,雖然荷蘭主教練范巴斯滕(雲巴士頓(網站 - 圖片))一直未將他選入隊中,他仍舊希望能為荷蘭隊效力,。(完)

好彩係友賽姐....

此篇文章於 11-13-06 04:27 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線  
舊 11-13-06, 04:28 PM   #208
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
竟然搵西多
荷蘭冇將可用?

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線  
舊 11-13-06, 04:30 PM   #209
魚伕
Moderator

引用:
作者: Bleed Saga
竟然搵西多
荷蘭冇將可用?
唔係傷就將帥不和....
魚伕 目前離線  
舊 11-13-06, 04:49 PM   #210
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 魚伕
唔係傷就將帥不和....
那真不幸

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線  
舊 11-13-06, 06:11 PM   #211
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
西多

點會選佢, 選d新秀都好過佢啦
kin~kin 目前離線  
舊 11-14-06, 01:43 PM   #212
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
雲巴士頓終於揾西多夫
泰利 目前離線  
舊 11-16-06, 03:48 AM   #213
魚伕
Moderator

呢隊0既荷蘭後防不要也罷....錯漏百出....

半場輸1球已經可以偷笑...
魚伕 目前離線  
舊 11-16-06, 04:08 AM   #214
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
西多唔係同雲達華治唔o岩咩?

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線  
舊 11-16-06, 04:12 AM   #215
魚伕
Moderator

引用:
作者: FOKKIT
西多唔係同雲達華治唔o岩咩?
唔多清楚....

唉....點解唔出Huntelaar....收番起西多啦....咁樣想入波都難....

開始對雲巴士頓越黎越失望.....唔夠知人善用....
魚伕 目前離線  
舊 01-24-07, 02:38 PM   #216
DevilElvis
The One
還我香港!!

雲佬宣佈退出國家隊

皇家馬德里的荷蘭前鋒雲尼斯杜萊宣佈退出國家隊。

這位前曼聯射手一直未獲得國家隊教練雲巴士頓重用,而他在世界杯後亦再沒有入選。

雲巴士頓稱他不能保証雲尼斯杜萊擁有一個必然正選位置。

報道指雲尼斯杜萊不滿不受雲巴士頓重用,故此決定退出國家隊,而雲巴士頓亦對這個決定感到失望。

雲尼斯杜萊效力國家隊 54 次,一共攻入28 個入球。

舊 01-24-07, 02:57 PM   #217
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
WC對葡萄牙到最後死都唔換雲佬..唔心淡就奇

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線  
舊 03-25-07, 04:44 AM   #218
魚伕
Moderator

今日呢隊荷蘭都算係我睇咁耐覺得最差0既一隊....

無組織....無默契......

成日都傳失波....
魚伕 目前離線  
舊 05-26-07, 09:00 PM   #219
DevilElvis
The One
還我香港!!

雲尼斯達萊將重返荷蘭隊參加歐洲杯外圍

荷 蘭 國 家 隊 主 教 練 雲 巴 士 頓 周 五 稱 , 皇 家 馬 德 里 前 鋒 雲 尼 斯 達 萊 將 重 返 荷 蘭 隊 。

雲尼 斯 達 萊 在 德 國 世 界 杯 決 賽 圈 後 落 選 荷 蘭 隊 , 去 年 10月 , 當 雲 巴 士 頓 滕 召 喚 他 頂 替受 傷 的 Klaas-Jan Huntelaar時 , 忿 忿 不 平 的 雲 尼 斯 達 萊 拒 絕 了 國 家 隊 的 征 召 。

「 我 去 年 10月 給 雲 尼 斯 達 萊 打 過 電 話 , 今 年 1月 還 去 拜 訪 他 , 這 兩 次 我 都 感 覺 到 我 們 仍 舊 能 合 作 , 」 雲 巴 士 頓 滕 對 記 者 說 道 。

「 我 現 在 給 他 打 電 話 是 因 為 他 在 皇 馬 狀 態 不 錯 , 他 對 我 的 來 電 感 到 訝 異 。 」

「 我 們 很 高 興 他 願 意 回 國 家 隊 , 因 為 那 將 賦 予 球 隊 更 多 競 爭 力 , 而 那 正 是 我 們 需 要 的 。 」

雲 尼 斯 達 萊 並 不 在 荷 蘭 下 月 對 南 韓 和 泰 國 友 誼 賽 的 名 單 中 , 但 將 歸 隊 參 加 9月 對 保 加 利 亞 和 阿 爾 巴 尼 亞 的 歐 洲 杯 外 圍 賽 。

舊 05-26-07, 11:30 PM   #220
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
咁戴為屍會唔會有得番去呢

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線  
舊 06-21-07, 08:14 AM   #221
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
u21 對 英格蘭 晉級
1 - 1 , 射十二碼射到第二round 先贏到...............
射左十幾輪先贏...........
好驚呢隊 u21 繼承哂傳統.............

後防睇落唔錯...........
ok穩健...........

龍門差少少 , 輸果球企位好差.............
近柱有兩三個身位俾人射.............
之後仲有球罰球又係企錯位 , 企晌人牆後面 , 好彩人地中柱彈走咋...........
但係又估佢唔到撲十二碼幾好.............
救到三球 , 仲好多時都捉到路..........

右翼 de riddler 幾好波下...........
應該可以期待.............
個 8 號仔好好體力 , 滿場飛 , 成個老翻戴維斯咁............

可惜係隊波冇乜破密集能力.............
成場波佔哂上風, 落後緊對住英格蘭龜縮 , 係咁左右邊斬埋去.............
但係自己打左咁耐都未頂贏過 , 唔識做多少少撞牆 , 搏下十二碼.............
尤其是加時果陣 , 英格蘭班友已經冇力, 慢哂, 亂咁出腳 ............
都唔大膽d 有位就推埋去搏佢犯規 , 晌d 心臟地帶搏下罰球 , 十二碼咁........
又或者 中距離射多幾腳搏下大霧都好...........
點知就打人地最強果樣 , 兩邊係咁斬埋去頂.............

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線  
舊 06-21-07, 03:46 PM   #222
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
看落似是塞爾維亞會捧盃......
Iro 目前離線  
舊 06-22-07, 10:11 PM   #223
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: cccc 查看文章
右翼 de riddler 幾好波下...........
應該可以期待.............
個 8 號仔好好體力 , 滿場飛 , 成個老翻戴維斯咁............
8號德倫特勁正
根本就係戴維斯的複製品
左閘、左翼、防中、攻中都可以踢晒
完完全全係荷蘭新希望
個人覺得進攻上比戴維斯更加好
腳頭亦較戴維斯重
差在未見佢訓落地訓身攔截

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線  
舊 06-23-07, 01:29 AM   #224
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: Iro 查看文章
看落似是塞爾維亞會捧盃......
同感............
睇埋塞爾維亞 2 - 0 贏比利時果場............
塞爾維亞d 突擊 同 把握力 都好高質..............
打法幾老練下.............
似樣d 囉...........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線  
舊 06-23-07, 11:34 PM   #225
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
主辦國捧盃

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 01:16 AM

手機版 | APP版