Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-12-06, 07:32 PM   #351
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: RS 200
咁所以琴日柏加就做緊呢個掃街,搞破壞o既角色啦....

其實琴日如果唔係打5-3-2.......而真係肯打3-5-2.....擺兩隻翼出黎打o既話.....我覺得中間林佰,卡7同埋柏加打落會好好多.....不過都係如果....而家輸就係輸....

其實都係麥卡倫荒謬~~都未見過佢教隊用3-5-2
出加利打翼衛都顯出唔識用3-5-2

以呢個人腳排陣真係笑話
打we上腦
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 07:47 PM   #352
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 暴走蟹

以呢個人腳排陣真係笑話
打we上腦
如果琴晚個陣打we用 都幾勁架
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 07:51 PM   #353
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 暴走蟹

以呢個人腳排陣真係笑話
打we上腦
係餘下呢幾個月...
係咪黎緊會有d友賽?
係既話...希望芥蘭輸晒佢...
"趕得切"係下年3月前換領隊~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 07:55 PM   #354
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 某F
你緊係唔識波啦...打法同作用呢d野都留意唔到
同你講都晒氣
請你唔好咁大口氣~
係度d人都依稀記得有人曾講過...
竟然話唐寧同碧咸係同一類踢法既球員~

舊 10-12-06, 07:58 PM   #355
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: Busconcamp
係餘下呢幾個月...
係咪黎緊會有d友賽?
最好比人大炒埋仲好

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 08:22 PM   #356
摩亞~
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
琴晚本身諗住睇既,一睇到排個咁既陣...訓教
摩亞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 09:33 PM   #357
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
終於都輸波喇.
睇到人扯火.
琴晚英格蘭踢得幾茅.
朗尼同高治.......都係冇狀態.
冇碧咸打小辦波
連濃又傷鬼左.
唉!!!去搵納比教好過
仲有野未講添.
羅賓遜快D讓番個位比占士啦.
咁既老烏.真係有今生冇來世

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲

此篇文章於 10-12-06 09:37 PM 被 @羅彼仙奴 編輯。
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 09:48 PM   #358
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
可能頼地"彈"
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 09:50 PM   #359
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: @羅彼仙奴
仲有野未講添.
If you have seen the actual playback... you should understand that ANYONE would miss that kick at that time

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 09:51 PM   #360
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

PSN  IDspecialfung329
引用:
係餘下呢幾個月...
係咪黎緊會有d友賽?
International Friendly

Wed 15 Nov
HOLLAND v ENGLAND

舊 10-12-06, 09:55 PM   #361
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

PSN  IDspecialfung329
引用:
作者: @羅彼仙奴
終於都輸波喇.
睇到人扯火.
琴晚英格蘭踢得幾茅.
朗尼同高治.......都係冇狀態.
冇碧咸打小辦波
連濃又傷鬼左.
唉!!!去搵納比教好過
仲有野未講添.
下....茅??
都唔可全關羅賓遜事...
佢上半場saved左幾球危ga la....
引用:
作者: YHW
If you have seen the actual playback... you should understand that ANYONE would miss that kick at that time
i think so too

舊 10-12-06, 09:57 PM   #362
碧克

引用:
請你唔好咁大口氣~
身為米堡迷認一認頭先,呢句說話好難唔記得.

仲有夏格維斯係邊個縮水版話?a

我期待謝四帶領英格蘭在未來歐國盃取得佳績 (如有的話)

引用:
作者: specialfung
下....茅??

場波輸既係整體,麥卡倫一係唔識排陣,一係就想盡快試個可以磨合幾個大牌中場的陣.
不過這種3-5-2或5-3-2的陣明顯不行...
羅賓遜不過做代罪羔羊而已.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219

此篇文章於 10-12-06 10:00 PM 被 碧克 編輯。
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 10:00 PM   #363
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
你緊係唔識波啦...打法同作用呢d野都留意唔到
同你講都晒氣
真係可笑, 你憑咩話人唔識睇波?
lee度d人唔同意你多過唔同意佢, 你真係冇得頂
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 10:10 PM   #364
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
引用:
下....茅??

李奧費迪南有幾野除時可以趕出場.
冇話關晒佢事.
但呢球真眼凸囉.airball.........

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 10:19 PM   #365
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
International Friendly

Wed 15 Nov
HOLLAND v ENGLAND
[為左芥蘭既將來]100%支持荷蘭橙炒芥蘭... 炒完芥蘭炒卡倫[/為左芥蘭既將來]

此篇文章於 10-12-06 10:21 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 10-12-06, 10:51 PM   #366
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
[為左芥蘭既將來]100%支持荷蘭橙炒芥蘭... 炒完芥蘭炒卡倫[/為左芥蘭既將來]
但係我睇卡倫未必咁易炒

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 10:52 PM   #367
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

麥卡倫對落敗感失望

英格蘭領隊麥卡倫認為球隊在週三晚的敗仗踢得不夠好。

克羅地亞以二比零擊敗英格蘭,加上週末賽和馬其頓零比零,使球隊喪失了榜首位置。

「經過兩場失望的比賽後,我們只得一分,實在不夠好。」麥卡倫說。

「我們應該要勝出主場的比賽,然後來到克羅地亞取得一分。」

「但我們沒有做到。」

不過麥卡倫對於球隊出線2008年的決賽週仍充滿信心。

「之後仍然很多分數我們可以爭取,沒有問題的。」

「現在是有一點困難,外面都議論紛紛,但我向球員們說,大家是團結一起的。」

「這種態度是十分良好。」

「我們有一套系統,也擁有有經驗的球員和風格,但最後落敗實在感到十分、十分失望。」

「這一組還有很長的路途。」

「第二個失球實在很失望,羅賓遜整場比賽都十分出色。」

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 10-12-06, 11:00 PM   #368
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
我同意要出卡7/林8 一定要有個兇狠搶截型DMF 因為佢兩個根本就唔會自己好主動去做呢D 如果冇的話 變相就放棄左中場防守 咁打幾多個中場都控唔到個場

另外一樣就係話林8同卡7究竟算唔算同類球員呢?
我覺得就唔係囉 相似之處最多叫做 佢要做KEY波個個 所有進攻要經佢腳下再發板
同一時間有3個咁樣既中場(謝4 林8 卡7) 芥蘭排咩陣都難控中場難進攻
一直欠缺既DMF問題本身係夏格係度既時候就得到解決既
而家好似唔多得
與其諗排哂所有中場
我覺得實際D
一個係度另外一個就唔係度既政策會來得更好~

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 11:03 PM   #369
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
最驚佢無端端贏左荷蘭,之後佢就會以為自己好勁。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 11:07 PM   #370
某F
我的歌聲裡

引用:
請你唔好咁大口氣~
佢淨係識出波

呢點我無講錯

睇返佢既表現,有無一d令人印象深刻既突破?

舊 10-12-06, 11:09 PM   #371
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 王龍
我同意要出卡7/林8 一定要有個兇狠搶截型DMF 因為佢兩個根本就唔會自己好主動去做呢D 如果冇的話 變相就放棄左中場防守 咁打幾多個中場都控唔到個場

我覺得就唔係囉 相似之處最多叫做 佢要做KEY波個個 所有進攻要經佢腳下再發板
同一時間有3個咁樣既中場(謝4 林8 卡7) 芥蘭排咩陣都難控中場難進攻
而家好似唔多得
與其諗排哂所有中場
我覺得實際D
鑽石陣442先係英格蘭既王道
(已經唔奢望433...)

此篇文章於 10-12-06 11:11 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 11:10 PM   #372
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 碧克
身為米堡迷認一認頭先,呢句說話好難唔記得.

仲有夏格維斯係邊個縮水版話?a
咁佢係咪先
有無講錯到?

舊 10-12-06, 11:14 PM   #373
碧克

引用:
咁佢係咪先
有無講錯到?
我話佢兩個都係男人,所以差唔多,咁又得唔得?
一個企定斬,而且多數三閘線未入就放長傳;
一個引球推進再出波,通常過禁區線先傳中.
淨係呢點都唔同啦.

仲有,你應該未見過唐寧cut埋中間的攻門.
睇多十幾場波先再講啦.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-06, 11:16 PM   #374
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: 碧克
我話佢兩個都係男人,所以差唔多,咁又得唔得?
一個企定斬,而且多數三閘線未入就放長傳;
一個引球推進再出波,通常過禁區線先傳中.
淨係呢點都唔同啦.

仲有,你應該未見過唐寧cut埋中間的攻門.
睇多十幾場波先再講啦.
算啦...同佢拗都哂氣既

舊 10-12-06, 11:18 PM   #375
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 王龍

而家好似唔多得
與其諗排哂所有中場
我覺得實際D
中場始終都係要一個操舵手就好

佢要做KEY波個個 所有進攻要經佢腳下再發板

呢樣野柏加,g4,林8,夏格其實都可以做到
咁仲有無乜要再搵專人做操舵手呢?(而且卡7就淨係識呢樣野)

>一直欠缺既DMF問題本身係夏格
要佢淨係打DMF我覺得有d晒,但英格蘭太多呢類人(全能中場)無辨法

論壇跳轉

現在的時間是 12:21 AM

手機版 | APP版