Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-16, 11:05 PM   #2201
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
回流玩家

LV70 衰左之男(仲升緊)
加你,掛緊哈曼
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 12:02 AM   #2202
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
回流玩家

小弟都add左,名レグリネイト,感謝

200石全滅之後猛刷challenge mission拎石再抽過
中左兩隻スサノオ同一隻Unicorn,呢兩日練好會掛返出黎,可以再幫大家手

唯一可惜系all in都唔肯出ハマーン様比我,唉~~

引用:
作者: yorkyork 查看文章
加你,掛緊哈曼
好羡慕

舊 03-02-16, 12:14 AM   #2203
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
回流玩家

歡迎回來
HKG-KFC 掛緊獨角
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 12:24 AM   #2204
yorkyork

註冊日期: May 2010
哈曼其實唔係話太勁,
招必雖然用2粒珠,
但係打得自己前面9格又唔高傷
用落獨角獸好似勁D
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 08:01 AM   #2205
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:
回流玩家

已加巨腿
John_gaf
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 08:56 AM   #2206
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: clie 查看文章
唔明隻UC做乜19 COST
3部特效招大絕都麻麻地,EV之後真係無乜機會用
上次CC、明日香同宗介射正好多
Cc(game) 基本: 強敵石抽特效角, 強敵完後倉管
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 09:15 AM   #2207
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
現在機戰反而活動送的機更好用,強沙和強天使,基本上已是必然主力

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 10:08 AM   #2208
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: sears 查看文章
Cc(game) 基本: 強敵石抽特效角, 強敵完後倉管
我玩幽遊都係咁設定,我唔希望咁
之前啲特效仲有Nu、Z、初號機強到逆天,到而家都好想抽中凸上去
老老實實唔係呢期狂送石點會吸引到人抽
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 10:12 AM   #2209
元首KFC
炸鷄好吃

魯魯, Z, 強運介 哭了

魯魯全軍拳射盾加攻加回避, 必殺減攻/全畫面攻擊,
z據說0突魂必殺比強天使更強勁,
強運更加不用說

今次隻哈曼只加射機, 混隊的話應該比不上魯魯, 但如果未來射隊掘起的話就是key card了
舊 03-02-16, 10:17 AM   #2210
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
特效機永遠冇我份
堆石又射晒落海

引用:
回流玩家

冇特效機
名KIT3275 等批中

此篇文章於 03-02-16 10:21 AM 被 Seamty2 編輯。
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 10:20 AM   #2211
書仔
Game Master
路人一名

其實最主要我想是不能四凸,所以感覺上比活動角突滿比,實力上差少少,但如果你有運大家都四凸,一定是抽的特攻強過其他機

舊 03-02-16, 02:19 PM   #2212
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
我淨係中左一隻Unicorn,而家skill 練到LV.5 已經無咩Friend Point 剩,都唔知有無機會max到...
如果唔介意的話,可以加埋我玩架。
利申:我上次EV隻 強創聖只係突一,唔係咩重課玩家。

宮崎あおい
而家掛緊強創聖,EV會掛返Unicorn。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 03:20 PM   #2213
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
我淨係中左一隻Unicorn,而家skill 練到LV.5 已經無咩Friend Point 剩,都唔知有無機會max到...

宮崎あおい
我更加是一個零課玩家呢,已add你,id是我是一個壞人,活動開後會轉白卡

舊 03-02-16, 07:06 PM   #2214
clie

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
魯魯, Z, 強運介 哭了

魯魯全軍拳射盾加攻加迴避, 必殺減攻/全畫面攻擊,
z據說0突魂必殺比強天使更強勁,
強運更加不用說

今次隻哈曼只加射機, 混隊的話應該比不上魯魯, 但如果未來射隊掘起的話就是key card了
Z好似變左特大DAM,加埋破罩同完美範圍,嚴格黎講有佢唔駛再玩落去
強創要拉後出其實好麻煩
以射機既攻擊間隔根本不可能扶正,哈曼招範圍技要拉到前排出都仲未射到敵方最後排,EV後真係雪
舊 03-02-16, 07:08 PM   #2215
clie

引用:
EV初期抽強敵COIN會有大量廢卡,可以等嗰時升爆再等週六煲射關先升LV
舊 03-02-16, 07:32 PM   #2216
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
Rank升得好慢 有乜計@@

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 08:01 PM   #2217
Crazy Gamer

引用:
Rank升得好慢 有乜計@@
打第2章第19話エピソード3同第2章第26話エピソード1比較好,因為AP/RANKEXP值最高
前者AP12 RankExp 600,得1 Wave好快打完
後者AP14 RankExp 700,可以拎到多d改造資材

舊 03-02-16, 08:18 PM   #2218
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
Z好似變左特大DAM,加埋破罩同完美範圍,嚴格黎講有佢唔駛再玩落去
強創要拉後出其實好麻煩
以射機既攻擊間隔根本不可能扶正,哈曼招範圍技要拉到前排出都仲未射到敵方最後排,EV後真係雪
然而實測強創活動純射隊3珠能打19x層
加上好友, 特效ssr只有宗介一個

拳特效好友不線就要上射隊, 誰說不能擔正
舊 03-02-16, 09:09 PM   #2219
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:

宮崎あおい

ADDED, LoN SRW
我都係零課~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-16, 09:10 PM   #2220
Crazy Gamer

引用:
回流玩家

LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 12:35 AM   #2221
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 書仔 查看文章
我更加是一個零課玩家呢,已add你,id是我是一個壞人,活動開後會轉白卡
加左了,謝謝!
引用:
EV初期抽強敵COIN會有大量廢卡,可以等嗰時升爆再等週六煲射關先升LV
見近乎無晒友幣,膽粗粗俾佢食埋最後一張R卡,max了!
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我都係零課~~~~
加左了,謝謝!

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-16, 12:42 AM   #2222
Crazy Gamer

我隻白卡都Max咗技,可以拎出嚟見人~
舊 03-03-16, 11:03 AM   #2223
clie

引用:
見近乎無曬友幣,膽粗粗俾佢食埋最後一張R卡,max了!
為升技而食R卡你可能係唯一一個
舊 03-03-16, 03:33 PM   #2224
書仔
Game Master
路人一名

正,歌姬出場,我的最愛

舊 03-03-16, 03:39 PM   #2225
Crazy Gamer

估唔到隻SSRクシャトリヤ會冇ファンネル

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:04 AM

手機版 | APP版