Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-20-06, 02:41 PM   #326
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我好bass,何況mp3質素有限,無謂用e3推D缺點出o黎
我係指隻歌本身既暇疵
你指香港d錄音有幾爛架啦

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 12-20-06, 03:51 PM   #327
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: enilyks 查看文章
入耳好唔慣呀....
我耳窿細...同埋入耳好似有與世隔絕感...

有冇唔入耳既推介呀...
價錢同bass同e2g差唔多級數既推介有冇呀

e家係唔係冇人再用唔入耳嫁啦....
我係唔係out左

有冇人可以比d唔入耳既推介我呀....
enilyks 目前離線  
舊 12-20-06, 05:04 PM   #328
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
我係唔係out左

都唔係既, 仲有headphone嘛
預幾多錢先
如果係earbug又唔介意國產既話, 我有一隻推介
http://www.itime.cn/Article/ear/test/8388.htm

樣就樣炳d
但呢隻pk3 百幾蚊真係聽出黎有B&O A8既威力架
貴多一百有pk2 tim~

"唔該要串光陰走辣"

masaki 目前離線  
舊 12-20-06, 05:19 PM   #329
bingtung2002
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: MR WONG 查看文章
金聲耳筒專門店買..是不是金雞樓上...那就是水貨.

.亦軒個價..其實同百老匯一樣的..

買行貨就最好...有問題二年內可一換一

入耳是不是吾慣?

除大耳牛..入耳可能就最保音質的..

香港金聲耳筒專門店買...个價己ok的...當然不敢話最平....
你都可以試下去 AV2000 睇O下, 之前係德發 宜家搬左去花園大廈905室,

此篇文章於 12-20-06 05:22 PM 被 bingtung2002 編輯。
bingtung2002 目前離線  
舊 12-20-06, 05:32 PM   #330
bingtung2002

註冊日期: Oct 2006
wink

引用:
作者: bingtung2002 查看文章
你都可以試下去 AV2000 睇O下, 之前係德發 宜家搬左去花園大廈905室,
我見佢個度有, 仲有好多其它款式, 個老細都幾NICE不妨多咀問o下見意[/QUOTE]
bingtung2002 目前離線  
舊 12-20-06, 07:20 PM   #331
是但
Game Master

PSN  IDseedown
我上星期係金聲買左musica au-1
$198
我覺得幾好~~

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線  
舊 12-20-06, 07:58 PM   #332
heeroleung
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
我係唔係out左

AKG K14 P Or S 記 MX 550
AKG 出左NEW Model 但係香港比較慢 叫k314p 低音會比akg 仲強
heeroleung 目前離線  
舊 12-21-06, 06:49 AM   #333
enilyks

引用:
作者: masaki 查看文章
都唔係既, 仲有headphone嘛
預幾多錢先
如果係earbug又唔介意國產既話, 我有一隻推介
http://www.itime.cn/Article/ear/test/8388.htm

樣就樣炳d
但呢隻pk3 百幾蚊真係聽出黎有B&O A8既威力架
貴多一百有pk2 tim~
$500-600既話可以有咩選擇?
最緊要d bass同e2c/g差唔多
舊 12-21-06, 06:51 AM   #334
enilyks

引用:
作者: heeroleung 查看文章
AKG K14 P Or S 記 MX 550
AKG 出左NEW Model 但係香港比較慢 叫k314p 低音會比akg 仲強
禁k314p要幾銀?
香港邊到有賣
舊 12-22-06, 01:25 AM   #335
heeroleung

註冊日期: Feb 2005
引用:
禁k314p要幾銀?
香港邊到有賣
HK未到
heeroleung 目前離線  
舊 12-22-06, 01:39 AM   #336
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
HK$500~600 左右唔入耳道的好像只得AT的CM700,不過bass應該唔係咁勁。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線  
舊 12-22-06, 10:34 PM   #337
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
其實入耳既bass根本唔勁
而果隻pk2既bass比得上架
講真, pk2既效能係有$500-$600耳筒既性能, 國產貨嘛

"唔該要串光陰走辣"

masaki 目前離線  
舊 12-27-06, 01:20 AM   #338
matchylok
來自我們的

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
我好bass,何況mp3質素有限,無謂用e3推D缺點出o黎

平衡番可升級及上調空間 .......... 用 Shure E3 la 煲好有排用呀 !

唔洗追, 如果用一排 E2 就一定心絲再上 , 用 E3 亦會 , 但一定唔會有離開級

數太遠既感覺 law ....我用左 E3 三年了 ... 近期試過一對新的Shure E500

.... 好彩未煲好 , 相對比煲好既 E3 仲頂得住 ... 但對於佢有三個 drive 既 E500 .......

係奇毒無比的東西 .

舊 12-27-06, 02:20 AM   #339
Kenji少
暴走中

XBox Live GamertagKenji1445
想買grado rs-1

Kenji少 目前離線  
舊 12-27-06, 02:34 AM   #340
matchylok
來自我們的

引用:
作者: Kenji少 查看文章

Grado ........ 太"卡食" ......

個人比效喜歡 Shure 入耳那種 mon 住既強勁音壓 ( 唔洗大大聲 ; 但粒粒音都入到耳 )

此篇文章於 12-27-06 02:37 AM 被 matchylok 編輯。
matchylok 目前離線  
舊 12-27-06, 09:59 AM   #341
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: matchylok 查看文章
Grado ........ 太"卡食" ......

個人比效喜歡 Shure 入耳那種 mon 住既強勁音壓 ( 唔洗大大聲 ; 但粒粒音都入到耳 )
同意..

重點..

唔洗大大聲 ; 但粒粒音都入到耳...

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線  
舊 12-27-06, 11:01 AM   #342
沙律菜絲

XBox Live GamertagGAForum shop
引用:
作者: Kenji少 查看文章

ok good but easy broken , mine borken after 3 month use

舊 12-27-06, 12:04 PM   #343
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
用緊既耳筒線太長, 成抽野咁好麻煩
其實除左買過第款之外仲有冇計可以瀟洒d?

另外shure 款e2g 條線係普通定有得收短果種?

[KIT] 目前離線  
舊 12-27-06, 12:07 PM   #344
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
買餅魚骨
捲起d線

舊 12-27-06, 01:19 PM   #345
matchylok
來自我們的

引用:
作者: [KIT] 查看文章
用緊既耳筒線太長, 成抽野咁好麻煩
其實除左買過第款之外仲有冇計可以瀟洒d?

另外shure 款e2g 條線係普通定有得收短果種?

G 系列係短線 .... 如果夠用就己經好瀟洒 , 唔夠長

可以用埋附屬那條延長線

舊 12-28-06, 01:47 AM   #346
kissemem
MHP2初學者

註冊日期: Dec 2005
引用:
平衡番可升級及上調空間 .......... 用 Shure E3 la 煲好有排用呀 !

唔洗追, 如果用一排 E2 就一定心絲再上 , 用 E3 亦會 , 但一定唔會有離開級

數太遠既感覺 law ....我用左 E3 三年了 ... 近期試過一對新的Shure E500

.... 好彩未煲好 , 相對比煲好既 E3 仲頂得住 ... 但對於佢有三個 drive 既 E500 .......

係奇毒無比的東西 .

家陣E3咩價位

舊 12-28-06, 04:18 AM   #347
matchylok
來自我們的

引用:
作者: kissemem 查看文章
家陣E3咩價位
$1300 ~ $1500 左右

舊 12-28-06, 02:50 PM   #348
kissemem
MHP2初學者

註冊日期: Dec 2005
引用:
$1300 ~ $1500 左右
唔該哂
家陣隻um1唔夠喉
都係時候要換喇

舊 12-30-06, 12:29 AM   #349
alexlau299

註冊日期: Dec 2006
想問問邊道有 Panasonic MP3 holder (RP-SB400) 賣 同埋 earphone (RP-HJE55)
alexlau299 目前離線  
舊 01-01-07, 03:31 PM   #350
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
CK9行貨入手
上傳的圖像
檔案類型: jpg ck9-012.jpg (178.5 KB, 177 次查看)

Rabbidas 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.33 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1059 03-30-08 03:17 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.32 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1052 02-17-08 07:20 AM

現在的時間是 12:29 AM

手機版 | APP版