Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-12, 12:31 AM   #651
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: mikemike 查看文章
唔知個店主見到yahoo D bid價
會唔會反口話睇錯mail唔係寧寧機
引用:
作者: mikemike 查看文章
店主應該唔識你地
YAHOO BID升價一倍,唔加佢價都偷笑
佢真係開左單俾左訂先算啦

另,我係講我搵開果間代購
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:33 AM   #652
teealpha

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我都一直講當k記幫我慳錢

只係睇到有人中又吊下條癮咁
第一、二次抽選太慘烈,呢度幾乎冇人中
舊 02-10-12, 12:35 AM   #653
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: teealpha 查看文章
YAHOO BID升價一倍,唔加佢價都偷笑
佢真係開左單俾左訂先算啦

另,我係講我搵開果間代購
現在收佢完完整整一個齊頭

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 02-10-12 12:53 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:35 AM   #654
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
好在我完全唔執意部機咩機

打機姐 咁辛苦為乜

舊 02-10-12, 12:42 AM   #655
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
其實第一次就中 不過未有實機唔出聲住
引用:
作者: ゆり 查看文章

打機姐 咁辛苦為乜
有冇恥力拎出街玩已經係一個問題
真係拎黎擺就...
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 12:50 AM   #656
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
有,店員A

引用:

打機姐 咁辛苦為乜
都唔係架, 鏡面機真是幾特別又好似幾靚(一定好過mh果部先), 抽唔到都想有人俾我看下實體機

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
真係拎黎擺就...
恥力我有架, 原本諗住抽到就送咗舊果部俾個friend 玩添, 不過而家唔洗諗啦

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 01:02 AM   #657
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:

打機姐 咁辛苦為乜
收藏度高的3DS

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 02-10-12, 01:04 AM   #658
teealpha

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
其實第一次就中 不過未有實機唔出聲住

真係拎黎擺就...
果D唔係恥力,係
舊 02-10-12, 01:04 AM   #659
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
我都唔敢太大聲...因為我都未FIRM...-口-"...

差唔多時間出, 我到時幫大家出POST 話邊度有啦, 最多幫手買左先...XD
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 01:11 AM   #660
teealpha

引用:
作者: dmr5202005 查看文章

差唔多時間出, 我到時幫大家出POST 話邊度有啦, 最多幫手買左先...XD
一日貨未到手,都仲有排你驚
舊 02-10-12, 01:17 AM   #661
teealpha

引用:
有,店員A

都唔係架, 鏡面機真是幾特別又好似幾靚(一定好過mh果部先), 抽唔到都想有人俾我看下實體機

恥力我有架, 原本諗住抽到就送咗舊果部俾個friend 玩添, 不過而家唔洗諗啦

截至現時為止,我覺得真係得ゼルダの伝説果部限定有得比,其他真係唔多夠特色
MH果部??D人自己搵部白機痛張水印貼上去都做到咁上下效果啦

此篇文章於 02-10-12 01:22 AM 被 teealpha 編輯。
舊 02-10-12, 01:21 AM   #662
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:

睇片覺得幾靚幾特別
舊機都係得番收藏同傳教用
引用:
果D唔係恥力,係
我舊機玩左幾個月先拎出街鬼鼠地玩
引用:
截至現時為止,我覺得真係得ゼルダの伝説果部限定有得比,其他真係唔多夠特色
MH果部??D人自己搵部白機痛張中印貼上去都做到咁上下效果啦
而家官方都好多痛貼 真係好鬼搵笨

我想問下...11星去12星大約要幾耐到?
隻game而家先9月www 仲有4 5個月追 太耐就唔鬼追時間
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 01:23 AM   #663
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
一日貨未到手,都仲有排你驚
是呀....

引用:
MH果部??D人自己搵部白機痛張中印貼上去都做到咁上下效果啦
老實講....唸住唔中...我去出部粉紅色...
比起ゼルダの伝説, 好佚似好多人問KH 個部多D...
舊 02-10-12, 01:38 AM   #664
teealpha

引用:
是呀....

老實講....唸住唔中...我去出部粉紅色...
比起ゼルダの伝説, 好佚似好多人問KH 個部多D...
反而見街都係問G GEN機多…馬沙有乜好喎
諗機好似好遙遠咁,都係睇左下星街賣齋GAME幾錢先
舊 02-10-12, 01:48 AM   #665
Game Master
ChiHaNa

引用:
反而見街都係問G GEN機多…馬沙有乜好喎
諗機好似好遙遠咁,都係睇左下星街賣齋GAME幾錢先
G GEN 個部...我見好多地方都頌有....21XX-23XX...(旺角區超多)...

機真是到手的話, 我會放一隻HMV連特點....
舊 02-10-12, 10:50 AM   #666
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
FRIEND舖頭,做開代購
應該唔會抽中都話抽唔中之後高價放出黎咁黑o既
話晒要抽寧寧機果個佢都識

你愛不足呢~
我識人揚言6K都要BID部機返黎
講愛之前同我衡量一下經濟能力

引用:

幫手買到又真係唔驅呀 大大有冇咁多錢呀XD

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-10-12 10:53 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 10:57 AM   #667
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
原來大家都想要今期FAMI通
早知今朝係日本買多幾本返黎救濟大家

BTW,有無人有上一期?

我想要ACV個dl code,如果有人未用的話,我手上今期fami通可以免費出讓

有的話請pm我,以收pm先後次序決勝負(?)
想問今期fami 係唔係仲送PSV RO code ?有既比我得唔得? (伸手~)

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 10:58 AM   #668
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章

講到個"愛"字就唔會理價錢啦

舊 02-10-12, 11:22 AM   #669
teealpha

引用:
作者: GN00508771 查看文章

愛情都要建基於麵包,特別當愛人係K社囡囡時

到時就算出面有得買個價都唔會相宜得去邊啦(一定貴過K社訂價先),要知日本果邊幾瘋狂,有機走返返去日本仲賺過響香港賣
再講,香港d 3DS特別機個價都唔郁o既…
舊 02-10-12, 12:53 PM   #670
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
想問今期fami 係唔係仲送PSV RO code ?有既比我得唔得? (伸手~)
如果我今晚返歸後都無人俾你的話我PM你~

舊 02-10-12, 01:33 PM   #671
quatre_sze
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
上一期我有呀, 妳要就PM 我啦

(為左RO 個CODE 買左...)

我找版友幫手訂, 好似中左愛花花....
今日收到她PM

旺角4點, 熱狗同宇宙船比人掃晒...
我妹幫我手在太子宇宙船買到...她話之前個個人一買買3本...
我個本好似是LAST....
上圖
唔怪得尋日一收工去信和(大約6:00pm)都唔見有啦...
quatre_sze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 01:38 PM   #672
quatre_sze

引用:

打機姐 咁辛苦為乜
我都唔係咁在意部機,我在意本畫集多啲XD
舊 02-10-12, 02:42 PM   #673
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
如果我今晚返歸後都無人俾你的話我PM你~
哩期無frd買fami通...所以要靠朋友了(拍肩~)
上次送無雙code 我人剛好在日本還可以靠自己

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 08:53 PM   #674
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: quatre_sze 查看文章
唔怪得尋日一收工去信和(大約6:00pm)都唔見有啦...
算啦....D人幾本幾本咁掃..
舊 02-10-12, 11:18 PM   #675
quatre_sze

引用:
算啦....D人幾本幾本咁掃..
唔算都要算啦~

另外,ラブプラスぴあ今日推出
朋友話今晚見到信和有得賣,$19x

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 03:18 PM

手機版 | APP版