Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 06-19-04, 02:28 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Thumbs up 藍奕邦-《不要人見人愛》(又是唱作新人,掂!)

《不要人見人愛》內容簡介

01. 半熟蛋
02. 熱帶魚
03. 自知之明
04. 快樂王子
05. 三點冰室
06. 冬季來的男生
07. Doll
08. 含蓄
09. I Don't Think He's Coming
10. 憤怒青年
11. 身體健康(One-take live recording)
12. 熱帶魚(氧氣版)
13. 不求人

CD Extra
自知之明

藍奕邦-《不要人見人愛》

之前有聽過"熱帶魚"麼~?
真係好好聽,並非情歌,歌詞講出人鐘意跟咩風,少少政治~
曲詞都好鬼正~~

"自知之明"都唔係情歌,內容有d懷才不遇既感覺~

"含蓄"就應該係大約三四年前的一個男新人粱浩賢的歌曲,因為當年首歌係藍奕邦作曲的~
聽過粱浩賢唱都幾好聽的~

隻碟未買呀~~買左先講仲有咩歌好聽~~
大家一定要支持啊^o^

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 06-19-04 02:43 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
藍奕邦 Galaxy Neo Music UNIVERSE 23 06-20-04 09:06 PM

現在的時間是 10:02 PM

手機版 | APP版