Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 10:50 PM 10-23-18
我果陣升5隻都覺得唔係太夠料,你升咁多應該會要好多體刷野 XD

主角應該轉左龍騎先升LV,龍騎成長攻S 劍得A @@ 蝕左十個LV添 @@ 不過之後都未必會落主角,算了 XD
鳳熾魂 10:59 PM 10-23-18
作者: ShinDou:
我果陣升5隻都覺得唔係太夠料,你升咁多應該會要好多體刷野 XD
刷轉職野多裝真係升唔切,現家都係雷丁艾爾文雪莉上到30算〝其他20
好多SR裝真係溶哂算,最多留一套刺客俾雪莉玩成日出弓刺客應該追求暴擊啦同埋仲有把垃圾夜鷹
轉龍騎之後應該係會補番條數俾你
ShinDou 11:10 PM 10-23-18
但如果會補既話咪唔係成長率囉﹖@@ 只係每個職既基本能力唔同﹖

不過真係要有人有飛馬修同我同LV先比較到係咪有蝕到 XD

我之前裝都係5SET算,真係養唔到咁多 XD
鳳熾魂 11:13 PM 10-23-18
但如果會補既話咪唔係成長率囉﹖@@ 只係每個職既基本能力唔同﹖

不過真係要有人有飛馬修同我同LV先比較到係咪有蝕到 XD

我之前裝都係5SET算,真係養唔到咁多 XD
同埋佢都無寫成長率係分Rank 咋嗎我覺佢係咁丫
我36
ShinDou 11:30 PM 10-23-18
你都係飛馬修﹖咁等我36果陣同你比較下 XD

諗諗下里昂2轉好似帶飛兵好過騎,太多槍兵成日俾人克,打步既話里昂自己都夠力撞死,不過練兵飛兵係最低得LV2 @@ 又要刷
鳳熾魂 11:33 PM 10-23-18
你都係飛馬修﹖咁等我36果陣同你比較下 XD

諗諗下里昂2轉好似帶飛兵好過騎,太多槍兵成日俾人克,打步既話里昂自己都夠力撞死,不過練兵飛兵係最低得LV2 @@ 又要刷
所以無騎用 不過有又點 其實無位落 雪莉頂左個機動力
ShinDou 11:34 PM 10-23-18
其實齊腳真係唔會有位落主角 XD
鳳熾魂 11:35 PM 10-23-18
係打王子同錢先升下佢
把冰劍好似有用過夜鷹少少咁
鳳熾魂 12:44 AM 10-24-18
上到去真係打定料精通40左都未攞哂班主力3階 差3隻聽日打完埋日任就算
GUSTAV 01:51 AM 10-24-18
其實粉毛要練....
(=v=)b 06:06 AM 10-24-18
作者: GUSTAV:
其實粉毛要練....
粉毛無範圍回復~比對面用範圍技野會頭痕~
ShinDou 07:04 AM 10-24-18
粉毛打龍好用,唔係成日有位入去補,配雪莉都好用

要拆debuff落群補or驅散啦

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 08:07 AM 10-24-18
作者: (=v=)b:
粉毛無範圍回復~比對面用範圍技野會頭痕~
功能角 你打PVE 好多時都會用到
ShinDou 08:23 AM 10-24-18
結果都係升左隻雪莉外掛收頭,睇下遲d駛唔駛落黃毛開超絕先打得入,不過光頭穩太多又有2條命又硬,唔太想換

GUSTAV 09:33 AM 10-24-18
作者: 鳳熾魂:
係打王子同錢先升下佢
把冰劍好似有用過夜鷹少少咁
夜鷹我2話不說 拆了

之後賭左把血琴返黎

再拆 OTZ
ShinDou 10:26 AM 10-24-18
而家32lv試下刷唔刷到暗王子先

GUSTAV 10:27 AM 10-24-18
而家32lv試下刷唔刷到暗王子先

實得啦 我之前30都係咁打 打得慢之嘛SOSAD
ShinDou 10:32 AM 10-24-18
今次亂升左好多人,岩岩掃晒d料已經爆完4次體,今晚又可以打閃軌 XD

不過bonus我淨係升左魔女騎同主角,兩隻唔知夠唔夠打 XD

ShinDou 10:51 AM 10-24-18
我隻劍馬修著埋里昂set裝都唔夠d槍兵打 XD 35有超絕先刷了,又刷下兄貴先

GUSTAV 02:21 PM 10-24-18
今日打40龍出左吸血鬼面
ShinDou 02:28 PM 10-24-18
Ssr裝?有bonus?

GUSTAV 02:30 PM 10-24-18
Ssr裝?有bonus?

冇bonus...

我想打sr賢者帽
ShinDou 02:30 PM 10-24-18
賢者帽係加智果個?

GUSTAV 02:33 PM 10-24-18
賢者帽係加智果個?

有頂個效係加隔離條友魔防嘛
ShinDou 02:34 PM 10-24-18
應該疊唔到超絕喎?

第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43 83 133  ... 最後

返回主題版面