Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 420 470 510 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 530 570  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 08:47 PM 06-15-18
應該食唔到舊機啦掛....

https://twitter.com/srw_xomg/status/...328360961?s=19

呢隻係....

Omg女筆....

https://twitter.com/srw_xomg/status/...075736577?s=19

https://twitter.com/srw_xomg/status/...661396992?s=19
由手機版發出
GN00508771 08:51 PM 06-15-18
營運究竟有幾喜歡筆頭⋯

綺羅星!!
LordofNightmare 09:41 PM 06-15-18
ao另一個女角

應該食到舊高杯,都冇換衫
ShinDou 09:51 PM 06-15-18
睇黎真係咁黑 XD 射晒先出筆頭,應該又會破獲平衡了,不過本身111石我應該都唔中架啦 XD

如果神得濟唔知會唔會又重打仲好 XD
J+1 10:41 PM 06-15-18
食唔到係指白炎....之前部垃圾想循環再用嘅可能性....

神機...
等生放之後再講...英格幾時出場
由手機版發出
ShinDou 10:57 PM 06-15-18
見D日本仔講黑天使,乜真係會出咩﹖就係再下期活動﹖但筆頭呢D應該點睇都係神機,佢隻隻大器都屈到下1代出都繼續神機既
LordofNightmare 11:01 PM 06-15-18
哦,指白炎,咁應該唔得,成部都唔同晒,好似後繼機嚟
ShinDou 11:41 PM 06-15-18
鬥滅大佬LV10轉左好多個陣最盡都係打160萬,40%BONUS
ShinDou 03:08 PM 06-16-18
隻紫筆OMG冇想像中咁神喎,同盾筆差唔多,係多左兩下唔死,命回速高D,招必大力D帶直擊咁,估唔到唔打盾筆面喎 @@

活動POOL唔放凸到既筆頭落去俾人抽,因為太屈﹖
J+1 03:20 PM 06-16-18
Nc美少年食到綺蘿星個指應該可以擺個神速盾陣玩下...
由手機版發出
ShinDou 03:22 PM 06-16-18
問題係太易死了,而家果D基本上1定係號拍住3P,有黑妹仲煩,你1下殺唔到號,到3P出招就秒到你成場咁濟,唔駛打 @@

重打既話得紫筆冇用,另外兩隻鬥雞又冇乜用,唔重打了 XD

唔信營運遲D唔會出筆頭上位互換,可能又係要等出水著/聖誕版先再勁D
J+1 03:32 PM 06-16-18
比人打爆冇所謂啦,個個陣都差唔多樣冇新意...

隻盾吞A都好似食到呢...
由手機版發出
ShinDou 03:38 PM 06-16-18
問題係抽番黎冇地方用得著個感覺好蝕 XD

活動首BGM駛唔駛咁吹眠曲 @@
GN00508771 05:52 PM 06-16-18
作者: ShinDou:
問題係抽番黎冇地方用得著個感覺好蝕 XD

活動首BGM駛唔駛咁吹眠曲 @@
首BGM不知幾美少年FEEL
ShinDou 09:11 PM 06-16-18
岩岩鬥雞有人擺盾筆BUFF新果隻盾特效,盾美少年,盾TA,威龍,都係1隻新古夠殺
ShinDou 09:17 AM 06-17-18
有人抄我以前個守陣擺,原來有紫萬丈就好易打 XD 不過萬丈打唔到3P號,就算1下殺到號都俾3P秒殺,太快
ShinDou 09:59 AM 06-17-18
而家先睇到鬥滅獎品UPGRADE左 @@ 40萬有SP飛,30萬有紫碎,係上次鬥滅改版已經係咁﹖唔記得之前打幾多分添,平時好懶第1隻大佬1出就唔郁淨係打大佬

打大佬好似好少分﹖

其實係咪應該執垃圾打卒夠40萬分先打大佬﹖但大佬咪殺得好慢﹖而家LV11大佬紅血了,暫時得廿萬分,間房打左530萬出黎 @@ D卒探左出黎唔打又會消失,隻大佬係度走去殺卒又蝕左D分 @@
亍 ◣ 11:55 AM 06-17-18
原來鬥雞bug 仲未fix?? 號出必又hang死.....

鬥滅改版後去到40萬啊..唔係上個禮拜唔駛講好彩打到30萬

http://www.gaforum.org/showpost.php?...ostcount=12957

呢個禮拜好d 尋晚已經打到40萬.....不過係全放棄打中boss....
ShinDou 11:59 AM 06-17-18
鬥雞號有BUG咩﹖見D人都仲係成日用號打我,我又成日打號都冇事 @@

蝕晒添之前應該連30萬都冇 @@ 冇左幾粒碎

我冇打中大佬架喇已經,你係有大佬出就打大佬﹖冇大佬就執垃圾殺卒﹖

原來而家反到有D萬丈陣,唔駛俾人屈完冇得反,好彩試下打先,之前1見就冇試 XD
J+1 04:49 PM 06-17-18
綺蘿少年陣真係唔多得,1500層都係咁比人爆
由手機版發出
ShinDou 07:16 PM 06-17-18
乜而家千9分都刷到千6分黎打既﹖半澤社長無啦啦送分 @@ 我反佢加成20分 XD 睇番LOG我輸好似唔扣分,佢加4分咁多﹖仲以為加得1分 @@
ShinDou 10:08 PM 06-17-18
鬥雞見到有人掛藍白雞拉 @@ 咁快有人中到0.001%,有咁易中架咩﹖@@

睇清楚原來隻雞拉都勁,自己同身前加命回50%,行動500UP,加埋自己本身即係200%命回行動2千,CRI DAM又加100%擋100%,3分1血又加CRI50%,命回150%,行動千5UP,又有2次唔死,必殺補血送珠,直頭係朱雀上位版喎 @@
ShinDou 10:58 PM 06-17-18
今星期仲激戰過上星期,臨尾俾人踢出百大,11點岩岩反完人都係1739排148 @@ 而家D陣真係難打左好多,太多變化,好易諗錯野出錯陣,成日1入去俾人行先就可以禁番出去 @@
亍 ◣ 11:05 PM 06-17-18
事旦啦最後一個鐘殺上去幾多就幾多(發覺en5水比上個禮拜多左10幾支...越飲越多a )
ShinDou 11:06 PM 06-17-18
最後1個鐘先打上得切咩﹖我今日8點幾已經由千6開始衝 XD 都係岩岩衝得切
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 20 420 470 510 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 530 570  ... 最後

返回主題版面