Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20
電視遊戲討論版>Xenoblade ゼノブレイド
龜。牌 11:53 PM 04-11-12
作者: W!LL:
聽日去買隻來儲~~
隻碟係D5定D9?
應該係D9,因為話佢同歐版分別唔大...

兩個月後出美版Last Story,希望會出埋Pandora's Tower啦! T_T
fami~yan 12:10 AM 04-12-12
作者: 高橋名人:
我估熱線應該有, 大約>$500
唔見有...
1515 07:32 PM 04-13-12
美版已買 , 但高過338 ..... 日版機配合HBC 玩到, 可放心遲些買埋美版last story 了
龜。牌 09:03 PM 04-13-12
作者: 1515:
美版已買 , 但高過338 ..... 日版機配合HBC 玩到, 可放心遲些買埋美版last story 了
係邊度買? ?_? 咁快個價高左?

玩到就好,歐版Last Story已出左,你部機應該都玩到
同埋歐版Pandora's Tower今日出,如果我部機玩到歐版,我實買哂佢,因為歐版品質好D
1515 09:34 PM 04-13-12
東方188 正門果間, 整個場得佢有..... 我買埋最後一隻

last story 香港冇歐版賣, 等緊美版6月出, 日版已有

潘朵塔之塔都等緊, 加埋 零 紅之蝶, Wii 都冇咩期待囉
龜。牌 10:09 PM 04-13-12
作者: 1515:
東方188 正門果間, 整個場得佢有..... 我買埋最後一隻

last story 香港冇歐版賣, 等緊美版6月出, 日版已有

潘朵塔之塔都等緊, 加埋 零 紅之蝶, Wii 都冇咩期待囉
係咪 DreamXXXXX 呀?果間上次去都仲未有,同埋佢地賣D野都幾貴喎,介唔介意講下佢地賣幾錢?

上次二樓果3間應該仲有唔少貨喎,還好香港仲有咁多人識貨

歐洲Nintendo好過北美Nintendo好多,好多正game歐版有出但美版無,出又出得快過人~

零紅蝶都應該會買,如果有美版就更加好,但機會應該唔大,上次隻零4都無出過歐美版....

Wii要出既必玩大作基本上已出哂,諗落我都係鐘意Gamecube時代多D~
Takushi 11:51 PM 04-13-12
Bought mine at Play Aisa
neo 01:37 AM 06-11-12
[2周年紀念] ゼノブレイド フィールドまとめ情景編
http://www.nicovideo.jp/watch/sm18052067

噹噹dondon 02:30 AM 06-11-12
ゼノブレイド玩到中段
支線雖然多但好多都差唔多 又係去邊到打怪儲料然後攞報酬
同埋最忍受唔到既係menu讀碟同埋d怪既分佈好難搞
噹噹dondon 08:32 PM 07-05-12
想問下到左後期中央工廠 邊到有得攞對機神兵有效既武器
依家d人仲用緊大劍峽谷ディクソン賣果d機斬武器
打到d新既武器但又對機神兵冇效囧
aquarius 10:57 PM 07-05-12
作者: 噹噹dondon:
印象中好似係嗰度D怪會random drop,
未drop之前唯有用主角嘅monado技(機)先打得入
kennethyu 11:49 PM 07-05-12
作者: 噹噹dondon:
用monado 既技能 "機" ?
syncmaster 11:13 AM 12-20-14
輕推一下

玩亞日美版突然有貨返
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20

返回主題版面