Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-04, 11:51 PM   #151
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Wraith
樂觀mode:
見勁人打咪當學野囉(如果人地用tr14當我無講過 )
見金手指咪當睇笑片囉

有次見到個人60lv都無,但張卡就已經剩返兩次
支槍又重又長都有得金手指???
咁遲d可能有雙槍客出現
我都算正常呱,剩返8x次有lv2x
(今日見到有人一開始玩mission2 lv9,第二間房中一槍,入到power room又殺兩個人質
即game over,歷時51秒...... )

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 12:05 PM   #152
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
樂觀mode:
見勁人打咪當學野囉(如果人地用tr14當我無講過 )
見金手指咪當睇笑片囉

有次見到個人60lv都無,但張卡就已經剩返兩次
金手指即係乜野呢?
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 12:14 PM   #153
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
終於上到level10...
爆左bad end....
做唔底個人型rx-78(裝甲佬)....
拎左一枝sniper,兩件衫.....

舊 11-17-04, 02:06 PM   #154
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: Raze
金手指即係乜野呢?
無限金錢\/
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 03:19 PM   #155
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我係咪應該唔用卡練下機先呢
我太廢,lv1連一個mission都過唔到

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 03:30 PM   #156
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
無限金錢\/
明白晒~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 06:26 PM   #157
生=Sang
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
今日重開一張新咭儲番齊d裝同槍,打左10次26lv了=.=
生=Sang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-04, 11:28 PM   #158
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
TR14.......用左=無敵......用黎玩lv16就差唔多.....

大家玩2p個陣有冇夾槍玩呢?
我成日同個fd夾槍玩~~
通常都係機槍+sinper
or 手槍+shot gun~
好好玩啊~~
夾槍再玩7~9lv~~正啊~~好緊張~~~

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 12:06 AM   #159
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
tmr開card sin!!!
開頭除左打名重有乜野set?

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 06:49 PM   #160
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: DARK ANGEL
tmr開card sin!!!
開頭除左打名重有乜野set?
好似冇野要set lu
之後就係嚮隻game入面拎槍,衫

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-04, 05:44 PM   #161
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
今日我同朋友打左兩場
一場就朋友計分(姐係升lv果到) 我冇計到分
不過我就area 1 都過唔到
一場就我有計分 朋友冇計分
岩岩過左mission 1
但朋友 area 1 過唔到

咁其實雙打 可唔可以兩個人都升到lv架?
(唔爆機的話)
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-04, 12:38 AM   #162
生=Sang

引用:
作者: 小伙子
今日我同朋友打左兩場
一場就朋友計分(姐係升lv果到) 我冇計到分
不過我就area 1 都過唔到
一場就我有計分 朋友冇計分
岩岩過左mission 1
但朋友 area 1 過唔到

咁其實雙打 可唔可以兩個人都升到lv架?
(唔爆機的話)
得,只要你過晒3mission 一定最小1 個 lv
舊 11-20-04, 12:39 AM   #163
生=Sang

今日終於上到66萬,睇黎都仲有上分空間xd
舊 11-21-04, 11:15 AM   #164
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
把saw14 好唔好用的?
幾多lv有?
我見到都幾多人用

仲有d 勳章有乜用?
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-04, 01:37 PM   #165
*~小螢~*
Insane Gamer

d槍同衫係咪要平時打緊個陣射番黎架??
我見我個fd lv5就有shotgun..我仲未有= ="..
<---gs新手..唔好怪我-3-
*~小螢~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-04, 08:59 PM   #166
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: *~小螢~*
d槍同衫係咪要平時打緊個陣射番黎架??
我見我個fd lv5就有shotgun..我仲未有= ="..
<---gs新手..唔好怪我-3-
d槍同衫係升lv 先有架!!

舊 11-21-04, 10:23 PM   #167
*~小螢~*
Insane Gamer

引用:
作者: snowman
d槍同衫係升lv 先有架!!
哦=3="..
*~小螢~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 01:31 AM   #168
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

聯合有93萬神人......tr-14之怪物
連槍(定double shot)一段時間有彈夾送....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-22-04, 01:39 AM   #169
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: ultrachiu
聯合有93萬神人......tr-14之怪物
連槍(定double shot)一段時間有彈夾送....
果個咪係him囉
http://ranking.sega-ghostsquad.com/c...30.cgi?lang=jp

唔係一段時間有彈夾送,而係tr14既爆gs bonus係有彈夾,好似開頭支爆gs會送50粒full auto咁
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 01:44 AM   #170
SK2
STG人~Pinky命

註冊日期: Aug 2002
引用:
果個咪係him囉
http://ranking.sega-ghostsquad.com/c...30.cgi?lang=jp

唔係一段時間有彈夾送,而係tr14既爆gs bonus係有彈夾,好似開頭支爆gs會送50粒full auto咁
阿HIM又係第一位?
佢真係玩死好多日本仔

SK2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 01:53 AM   #171
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

痴線........香港霸哂top10咁濟.......
應該建議ghost squad列入奧運比賽項目,等香港可以有獎拎
wraith都頭十名....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-22-04, 02:14 AM   #172
慘劇之王者
Junior Member
七星魔人

o個晚我響後面睇住佢影 password
怒之 double down 真係超勁.....

慘劇之王者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 02:45 AM   #173
umbrella
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 慘劇之王者
o個晚我響後面睇住佢影 password
怒之 double down 真係超勁.....
唔知你睇到既係咪佢玩到93萬果局呢?
小弟都好想睇呢
希望遲d有機會再去上堂

元朗或天水圍區交易
umbrella 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 08:33 AM   #174
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
個internet rank係點先有? a

舊 11-24-04, 02:15 AM   #175
z_plus
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
作者: ultrachiu
痴線........香港霸哂top10咁濟.......
應該建議ghost squad列入奧運比賽項目,等香港可以有獎拎
wraith都頭十名....
可能因為日本M便II先出有關,事關小弟都係尋日先見到大阪的SEGA、Sammy等機鋪有得玩。

亦試過用港版的卡\玩,楔撉忠髐W面係可行的。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種]Tom Clancy’s Ghost Recon 2圖片及影片,11月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 09-03-04 12:14 PM
Help! Ghost 問題 luciferdark 手機資訊/電腦軟硬討論 7 06-28-04 05:06 PM
Netherlands squad Number choy9353 體育版 9 06-08-04 04:30 AM
Ghost Squad (SEGA-AM2 Chihiro基板新作) neo2046 街機遊戲討論版 5 05-23-04 06:21 PM
anyone got Ghost Style's CD? or MP3? GimGim Neo Music UNIVERSE 0 12-13-03 12:43 AM

現在的時間是 12:35 PM

手機版 | APP版