Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-14, 11:50 AM   #101
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
佢地如果先頭傾好D,知道james唔返熱火,即刻搵melo傾咪可以夾下價,bosh太快簽約了,相煎何太急,melo如果留係紐約係拎吾到冠軍既,費沙冇乜料,去火箭仲好

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:55 AM   #102
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: DC 97 查看文章
下年CAVS 做到東岸一哥呱
東岸咁廢 得返PACERS
唔通二弟三弟會報復式上位? XD

最大威脅係如果 如果MELO去BULLS的話
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:29 PM   #103
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: JMi 查看文章
東岸咁廢 得返PACERS
唔通二弟三弟會報復式上位? XD

最大威脅係如果 如果MELO去BULLS的話
如果Melo真係想要冠軍,去Bulls係最好的選擇,趁依一、兩年Cavs班新人未有咁快打起,去Bulls應該係佢打到Finals的最大機會。所以Melo知道LBJ確定去Cavs先重新考慮Bulls.

但最大的考慮應該係Parsons份4600萬3年的合同,Bulls只可以俾到Melo大約1600萬1年。到底Melo願唔願將自己最後一份大約降格到Parsons的水平. 睇Melo最後的決定就可以知道佢爭冠的決心有幾大

唔知Cuban出Parsons份報價時有無考慮埋依一點
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:29 PM   #104
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
carter 竟然去了memphis....
3yrs 12.2m mavs 會比心唔起????
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:39 PM   #105
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
RAY ALLEN系咪講過JAMES去邊佢就去邊??

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:03 PM   #106
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: DC 97 查看文章
RAY ALLEN系咪講過JAMES去邊佢就去邊??
佢未表態,但似乎Mike Miller會跟James去Cavs

而家係睇下Cavs會唔會換Kevin Love返來。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 01:05 PM   #107
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
木狼話起碼都比今屆狀元先有得傾

舊 07-12-14, 01:18 PM   #108
JMi

引用:
作者: Penny仔 查看文章
carter 竟然去了memphis....
3yrs 12.2m mavs 會比心唔起????
唔係錢啦 應該只想頂多續兩年保持返CAP彈性
舊 07-12-14, 01:33 PM   #109
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: kin~kin 查看文章
佢未表態,但似乎Mike Miller會跟James去Cavs

而家係睇下Cavs會唔會換Kevin Love返來。
但金塊五百萬一年簽米拿

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 02:52 PM   #110
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

火箭真係抵死…
舊 07-12-14, 04:32 PM   #111
Penny仔

Morey奸有奸輸…
算到爆晒,估唔到衰係萊利手上
由手機版發出
舊 07-12-14, 05:19 PM   #112
kawai

加索爾去Bulls, Melo只能留在NY?

KFC會壓價嗎?
舊 07-12-14, 07:33 PM   #113
Penny仔

fit 左喎細路~
舊 07-12-14, 07:47 PM   #114
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Penny仔 查看文章
-skip-

fit 左喎細路~
Bennett 無用啦,上年爆唔起,今年又有 Wiggins,排隊都未輪到佢啦。

Cavs 趁早 trade 人走啦,咪害人地一世。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 10:47 PM   #115
JMi

連舊BOSS都放棄ODOM了.... 真可憐
舊 07-12-14, 10:50 PM   #116
Sar8
The One

連自己都放棄自己邊個都救唔到.....

舊 07-12-14, 11:00 PM   #117
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 不死game神 查看文章
其實melo去熱火咪可以做新3巨頭,點解唔試下
個人認為Melo唔想俾人將佢同LBJ直接比較
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:02 PM   #118
Sar8
The One

況且熱火就算wade再爆小宇宙我覺得都係公牛有前途D ....

舊 07-12-14, 11:09 PM   #119
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

其實公牛唔係真係咁有前途,關鍵都係ROSE,我對佢能否回復水準持悲觀態度…
如果佢真係打唔番以前咁,Melo都幾慘
舊 07-12-14, 11:13 PM   #120
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
其實公牛唔係真係咁有前途,關鍵都係ROSE,我對佢能否回復水準持悲觀態度…
如果佢真係打唔番以前咁,Melo都幾慘
打唔起Rose
Melo都可以自己控返波
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:18 PM   #121
Sar8
The One

Rose回復返水準仲煩....
又key波key到實一實
不過冇打三年始終會差一皮....
如果仲係拿住個波死衝爛衝遲早又斷腳架昨...

此篇文章於 07-12-14 11:31 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:52 PM   #122
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
睇報導話 jazz 就算依家 match 左 Hayward
都仲係 under min cap
唔知 ....
襌師會唔會睇中呢點整個 A 米佢嘆呢??
Expiry contract 應該有機架喎~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 01:31 AM   #123
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
Bulls 同 lakers 傾緊 trade 幾個無用的人過 lakers
應該 9 成 9 gasol 過去 bulls 吧??
另外好似 trade 完有機會食埋 melo?!

但 lakers 下年真係唔知點打 ... 同今年一樣無人
不過 kobe 應該會落得場,佢真係唔知會有乜反應 ...

另外如果 rockets match 返 parsons,其實 mavs 係同佢兩敗俱傷喎 ...
自己又無左 VC ...

---------------------------------

噢 sports centre 話 melo 同 knicks 傾緊
又叫 bulls + rockets 唔好理佢
即係佢留 knicks lu ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699

此篇文章於 07-13-14 01:37 AM 被 Shadow 神 編輯。
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 01:58 AM   #124
kawai

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
Bulls 同 lakers 傾緊 trade 幾個無用的人過 lakers
應該 9 成 9 gasol 過去 bulls 吧??
另外好似 trade 完有機會食埋 melo?!

但 lakers 下年真係唔知點打 ... 同今年一樣無人
不過 kobe 應該會落得場,佢真係唔知會有乜反應 ...

另外如果 rockets match 返 parsons,其實 mavs 係同佢兩敗俱傷喎 ...
自己又無左 VC ...

---------------------------------

噢 sports centre 話 melo 同 knicks 傾緊
又叫 bulls + rockets 唔好理佢
即係佢留 knicks lu ~
Melo已經確認留NY, 只差合約內容未公佈,之後KFC會有咩操作呢?

小牛應該會有後着, 除咗司機外,Cuban通常都唔會續年紀大的球員,除非低價,所以可能一早預咗VC走。
舊 07-13-14, 11:26 AM   #125
Sar8
The One

Ariza又返返火箭

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版