Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41
體育版>NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED
Sar8 11:17 AM 02-15-12
不過果球係1on1
稍嫌唔夠精彩
王龍 11:25 AM 02-15-12
作者: Sar8:
不過果球係1on1
稍嫌唔夠精彩
但咁樣打Isolation 仲型
作者: Penny仔:
人地剛剛死完大佬返黎....比d時間佢啦
YES
佢完全無哂笑容
ahleung 11:52 AM 02-15-12
HD
http://www.youtube.com/watch?v=rR3NhE8fBs8
HON HON 12:04 PM 02-15-12
呢球3分射得夠淡定又冷靜, 好波, 抵win.
不死game神 12:13 PM 02-15-12
果球入左就話者,如果炒左,實會俾人插,LAST SHOT通常俾大佬射架嘛
Sar8 12:22 PM 02-15-12
咁NYK一個唔好態,一個傷左,一個咁熱,咁比個熱既人射都正常
okabe 12:25 PM 02-15-12
作者: 不死game神:
果球入左就話者,如果炒左,實會俾人插,LAST SHOT通常俾大佬射架嘛
有MELO就會係 尼球之前個進攻炒左
執番出尼做LASTSHOT就算唔入都係打OT
都唔會俾人插
不死game神 12:29 PM 02-15-12
叫易建聯去埋NEW YORK啦,個教練起碼都俾機會人,趁A米仲未回塘,俾佢後備打下
Sar8 12:46 PM 02-15-12
人地準備做中國坦克架

a米未回塘都唔比易帝上啦,諗多左
Squaresoft 01:14 PM 02-15-12
做isolation, 以為會layup 攞兩分. ^^

睇play-by-play, 好似冇timeout. 似乎唔係教練的主意 ?
啤梨王子 02:39 PM 02-15-12
睇完返黎
ACC現場氣氛超正,起碼九成入坐率,最平時速龍比賽我諗多2/3都有
不過豪仔幾慘,有一段比人勁boo,罰球又俾人boo,不過入左又會有人打氣(d觀眾都幾矛盾)
但係佢最後球絕殺,全場人都大嗌,已經分唔到係噓聲定係打氣聲

總之場波就超正
Shadow 神 03:38 PM 02-15-12
作者: Squaresoft:
做isolation, 以為會layup 攞兩分. ^^

睇play-by-play, 好似冇timeout. 似乎唔係教練的主意 ?
無 timeout,lin 只係向場邊 d'antoni 講左兩句,然後就繼續,但真係估唔到佢拎 3 ...
不過神奇之旅聽日應該會暫時結束,back to back 對住 kings,lin 應該守唔住 evans,內線又有 cousins,好難打 ...
Metal Gear NT 03:53 PM 02-15-12
冷靜到唔似buzz beater...不過正路應該唔會咁樣搏3pts呀嘛?入到就英雄...
但係咁有自信都係
才子 04:03 PM 02-15-12
作者: Shadow 神:
不過神奇之旅聽日應該會暫時結束,back to back 對住 kings,lin 應該守唔住 evans,內線又有 cousins,好難打 ...
Kings都係back to back
聽日NY返主場, 唔洗咁灰...
Sar8 04:59 PM 02-15-12
即係贏就英雄
而且失誤都多

不過一球定英雄都見慣
artest咪又係only one 就踢左suns出局
BOYBOYBOY 05:24 PM 02-15-12
爆足6場,真係有料到

之前比人話佢唔識3分,而家入埋絕殺3分
ammms 06:00 PM 02-15-12
即係贏就英雄
而且失誤都多

不過一球定英雄都見慣
artest咪又係only one 就踢左suns出局
人地好似改左名叫世界和平
Sar8 06:02 PM 02-15-12
作者: ammms:
人地好似改左名叫世界和平
咁佢踢suns果年係叫artest
Sar8 06:54 PM 02-15-12
原來以生涯頭4場計
LIN係最高分果個
MJ=99分
AI=10x <104

LIN=104

睇返今日場波
唔怪之得話後場有問題

今日首節4TO 睇到LIN既進攻一旦有阻滯佢就好易有TO,你見ROSE,CP3,Deron果D有阻滯佢都可以護返住個波
當然都因為佢既體能唔夠好,防守方對住好難搞,但係LIN就連速龍後衛體能都好過佢

進攻P&R為主,不過好似2nd 9分鐘左右同a米猜左三次P&R最後靠AMARE殺入去

除左3分絕殺,第2節30分啞左火好耐,都係靠lin一個三分打開個缺口
POISON 08:46 PM 02-15-12
原來以生涯頭4場計
LIN係最高分果個
MJ=99分
AI=10x <104

LIN=104

睇返今日場波
唔怪之得話後場有問題

今日首節4TO 睇到LIN既進攻一旦有阻滯佢就好易有TO,你見ROSE,CP3,Deron果D有阻滯佢都可以護返住個波
當然都因為佢既體能唔夠好,防守方對住好難搞,但係LIN就連速龍後衛體能都好過佢

進攻P&R為主,不過好似2nd 9分鐘左右同a米猜左三次P&R最後靠AMARE殺入去

除左3分絕殺,第2節30分啞左火好耐,都係靠lin一個三分打開個缺口
非常取巧既生涯正選頭4場
@羅彼仙奴 10:15 PM 02-16-12
呢兩個星期!除了林書豪很開心外.
nba總裁史坦最開心.NBA差點被人遺棄.
突然彈了個神人出來.
收視和球衣都升到澎澎聲.
錢都賺到笑!他也可能睡著也笑了
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41

返回主題版面