Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-06, 12:52 AM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Fire Emblem 曉の女神

to be continued

此篇文章於 01-11-07 09:54 PM 被 神祕人1號 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 02:22 AM   #2
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
E3 2006 : Nintendo
http://www.nintendo.co.jp/n10/e3_200...e_concept.html
http://www.nintendo.co.jp/n10/e3_200..._software.html

此篇文章於 05-10-06 03:31 AM 被 神祕人1號 編輯。
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:40 AM   #3
神祕人1號
Moderator
網上自由人

Fire Emblem
Published by: Nintendo
Developed by: Nintendo
Genre: RPG
Release Date:
US: TBA 2006

舊 05-10-06, 04:44 AM   #4
wpp
Senior Gamer
我係黃比比

註冊日期: Jan 2006
ooooooooooo..年底有..好快呀

wpp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:47 AM   #5
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
任記開咁多game ,希望隻隻都精品
ps.gaf 第一頁比wii 霸晒,crazy

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:51 AM   #6
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
作者: 信長
任記開咁多game ,希望隻隻都精品
ps.gaf 第一頁比wii 霸晒,crazy
咁多game彈出黎

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:01 AM   #7
benbenstar727
Junior Member

註冊日期: May 2006
fire emblem must be v. good~~~

the whole page is Wii^o^
X-box got nothing here
benbenstar727 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 07:22 AM   #8
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
大家睇下gc隻蒼炎
佢唔好出d咁既貨就得ga啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 09:01 AM   #9
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: GUSTAV
大家睇下gc隻蒼炎
佢唔好出d咁既貨就得ga啦
GC o個隻好唔掂?
我仲諗住買隻玩tim
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 09:03 AM   #10
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
期待期待!
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 09:45 AM   #11
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

OH!!!唔買Wii唔得喇~~~
lange_why 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 10:11 AM   #12
神祕人1號
Moderator
網上自由人

http://streamingmovies.ign.com/revol...wmvlowwide.wmv
舊 05-10-06, 10:50 AM   #13
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 一一
GC o個隻好唔掂?
我仲諗住買隻玩tim
我覺得ok....不過冇玩過sfc時代果d

舊 05-10-06, 03:05 PM   #14
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
gc版ok ,不過拍埋聖戰之系譜就...最平凡係故事lor

上次玩僱兵,今次似係玩小偷

主角從貴族淪落到偷雞摸狗

到底fe仲有冇master lord呢個職位?
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:18 PM   #15
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 一一
GC o個隻好唔掂?
我仲諗住買隻玩tim
樣樣野都係得個火炎之紋章個名...個膽一d都唔似
難度仲要奇低
gba o個3隻雖然頹都頹極有個譜
gc真係離譜
同同期出既ps2隻bewick saga拍埋一齊....基本上低幾十個馬位

舊 05-10-06, 05:20 PM   #16
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
我仲諗住買wii玩返gc果隻tim
我未玩過舊果d
淨係玩過gba果三代

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:29 PM   #17
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
樣樣野都係得個火炎之紋章個名...個膽一d都唔似
難度仲要奇低
gba o個3隻雖然頹都頹極有個譜
gc真係離譜
同同期出既ps2隻bewick saga拍埋一齊....基本上低幾十個馬位
我一d都唔覺得封印頹
不過要數頹既話
GC果隻點頹都頹唔過聖魔

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:29 PM   #18
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
其實GC個隻唔差
只係難度較低

期待呢隻既表現

引用:
作者: 亞利古
我一d都唔覺得封印頹
不過要數頹既話
以上兩點都非常認同

此篇文章於 05-10-06 05:31 PM 被 seed2005 編輯。
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:31 PM   #19
是但
Game Master

PSN  IDseedown
引用:
我一d都唔覺得封印頹
不過要數頹既話
聖魔真係容易到爆
我玩難
全部加埋得一關我覺得有d麻煩(好似係早期)
最尾果關真係得啖笑
烈火normal都難過佢好多

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:32 PM   #20
GUSTAV
The One
poor

引用:
我一d都唔覺得封印頹
不過要數頹既話
玩開超任o個d已經覺得封印滿足唔到我
gc 呢隻我點都覺得連聖魔都不如....
第一次玩咁鬼易玩既fe
仲要連升lv都可以過場save住黎頹升
玩埋同期隻bewick saga真係覺得呢隻好廢
不過人各有所好

舊 05-10-06, 05:38 PM   #21
okabe

暫時咪都未睇到
睇人設好多都覺得似蒼炎某正太
會唔會係蒼炎續作or外傳都話唔埋

估唔到出Wii版
出完gc版好多都覺得係會係nds到出先
但真係估唔到又出番家用機到
希望唔好再令fe fans失望喇
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:50 PM   #22
okabe

引用:
玩開超任o個d已經覺得封印滿足唔到我
gc 呢隻我點都覺得連聖魔都不如....
第一次玩咁鬼易玩既fe
仲要連升lv都可以過場save住黎頹升
玩埋同期隻bewick saga真係覺得呢隻好廢
不過人各有所好

gc版原先佢都有好多改革
可惜俾人感覺唔改好過改
人設唔錯
可惜戰鬥同故事麻麻
由其後期變左主角一人冒險
反而隻bewick saga雖然畫面一般
但系統真係有驚喜
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:54 PM   #23
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
甚麼也不要求,最少有Bewick Sage或者封印之劍的難度就夠了

千萬不要學機戰玩難度降低
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 05:54 PM   #24
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
不過人各有所好
的確係
不過FE唔降低難度
真係好難吸納到新玩家

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章