Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-11, 11:00 PM   #151
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
之前完成哂的大會, 諗住重打多次大會, 打到王牙, 又KICK 住咗, 個龍好鬼勁......

個大會變咗三連戰, 輸咗場又要再嚟過.........

重打個陣, 發覺的龍好似多咗技, 好似世宇子個龍之前打都係勁出LV2既技, 宜家玩, 好多時都出LV3

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-26-11 11:03 PM 被 martinyau1979 編輯。
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 10:02 PM   #152
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

同不動明王一樣生很多頭髪

此篇文章於 07-28-11 10:06 PM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 10:23 PM   #153

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

同不動明王一樣生很多頭髪
影山2號

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 10:30 PM   #154
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
影山2號
係前帝國隊員之一..............
而且....新圖點解會係5條勝......

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 11:00 PM   #155

引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
我知呀, 你唔覺佢地個樣好鬼似咩
佢好似都係2打6嚟..........係GO 又出番嚟 ...........唔通又係關鍵人物??(第5部門的人?)

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 07-28-11 11:03 PM 被 martinyau1979 編輯。
舊 07-28-11, 11:02 PM   #156
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
因為佢拎過人氣投票第一位
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-11, 11:04 PM   #157

引用:
作者: dust11 查看文章
因為佢拎過人氣投票第一位
唔係瓜...........

地球不曾為誰停一停

舊 07-28-11, 11:49 PM   #158
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
引用:
唔係瓜...........
這是真的.......
不過.......果350000點擊數真係.....勁玩野!!!!!!!!!!!!

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 01:08 AM   #159
清清清清
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
擺明玩野啦
多得D人,搞到要睇埋D 咁既角色
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 02:54 AM   #160
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 清清清清 查看文章
擺明玩野啦
多得D人,搞到要睇埋D 咁既角色
唔係當初班腐女死推D仔上泥,邊有今日既五条勝?
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 07:20 AM   #161
文香四豆
破壞氣氛程度的能力

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code4725 7902 4820
PSN  IDAYAKA816
日野見d人玩野玩得咁開心自己都玩埋一份
文香四豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 10:55 AM   #162
清清清清

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
引用:
作者: fami~yan 查看文章
唔係當初班腐女死推D仔上泥,邊有今日既五条勝?
人地腐女推自己鐘意既野有咩問題
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 11:23 AM   #163
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 清清清清 查看文章
人地腐女推自己鐘意既野有咩問題
但我是正常人...我是投go&g +吹雪+鳴人......

唔通真係投 吉祥物肥山咩(雖然我知佢好高名次)

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 12:44 PM   #164

引用:
作者: pet3 查看文章
但我是正常人...我是投go&g +吹雪+鳴人......

唔通真係投 吉祥物肥山咩(雖然我知佢好高名次)
我會投夏未

地球不曾為誰停一停

舊 08-11-11, 12:57 AM   #165

轉自巴哈, 有無人抽過?

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=2116&tnum=1

合作技出現條件

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 08-11-11 11:46 AM 被 martinyau1979 編輯。
舊 10-13-11, 07:40 PM   #166
武藤遊戲
The One

舊 10-13-11, 07:47 PM   #167
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

成年後的12月先出.....
咁早講

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 07:49 PM   #168
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
唔係指今年年尾咩,2個月後喎????

舊 10-13-11, 08:09 PM   #169

引用:
作者: pet3 查看文章
成年後的12月先出.....
咁早講

正wo, 一定買, 唔知今次有返ONLINE 未呢?
有舊人物, 新人物, 仲有番化身, 但係點樣平衡番有化身, 同 無化身既 球員?

仲見到有新劇場版既人物, 呢隻走唔甩啦

地球不曾為誰停一停

此篇文章於 10-13-11 08:11 PM 被 martinyau1979 編輯。
舊 10-13-11, 08:18 PM   #170
武藤遊戲
The One

借了某人圖4張

舊 10-13-11, 08:28 PM   #171
dust11

註冊日期: Aug 2010
有點OT....
唔同版唔同老婆
有冇攪錯
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-11, 09:02 PM   #172
武藤遊戲
The One

引用:
正wo, 一定買, 唔知今次有返ONLINE 未呢?
有舊人物, 新人物, 仲有番化身, 但係點樣平衡番有化身, 同 無化身既 球員?

仲見到有新劇場版既人物, 呢隻走唔甩啦
沒寫online
我都想有

舊 10-14-11, 09:42 AM   #173
neo
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
USTREAM: 『LEVEL5 WORLD 2011』:
レベルファイブ初の単独プライベート・ショー! 【開催日時】 10月15日(土)13:30~20:00(11:00~生中継) 10月16日(日)10:00~18:00(10:00~生中継)

http://www.ustream.tv/channel/level5world

『目に見えるものを感じずに・・・目に見えぬものを感じられるとでも言うのか?』
『おまえ達にも見えているのだろう?未来永劫、この輪廻を断ち切ることなど出来ないことを。』
『それ故に・・・悔いの残らぬよう、やり遂げなさい。』
「我、生きずして死すこと無し。理想の器、満つらざるとも屈せず。
これ、後悔とともに死すこと無し・・・」
「わかっていたはずだった・・・」「私達は、自由を見られるかしら?」
「これで・・・良かったのか?」
「大丈夫・・・何時かきっと、分かり合える日が来る。
そして、遠い未来へ・・・命は受け継がれるから。」
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 01:53 AM   #174
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-11, 11:53 AM   #175

引用:
作者: seed2005 查看文章
2011 年, 仲有幾個月, 半年都唔夠, 又出多一集, 初頭以為12年.......
再望下, 的minigame, 介面.......同上集係一樣的................

地球不曾為誰停一停

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Strikers 1945 Plus imgahou 手提遊戲機討論版 1 12-19-08 07:46 PM
Mario Strikers Charged 討論及約戰區 martinyau1979 攻略及心得交流區 310 03-22-08 12:34 PM
[Wii] Mario Strikers Charged N0T51B 電視遊戲討論版 123 09-19-07 03:39 PM
[CW23 - Q7]At Will - MAGIC GIRL STRIKER (Nanoha StrikerS 本) 隨星夢意 Cosplay同人MIX討論區 9 02-20-07 12:38 AM
[NDS]Guilty Gear Dust Strikers neo2046 手提遊戲機討論版 53 08-31-06 02:38 AM

現在的時間是 07:20 PM

手機版 | APP版