Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後
T.K.專區>精品玩具預訂到貨通知[シャイニング・ウィンド シーナ 水着到貨 ]
T.K. 02:44 PM 07-30-05
作者: 肥陸行鳥:
WCCF cards有確實到貨日期嘛?
未有,批發方面仍說在15日前派貨
siulai 01:07 AM 08-02-05
想知幾時會有魔法老師盒蛋part 2訂~
同埋價錢如何~
T.K. 08:21 PM 08-02-05
有隱藏的不受予訂
siulai 09:27 PM 08-02-05
作者: T.K.:
有隱藏的不受予訂
竟然係有隱藏冇得訂~!
oh~no~
果隻evangeline好似係一隻正常一隻rare~
咁都算隱藏~唉呀~咁我冇野講啦~
T.K. 01:47 AM 08-03-05
你係廠?咁肯定一定1box1隻?唔係咁點呢?
你要訂我俾你原box訂,1box10隻$$240
tomoyohk 12:13 PM 08-03-05
「DX Fate/stay night SABER」留我一個ok?
有得訂時請勞煩教主PM我一下,誓即落訂!
T.K. 02:14 PM 08-03-05
DX Fate/stay night SABER
唔拎到手都唔敢受訂,始終要我朋友入到會場先拎到貨,佢有咩冬瓜豆腐就1隻都無
tomoyohk 09:05 PM 08-03-05
唔拎到手都唔敢受訂,始終要我朋友入到會場先拎到貨,佢有咩冬瓜豆腐就1隻都無
排定隊je,總之有貨就勞煩通知了^^
泥棒 10:43 PM 08-03-05
有同好
我都勁想要,有我一定要
咁即係食粥食飯要睇25/9先知?
咁你朋友要加油
tomoyohk 06:14 PM 08-05-05
我睇番官網話要預約左先可以到場內買到wow,截止日期係8月8日下午5點,睇黎件野係接左訂單先造ge(好似重要比訂金…),甘教主大人你有無打算訂定ga?真係好怕買唔到
T.K. 07:07 PM 08-05-05
百瀨玉到貨
$238
Rse9 09:09 PM 08-05-05
我想問星期六同星期日幾點到開舖 ?
T.K. 09:56 PM 08-05-05
3-11
Rse9 09:57 PM 08-05-05
3-11
咁我星期日黎接百瀨玉\ /
Led Mirage 06:33 PM 08-09-05
Pia套蛋一Box有幾隻? a
T.K. 08:44 PM 08-09-05
答唔到你
T.K. 09:48 PM 08-10-05

「これが私のご主人様」 沢渡 みつき PVC塗装済み完成品
9月発売予定
$388
T.K. 03:10 AM 08-12-05
rin
$138
T.K. 03:13 AM 08-12-05
劉備玄德
$138

mikemike 08:20 AM 08-12-05
作者: Led Mirage:
Pia套蛋一Box有幾隻? a
壽屋蛋一般都12隻一box
日本網都是咁講
marspeople 03:07 PM 08-12-05

有冇賣

http://www.geocities.jp/tastemojya/hobby050709.htm

仲有呢個
T.K. 03:23 AM 08-15-05
上有下冇,上未出
WAIMEMO 01:37 AM 08-17-05
好心急咁問下....
請問有無呢隻訂呢?

Led Mirage 01:47 AM 08-17-05
作者: mikemike:
壽屋蛋一般都12隻一box
日本網都是咁講
唔該晒 \
T.K. 02:03 AM 08-17-05
作者: 卍維卍:
好心急咁問下....
請問有無呢隻訂呢?
資料? a
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後

返回主題版面