Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 07-29-05, 12:58 PM   #1
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
關於duel savior的問題~

請問呢隻game有冇得轉視窗模式?我o係config度見到一個類似的選項,但按左之後佢會話"xxxx以外xx選"~
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 03:14 PM   #2
再生

註冊日期: Feb 2004
要將desktop轉做high colour 16bit色先可以轉做windows mode
再生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-05, 03:20 PM   #3
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 再生
要將desktop轉做high colour 16bit色先可以轉做windows mode

搞掂左,唔該晒
其實16bit色同32bit有咩分別的?
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 10:54 AM   #4
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 亞瑪迪拉
搞掂左,唔該晒
其實16bit色同32bit有咩分別的?
好大分別.............
睇一般風景畫,人像畫,高質CG16bit色同32bit差天共地

想問下BladeForce係咪一樣可以轉視窗模式?...................
我係用16:9 Lcd的..............
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 04:42 PM   #5
Grandennis
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
PSN  IDgarou2021
BF都可以~
Grandennis 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:28 PM

手機版 | APP版