Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-06, 03:53 AM   #1
chicken_ho
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDchicken928
封測開始啦----神話2

呢隻game聽日香港封測
畫面靚....質素高
官網申請
http://ryl.runup.com.hk/
我岩岩申請都ok

搞掂
Final Fantasy XIII 白金
Winning Eleven 2011 白金
chicken_ho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 05:14 PM   #2
Joe
God of Gamer
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
正 申請左ac 不過未玩 遲d先玩@@你叫咩名?

舊 06-24-06, 05:39 PM   #3
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
bt緊個主程式

見佢req唔高所以玩

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 05:47 PM   #4
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
N年前玩過,
o係台服玩左成大半年,
當時玩既係逆天既拿劍全力祭,lv8X,
小號玩正統既劍鬥士,lv7X,
而家見番D資料,
除左開左新大陸,覺得同以前分別都唔算好大.
升lv, 去pk, 畀人p, 拉隊p番去, 就係咁~
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 11:49 PM   #5
Joe
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
我都係由1果時玩起= =
不過而家玩返都係咁好玩@@

舊 06-25-06, 10:58 PM   #6
查無此人
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
係1既時候我玩過下公測和正式收費後既一個月

剛剛安完主程式入game一陣
入面D物價已經高到九彩
依家封測o姐,都唔明D人推到果物價咁高為乜
就算依家俾你做到百萬富翁又點?
到公測時咪又隨時俾人一鋪清袋

PS:依隻game我已經好確定佢一正式收錢我就一定唔玩
某方面黎講依隻2代做得比1代差,畫面同一代又差唔幾

無論如何轉名稱,用新帳號,扮新人
每一個人始終都要對佢係討論版上,所曾經留下的一言一句負責....
查無此人 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:12 AM

手機版 | APP版