Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
<<繼續談情>>>星期日檔案之港男港女 第二回 (#898 Peter仔專訪Scan圖X7)
鐵拳浪子 12:52 AM 04-08-09
搵到+轉貼~~

http://www.hkreporter.com/talks/thread-750887-1-1.html

再轉貼佢小訪問~~

http://www1.uwants.com/viewthread.ph...&extra=&page=1

呢d先叫氣勢架嘛!
POKA 12:54 AM 04-08-09
3 萬 港 女 冇 ? 落

30/3 港 鐵 狂 奔   3 萬 港 女 黎 潔 瑩 同 男 友 行 出 城 大 搭 港 鐵 , 男 友 一 見 FBI 即 拖 住 女 友 拔 足 狂 奔 , 但 黎 潔 瑩 突 然 甩 手 , 男 友 似 乎 唔 夠 憐 香 惜 玉 喎 。
? 《 星 期 日 檔 案 》 3 萬 蚊 港 女 黎 潔 瑩 衰 太 自 信 , 搞 到 俾 網 友 狂 鬧 , 最 近 仲 有 傳 聞 話 佢 紅 到 有 補 習 社 高 薪 挖 佢 過 檔 。
傳 聞 係 話 活 學 教 育 同 埋 專 出 補 習 天 王 ? 現 代 教 育 , 都 想 用 9 萬 蚊 捧 佢 做 新 補 習 天 后 , 咁 ? 黎 潔 瑩 又 真 係 冇 ? 之 前 鼎 峰 補 習 度 教 , 究 竟 3 萬 港 女 係 咪 升 價 3 倍 , 上 星 期 一 FBI 就 趁 黎 潔 瑩 去 城 大 返 完 碩 士 課 程 時 間 問 佢 , 佢 位 癡 心 男 友 亦 有 等 佢 放 學 , FBI 問 到 3 萬 係 咪 跳 槽 時 , 佢 男 友 仲 經 理 人 上 身 咁 搶 答 : 「 冇 ? 咁 ? 事 ! 」 。
FBI 亦 問 過 兩 間 補 習 社 , 但 兩 間 補 習 社 都 異 口 同 聲 話 : 「 有 新 老 師 會 登 廣 告 , 暫 時 冇 聽 過 佢 會 ? 教 喎 。 」 睇 ? 黎 3 萬 暫 時 未 可 以 升 級 做 9 萬 , 不 過 FBI 見 佢 返 學 密 密 充 實 自 己 , 搵 9 萬 指 日 可 待 啦 !

拖 住 走

3 萬 港 女 黎 潔 瑩 ? 節 目 中 講 到 自 己 眼 角 好 高 , 但 現 實 中 卻 對 男 友 千 依 百 順 , 仲 ? cafe 狂 咀 男 友 , 因 為 言 行 不 一 , 俾 電 車 仔 喪 插 。
撰 文 : FBI
攝 影 ︰ 娛 樂 攝 影 組 、 娛 樂 突 發 組
報 料 熱 線 : 2623 9178
Seppie 08:40 AM 04-08-09
作者: 鐵拳浪子:
搵到+轉貼~~

http://www.hkreporter.com/talks/thread-750887-1-1.html

再轉貼佢小訪問~~

http://www1.uwants.com/viewthread.ph...&extra=&page=1

呢d先叫氣勢架嘛!
太犀利喇佢
人地d千金大小姐有$過佢多多聲靚過佢都唔會咁冇修養啦
你睇何超盈佢地會唔會咁講野??

作者: POKA:
3 萬 港 女 冇 ? 落

30/3 港 鐵 狂 奔   3 萬 港 女 黎 潔 瑩 同 男 友 行 出 城 大 搭 港 鐵 , 男 友 一 見 FBI 即 拖 住 女 友 拔 足 狂 奔 , 但 黎 潔 瑩 突 然 甩 手 , 男 友 似 乎 唔 夠 憐 香 惜 玉 喎 。
? 《 星 期 日 檔 案 》 3 萬 蚊 港 女 黎 潔 瑩 衰 太 自 信 , 搞 到 俾 網 友 狂 鬧 , 最 近 仲 有 傳 聞 話 佢 紅 到 有 補 習 社 高 薪 挖 佢 過 檔 。
傳 聞 係 話 活 學 教 育 同 埋 專 出 補 習 天 王 ? 現 代 教 育 , 都 想 用 9 萬 蚊 捧 佢 做 新 補 習 天 后 , 咁 ? 黎 潔 瑩 又 真 係 冇 ? 之 前 鼎 峰 補 習 度 教 , 究 竟 3 萬 港 女 係 咪 升 價 3 倍 , 上 星 期 一 FBI 就 趁 黎 潔 瑩 去 城 大 返 完 碩 士 課 程 時 間 問 佢 , 佢 位 癡 心 男 友 亦 有 等 佢 放 學 , FBI 問 到 3 萬 係 咪 跳 槽 時 , 佢 男 友 仲 經 理 人 上 身 咁 搶 答 : 「 冇 ? 咁 ? 事 ! 」 。
FBI 亦 問 過 兩 間 補 習 社 , 但 兩 間 補 習 社 都 異 口 同 聲 話 : 「 有 新 老 師 會 登 廣 告 , 暫 時 冇 聽 過 佢 會 ? 教 喎 。 」 睇 ? 黎 3 萬 暫 時 未 可 以 升 級 做 9 萬 , 不 過 FBI 見 佢 返 學 密 密 充 實 自 己 , 搵 9 萬 指 日 可 待 啦 !

拖 住 走

3 萬 港 女 黎 潔 瑩 ? 節 目 中 講 到 自 己 眼 角 好 高 , 但 現 實 中 卻 對 男 友 千 依 百 順 , 仲 ? cafe 狂 咀 男 友 , 因 為 言 行 不 一 , 俾 電 車 仔 喪 插
撰 文 : FBI
攝 影 ︰ 娛 樂 攝 影 組 、 娛 樂 突 發 組
報 料 熱 線 : 2623 9178
到e家都唔明d人o係度諗咩野
根本即係點ar? 黎小姐有冇男友都死lor
irismong 09:19 AM 04-08-09
作者: 鐵拳浪子:
搵到+轉貼~~

再轉貼佢小訪問~~

呢d先叫氣勢架嘛!
如果佢o係住外國的話
個願望唔算太難可以實現....
因為o係外國真係可以買到一棵棵真既聖誕樹....
不過要個男仔抬就慘D...
除非買好細棵, 唔係既話, 真係好重架囉 - -
邊有可能一個人咁有型咁抬入屋 ._.""""

但係越睇落去... 越覺得佢既言論令人嘩然 @@"
佢之前住o係邊 = =?
唔係住香港吧?
日本? o係日本都係下下搭的士嗎 @@?
定係無人島呀 = =?
有錢到買起成個島自己住 = =?

個好立克廣告... 唔講...
我都留意唔到有個"靚女"囉...
ahleung 12:26 AM 04-08-09
作者: irismong:
咁關個TOPIC咩事 -3-?
其他forum有topic講過呢單野. 孔明後人除左講巴士之外好似仲話地鐵好迫定好多人望之類, 總之就唔鐘意坐公共交通工具, 被網民評定為公主病發
Seppie 12:28 AM 04-08-09
作者: ahleung:
其他forum有topic講過呢單野. 孔明後人除左講巴士之外好似仲話地鐵好迫定好多人望之類, 總之就唔鐘意坐公共交通工具, 被網民評定為公主病發
我寧願要泥小姐都好過豬角小姐
irismong 12:29 AM 04-08-09
作者: ahleung:
加埋呢段嘛...
咁即時岩哂feel
Seppie 10:59 AM 04-08-09
何謂"公主病"???
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%...80%99%E7%BE%A4
GEESE 11:45 AM 04-08-09
但事實上好多人慣在自已有車、有司機
真係完全唔慣搭/唔鐘意同其他人逼果喎........
同埋有錢人成長個世界真係好唔同.........無計~~~
有時唔係想,而係父母俾左個太好既溫室佢地......
同埋習慣好難改既..等如我女友,外國慣左開車,而家行遠d佢都訓係度咁濟........
Diana 12:32 AM 04-09-09
有咩好介意?網上又不是真實世界,我都唔明人類為什麼要這麼在意?...
DevilElvis 12:47 AM 04-09-09
作者: 戀戀芭比:
有咩好介意?網上又不是真實世界,我都唔明人類為什麼要這麼在意?...
因為現實的人都會上網的
kyu 12:51 AM 04-09-09
就是因為很多人不止在網絡世界影響他人,而是把這種欺凌行為延續到現實生活。
故此,不少人在意這種行為。

不過,真的很多人對港男那集的黎小姐進行起底呢。
相反,同樣是女性。港女那集的「時裝店的黑色三連星」和30歲的減肥阿嬸就只會指來笑而已。
Diana 01:08 AM 04-09-09
作者: kyu:
就是因為很多人不止在網絡世界影響他人,而是把這種欺凌行為延續到現實生活。
故此,不少人在意這種行為。

不過,真的很多人對港男那集的黎小姐進行起底呢。
相反,同樣是女性。港女那集的「時裝店的黑色三連星」和30歲的減肥阿嬸就只會指來笑而已。
我都比人起過底好多,雜誌又登過哂,甘又點呢...生活咪又係甘過,
無影响我正常生活之餘,人氣又高左,仲磨鍊到一身好eq~
我覺得,比人整果個,過唔到,好瘀好唔知點都只係果個人過唔到自己...
Wtak 11:49 PM 04-09-09
我都比人起過底好多,雜誌又登過哂,甘又點呢...生活咪又係甘過,
無影响我正常生活之餘,人氣又高左,仲磨鍊到一身好eq~
我覺得,比人整果個,過唔到,好瘀好唔知點都只係果個人過唔到自己...
但好似黎小姐咁,被班網民害到工都無埋,咁就唔係小事啦。

網路好多暴民架,現實不如意,網上大反擊,小心小心
Seppie 12:03 AM 04-10-09
作者: Wtak:
但好似黎小姐咁,被班網民害到工都無埋,咁就唔係小事啦。

網路好多暴民架,現實不如意,網上大反擊,小心小心
e? 好似~~好好玩wor! \/
Seppie 10:53 AM 04-09-09
我都覺得網上做friend 好
出離見面都ok
不過, 唔岩傾既, 我會疏遠lor

網上同真實世界根本係2回事
Metatron 02:28 PM 04-09-09
作者: Seppie:
我都覺得網上做friend 好
出離見面都ok
不過, 唔岩傾既, 我會疏遠lor

網上同真實世界根本係2回事
就好像是十年前的forum文化,出來meeting是很大的事
通常都只是網友,很少會有meeting
因為有時一見面,本來網上熟的都多了一些隔閡了
不過十年後的現在好像都沒所謂了
阿Wing 04:05 PM 04-09-09
出到o黎都係飯照食, 水照吹!!!
kyu 10:42 PM 04-09-09
剛才遇到MD的新任老闆,據他說原來Peter在訪問後有很多女Fans,而且還做了model
irismong 10:48 PM 04-09-09
剛才遇到MD的新任老闆,據他說原來Peter在訪問後有很多女Fans,而且還做了model
做了什麼model?!
クラウド 11:04 PM 04-09-09
佢都做到model!?
kyu 11:22 PM 04-09-09
作者: irismong:
做了什麼model?!
作者: K死狗(K9999)京:
佢都做到model!?
這方面真的要去MD問了~
或者看有沒有GAF人遇到他,而去問他了吧~
Chiasuka 11:22 AM 04-10-09
都做左model, 不如tvb請埋peter做藝員, 叫佢跳涼官舞sell J2啦~~
或者主持下d 年青人節目啦 !
Nicklaus 11:33 AM 04-10-09
估唔到入黎望一望,事情竟然發展到咁
真係幾出乎意料

anyway,希望peter可以keep住落去啦
二階堂青丸 01:02 PM 04-10-09
作者: Chiasuka:
都做左model, 不如tvb請埋peter做藝員, 叫佢跳涼官舞sell J2啦~~
或者主持下d 年青人節目啦 !
但會唔會出左街後很多C9投訢呢~
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面