Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
<<繼續談情>>>召妓
赤武神 12:46 AM 01-23-09
我聽過好多召妓沉船la[情版都有過咁既topic XD].....所以好感,有愛呢樣召妓未必冇

所謂召妓,都係指俾錢買性服務....當中可以有好多唔同層面

你俾錢一個女仔同你行街睇戲食飯再咩咩,這所謂援交....其實都係召妓,係其中一個層面,過程有分別咁解
POKA 12:58 AM 01-23-09
援交
叫雞
麥C 02:05 AM 01-23-09
我會介意思想或感情上不忠多d
肉體上間唔仲發生我係可以接受
綾小路雷太 02:07 AM 01-23-09
作者: 麥C:
我會介意思想或感情上不忠多d
肉體上間唔仲發生我係可以接受
但係....你係不忠個位, 定係俾人不忠個位先?
麥C 02:20 AM 01-23-09
作者: 綾小路雷太:
但係....你係不忠個位, 定係俾人不忠個位先?
2樣都試過
Diana 12:20 PM 01-23-09
我老公如果召妓,,那一定是我的問題... ...
如果老公去召妓,千析唔好俾我知...
如果老公要俾我知,甘唔該佢做足安全,同埋唔好搞返屋企...
如果佢要搞返屋企,甘唔該唔好搞到我同屋企人,同埋唔好係我張床度攪...
如果係都要搞上我張床,唔該叫工人換埋床單...唔該

如果老公召妓召得不安全...拜托不要碰我... ...
藍莓咖啡 06:36 PM 01-23-09
作者: 戀戀芭比:
我老公如果召妓,,那一定是我的問題... ...
如果老公去召妓,千析唔好俾我知...
如果老公要俾我知,甘唔該佢做足安全,同埋唔好搞返屋企...
如果佢要搞返屋企,甘唔該唔好搞到我同屋企人,同埋唔好係我張床度攪...
如果係都要搞上我張床,唔該叫工人換埋床單...唔該

如果老公召妓召得不安全...拜托不要碰我... ...
如果你有個咁的老公 拜託你一定要同佢分手

我可以接受我d朋友去召妓又或者佢地「佔其他女仔便宜」
但唔可以係我老公 不論肉體或精神上
Diana 08:54 PM 01-23-09
作者: 藍莓咖啡:

甘樣會好辛苦...
因為我絶對唔相信男人唔會出去食或召妓
所以某程度上我會明知扮唔知
扮唔知,係因為我仍然希望KEEP住呢份(老婆)的職業
darkvolver 09:01 PM 01-23-09
甘樣會好辛苦...
...................................................

祝好運
KAGA08 09:32 PM 01-23-09
但係某程度上...
男人要唔作反真係有一定難度(基因作怪 )...
當然女人都有機會啦...

兩個人關係無時無刻都變緊...
有時連你自己都唔了解自己...
拍拖甚至結婚之後唔偷食唔滾...
如果用發生左就要分開尼個標淮...
我想一世人要結好多次婚...
有些事...看不到就不好去找...
苦了自己又苦了人...
Diana 08:25 PM 01-24-09
作者: darkvolver:
...................................................

祝好運
我嫁左俾我的事業...
藍莓咖啡 11:24 PM 01-23-09
作者: Hitomi:
總之自己有召過妓就唔好覺得人地100%唔知囉~
如果真係咁情版相信少左幾成topic lu
在我眼中召妓同偷食差不多是一樣!! (偷食可能唔洗錢咁囉!)
嘩嘩嘩 咁又唔好講到少左幾成
呢度唔係真係咁多TOPIC講召妓同偷食遮 係近來多D之嘛

甘樣會好辛苦...
如果真係咁, 我希望我永遠都唔會有知的一日
Hitomi 10:37 AM 01-24-09
嘩嘩嘩 咁又唔好講到少左幾成
呢度唔係真係咁多TOPIC講召妓同偷食遮 係近來多D之嘛
係我誇張左少少XD

作者: KAGA08:
但係某程度上...
男人要唔作反真係有一定難度(基因作怪 )...
當然女人都有機會啦...

兩個人關係無時無刻都變緊...
有時連你自己都唔了解自己...
拍拖甚至結婚之後唔偷食唔滾...
如果用發生左就要分開尼個標淮...
我想一世人要結好多次婚...
有些事...看不到就不好去找...
苦了自己又苦了人...
唔好講到召妓好似人之常情先得架..
我知道好多男人都有去叫雞偷食
我身邊大部分係男仔FRIEND~佢地當中都有做過~
不過大家純粹係朋友佢地私生活點樣我沒所謂
但亦又唔少男仔FRIEND係唔接受呢樣野

我男友都話果d女人下面俾咁多人進出N次~諗起都覺得核突兼嘔心~
0001 03:53 AM 02-16-09
甘樣會好辛苦...
如果個個女人對『性』睇得咁清咁開咁理性就好啦~~~

相信果時一定無人會去嫖~~~

一個有婦之夫都係因為性生活不滿足先去搵幫手...
唔明既係
一個有婦之夫出去嫖就話係男人好色對老婆不忠

但係一個有婦之夫婦出去嫖都話係男人有問題滿足唔到佢先出去搵男人
0001 03:49 AM 02-16-09

姐係你想你老公有需要時就入廁所對住個屎坑?

你知唔知一個男人,正常三日就會爆倉要去排洪??
而心理上講精子係男人既下一代...

你會唔會將你既心血倒落屎坑???

你呢d係一個自私既行為~~~

搞搞下個男人會變成無能的~~咁仲叫男人咩?
Diana 02:14 AM 02-22-09
作者: 0001:

藍莓係回梗我的問題,或者你追一追POST先回會好D
http://www.gaforum.org/showpost.php?...5&postcount=45

我GE問題亦都唔該看清楚,宜家我地(2個)都無話唔會唔比自己中意GE人打出或看AV,你罵錯人了
藍莓咖啡 11:13 PM 02-23-09

你咁講米仲自私 佢有需要可以睇鹹片果d架
女人夠會有需要啦 難道我一有需要就叫佢同我做?
佢都會有累的時候啦 咁我係米又要出去叫鴨?
咁簡單就性無能 咁我都會性冷感
(精神上 - 指愛上別的人 唔好話叫雞有性冇愛呀 呢度有唔少人叫雞叫出真感情)
沙律菜絲 11:17 AM 04-08-09
哪!我係一个老实人,唔怕比女友知,亦唔怕比屋企人知(因为我有同讵地讲)

以下内容18禁

1)有无召過妓
有第一次系17岁生日试過一次怕怕成10年无去玩,近2年一直有去玩不過1,2个月先一次

2)GF介唔介意
介意架,我同讵拍左1年多D,同讵一齐头2,3个月我都有出去玩架,不過讵真心对我,我都要真心对返人,所以差不多一年无去玩啦

3)召妓好玩吗
一定好玩啦,
18X
有无试過成30条女着住内衣maid服OL服任你先,入去讵先帮你冲个凉,跟住再休息下再一次,仲有玩具玩tim,而且只要你俾得起,唔好讲双飞,四飞都ok 而且最重要一点,我去亲都唔郁架,俾得钱就唔想流汗啦
我地以前揸车去,
去果年最快开過190kph返來先100kph 唔好玩开就唔驶飞去啦...

系男人都架啦,最重要係以礼相待

买都好過偷
餐餐清好過到处留情
我之前有个兄弟次次去都叫同条女..买买下变左偷..跟住就沉左船lor
Chiasuka 01:17 PM 04-16-09

精虫神聖論?
聽講唔排洪既話~ 身體會自己吸收返架~
0001 04:49 PM 04-27-09
作者: Chiasuka:
精虫神聖論?
聽講唔排洪既話~ 身體會自己吸收返架~
但個腦會成日諗果d野羅....

但習慣左就唔會有事的.....
jamsquare 03:01 PM 01-23-09
無女朋友or老婆既話

係好事丫都
千王之王 06:46 PM 01-23-09
當你接受到你的另一半在你面前和別人做愛時
你就不會介意了,因為這只有視覺上的差別吧xD

所以我是不能接受的,就算親眼沒看到,我還會幻想到...........不忠

但是另一半的過去,也不能過於強求,因為別人的過去並不能忠於你
當然自己也可以擁有底線去選擇
Hitomi 07:34 PM 01-23-09
在我眼中召妓同偷食差不多是一樣!! (偷食可能唔洗錢咁囉!)
管家婆 07:36 PM 01-23-09
男女有必之處掛
有D人會覺得對出面D女人有性無愛 識返屋企就無問題
Diana 08:52 PM 01-23-09
偷食分分鐘仲貴過召妓...

作者: 千王之王:
當你接受到你的另一半在你面前和別人做愛時
你就不會介意了,因為這只有視覺上的差別吧xD

所以我是不能接受的,就算親眼沒看到,我還會幻想到...........不忠

但是另一半的過去,也不能過於強求,因為別人的過去並不能忠於你
當然自己也可以擁有底線去選擇
如果我老公佢要(表演)比我睇,我絶不介意!!!
1 2 3 4 

返回主題版面