Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77 117 167 567  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
clie 11:55 AM 12-06-15
時隔65抽再中SSR,好感動,仲係十抽最後一張先出Nu,嚇鬼死
羨慕一堆人十抽3SSR/中晒兩隻。。。。
三四凸Nu好友都有幾個
另,Z嗰一斬好似大力過Nu
heyman774 11:16 PM 12-06-15
有Zeta全拳隊110仲可以一氣過
過100關後, WAVE3 ZETA開技過, BOSS關魂斬3次, 死兩部機後再開多次完場

BOSS好閃得, 過兩日試下打拳肥升隻拳ナドレ開感應睇下有冇計
書仔 10:55 AM 12-07-15
明明是打沙比比,怎知Z過給力過NU,真心失望
heyman774 01:34 PM 12-07-15
雙zeta繼續1氣133
諗諗下感應都係算吧啦, 除左2部Zeta, 全部都化成光了
clie 11:16 PM 12-07-15
大家係咪都諗住110收手?
我打到92要用兩粒珠先過
書仔 10:51 AM 12-08-15
作者: clie:
大家係咪都諗住110收手?
我打到92要用兩粒珠先過
我現在打到150,用自然回的BP打,3珠一場,之後要看人品了
VTMaldini 11:04 AM 12-09-15
打到160都成日跌 C肥/UC card
我隻強沙煞比才剛剛1突....4突無望....
clie 12:03 PM 12-09-15
以為要忍到150先儲夠,
玩到110狗屎運抽到1SSR,強凸1畢業
okabe 05:15 PM 12-09-15
アイドルマスター ゼノグラシア参戦決定
JMi 05:22 PM 12-09-15
作者: okabe:
アイドルマスター ゼノグラシア参戦決定
賣機唔掂要賣埋囡囡??
Kaiser 05:50 PM 12-09-15
出呢D有咩用,又唔係特效機
廢人 06:09 PM 12-09-15
就算有櫻戰同丙HIME都唔玩
你同我講如果KICKSTER每人買三隻就可以出版權作就會比

丙HIME一定唔係賣囡啦
套野唔好睇個名格硬比笨大轉佐另一套作品
其實以機人動黎講係一套佳作黎
由手機版發出
書仔 05:16 PM 12-11-15
200萬突破,有石和券送,有番初回,吸不吸引到舊人玩番呢??
J+1 07:14 PM 12-11-15
就先登入幾日睇下咩環境....
由手機版發出
sears 10:04 PM 12-11-15
LordofNightmare 10:23 PM 12-11-15
作者: 書仔:
200萬突破,有石和券送,有番初回,吸不吸引到舊人玩番呢??
即使玩番都肯定唔會課喇
VTMaldini 02:39 AM 12-12-15
event 完結前打到 lv 220 都仲差1隻SSR先3突
而家倉o個幾隻弱沙煞比都唔知點處置好...

想問問打開CC的大大們, 魔神戰完左後會知會之後翻出?
JMi 02:42 AM 12-12-15
作者: VTMaldini:
event 完結前打到 lv 220 都仲差1隻SSR先3突
而家倉o個幾隻弱沙煞比都唔知點處置好...

想問問打開CC的大大們, 魔神戰完左後會知會之後翻出?
CC過左兩年先終於翻叮左第一隻魔神 仲要得一張咁大把

WELL呢隻GAME過到兩年再算啦 XD
VTMaldini 03:59 AM 12-12-15
呢隻GAME過多一兩個月唔執都偷笑

新pool 30石 10抽: 1 SR 9 R
券機 20抽
1st set: 10 R
2nd set: 3 SR 7 R

已經全部換做 S券...
clie 09:58 AM 12-12-15
其實都唔駛點課,玩完今次EV有三萬幾點友情,強化晒都換到好多MISSION鑽
我為咗幾張升技卡捱到145,2凸後剩咗兩張弱,一係換晶一係用黎技3升4,每張6%
初回十連中初號機同2SR

公告話每晚零時後登出再入GAME先拎到禮物,大家記得啦~
hell & heaven 10:06 AM 12-12-15
打到LV265先突爆強沙...
201開始用6珠先爆到一隻...
無課儲落D石都用完咁制...玩到彈盡糧絕...
元首KFC 05:48 PM 12-12-15
194層突爆真莎莎
這次活動看臉程度太大, 還是進擊活動比較好

現在只剩下高登有一大班人討論隻game, Gaf uwant 百度 巴哈 玩開的都九成棄game了, 不知日本方面情況如何
sears 06:42 PM 12-12-15
請問各位現在賺最多RANK EXP的任務是那個?
LordofNightmare 01:28 AM 12-13-15
作者: sears:
請問各位現在賺最多RANK EXP的任務是那個?
故事第二章LAST兩關都係12AP 600 RANK EXP (重打)
clie 12:29 PM 12-13-15
2日目個尾霜勁難跌,爆幾支水打到今朝先出到
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 77 117 167 567  ... 最後

返回主題版面