Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-02-04, 10:17 PM   #326
OROCHI
Game Master
素敵と無敵

註冊日期: Jan 2003
我買倉木麻衣都冇poster...........
又係150$.............

Sky Music可唔可賣1張俾我...?

舊 01-03-04, 02:43 AM   #327
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by OROCHI :
我買倉木麻衣都冇poster...........
又係150$.............

Sky Music可唔可賣1張俾我...?
你自己問下啦!我都唔清楚了!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-04, 01:32 PM   #328
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by 阿樂 :

佢寫住嫁喎…
個張紙真係海報黎嫁?
咁都賣$150…
地庫果兩間一向係newsgroup都叫黑店啦
唯一好係快出
同埋俾得起錢的話可能有小禮物(但係可能係日本買時係免費的)

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-04, 08:28 PM   #329
阿樂
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by Hayami :

地庫果兩間一向係newsgroup都叫黑店啦
唯一好係快出
同埋俾得起錢的話可能有小禮物(但係可能係日本買時係免費的)
你講真嫁?
原來個間CD鋪係黑店黎嫁~
俾間黑店呃左啊~
蝕桌呀
阿樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-04, 09:22 PM   #330
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:

你講真嫁?
原來個間CD鋪係黑店黎嫁~
俾間黑店呃左啊~
蝕桌呀
都唔可以話佢係黑店既
買賣既野, 你情我願, 佢有辦法搵到某D 你想要的產品, 你想要咪唯有比錢佢洗
不過地庫個兩間野係姊妹店黎

如果想訂日本碟同贈品, 可以搵"舖頭仔"(早排都係計7 算), 不過最好比埋有關CD 資料比佢

舊 01-06-04, 02:16 AM   #331
KIM
GAF足球隊金虎拾號

大家盡量唔好在天音講其他店是"顏色"啦!(操守!)
天音"顏色"你地唔豬!

舊 01-06-04, 09:17 PM   #332
阿樂

-DEL-

此篇文章於 01-07-04 10:25 PM 被 阿樂 編輯。
舊 01-07-04, 10:25 PM   #333
阿樂

KIM:
對唔住呀...sorry..."
舊 01-08-04, 01:51 AM   #334
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
KIM:
對唔住呀...sorry..."
咩事呀!你向我做咩呀???

舊 01-08-04, 09:35 PM   #335
楓淚痕
Registered User

註冊日期: Jan 2004
還打算拿阿媽信用卡網上訂日本動畫CD~~竟給我在這發現這個寳藏
楓淚痕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-04, 09:53 PM   #336
楓淚痕

引用:
Originally posted by 寇維克斯 :
有冇gundam seed隻complete best丫, 我想買丫, 但地庫炒到好貴...kim兄幫幫我可以嗎?
啊~~地庫炒到幾貴???~~網上訂先220多元~~~我也在找這只~~最好有限定版~~
舊 01-09-04, 12:22 AM   #337
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 楓淚痕 :

啊~~地庫炒到幾貴???~~網上訂先220多元~~~我也在找這只~~最好有限定版~~
你地自己上sky訂啦!!!

舊 01-09-04, 11:30 AM   #338
楓淚痕

引用:
Originally posted by KIM :
你地自己上sky訂啦!!!

上網訂好麻煩的~~還是去這買好些~~
舊 01-09-04, 11:46 AM   #339
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

上網訂好麻煩的~~還是去這買好些~~
上網訂用信用card咪得囉!

舊 01-09-04, 12:55 PM   #340
楓淚痕

引用:
上網訂用信用card咪得囉!
:@_@": :@_@": 未成年.......@@
舊 01-09-04, 12:55 PM   #341
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

:@_@": :@_@": 未成年.......@@
找朋友 OR 家人 囉!

舊 01-09-04, 12:58 PM   #342
楓淚痕

引用:
找朋友 OR 家人 囉!
偶沒朋友成年~~ ~~~家人怎會聽我的說話........5555555
舊 01-11-04, 12:03 AM   #343
andyfans
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
去SKY啦!
我想問多次sky係咪有gigi第一隻碟ar??
我想幫我個frd買ar~
如果係可能哩個禮拜去ga~
andyfans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-04, 12:02 PM   #344
楓淚痕

如果訂是不是只要有那件東西的名就可以??
舊 01-11-04, 09:59 PM   #345
JACKY
Moderator

引用:
如果訂是不是只要有那件東西的名就可以??
係咪呢度訂係通常盤, 唔係初回限定版

機動戰士 Gundam SEED COMPLETE BEST (日本版)
日本動畫原聲大碟
語言: 日本語
預計推出日期: 2004年1月15日
出品商: SMEJ Associated Records (AICL)

資料來源: yesasia.com
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/

此篇文章於 01-11-04 10:02 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-04, 10:57 PM   #346
楓淚痕

引用:
Originally posted by JACKY :

係咪呢度訂係通常盤, 唔係初回限定版

機動戰士 Gundam SEED COMPLETE BEST (日本版)
日本動畫原聲大碟
語言: 日本語
預計推出日期: 2004年1月15日
出品商: SMEJ Associated Records (AICL)

資料來源: yesasia.com
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/
限定版沒啦???? 那唯有買通常盤了~不知有沒有現貨??
舊 01-11-04, 11:04 PM   #347
JACKY
Moderator

引用:

限定版沒啦???? 那唯有買通常盤了~不知有沒有現貨??
等我幫你再搵下其他網喇

信和地庫果兩間應該有現貨, 不過價格應該好高

--------------------------------
TO KIM

依家先訂呢隻限定版有冇難度?

舊 01-11-04, 11:06 PM   #348
楓淚痕

引用:

等我幫你再搵下其他網喇

--------------------------------
TO KIM

依家先訂呢隻限定版有冇難度?
有沒有也先感謝這位大大~~~~ ~~~~~~~~~只要不過400~~我還是會堅持買~

此篇文章於 01-11-04 11:22 PM 被 楓淚痕 編輯。
舊 01-11-04, 11:31 PM   #349
JACKY
Moderator

引用:

有沒有也先感謝這位大大~~~~
睇番官網原來出左架wor..........

[機動戦士ガンダムSEED] COMPLETE BEST
発 売 日: 2003/09/26
品 番 AICL-1489

你就係想要呢個special boxset(DISC 2)
■SPECIALBOXSET仕様
■CD+ボーナスDVD+全56Pスペシャルブックレット+8面パノラマ、エンディングロールビジュアルシート
■なんとDISC2のDVDにはガンダムSEEDのOPENING&ENDINGの映像を収録!
■期間生産限定商品
資料來源: sonymusic.jp
http://www.sonymusicshop.jp/detail.asp?goods=AICL-1489

睇黎買初回版, 真係要去信和地搵庫搵

另外, 第日你係香港訂碟, 記底個碟名和品番號碼, 去唱片舖訂就得架喇

舊 01-11-04, 11:36 PM   #350
楓淚痕

引用:

睇黎買初回版, 真係要去信和地搵庫搵

另外, 第日你係香港訂碟, 記底個碟名和品番號碼, 去唱片舖訂就得架喇
我在這看到初回版~~~在這間網天音館不知會不會訂??

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=AICL-1489

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:12 PM

手機版 | APP版