Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-09, 11:30 PM   #301
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GateHacker 查看文章
唔洗,我冇入任何學會(試過入劍道部)第2年都有日記出

番長點見
我洗係打過隻キング甘大把
攻略星川時成日都有敵人,但2,3,4周目影都無隻
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 12:22 AM   #302
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: クロエ 查看文章
攻略星川時成日都有敵人,但2,3,4周目影都無隻
真係連續甘約3次去河邊好易出的說
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 12:41 AM   #303
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: GateHacker 查看文章
唔洗,我冇入任何學會(試過入劍道部)第2年都有日記出

番長點見
我洗係打過隻キング甘大把
我玩都子線.........
三年來苦練打兔仔
之後打足三年聖誕地下格鬥,
之後係咁見人就約+打兔仔
好好彩打到三次小混混後
畢業前一月收到番長的挑戰書
之後有得打番長~

舊 12-12-09, 12:57 AM   #304
kaichung20
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Asurada 查看文章
我玩都子線.........
三年來苦練打兔仔
之後打足三年聖誕地下格鬥,
之後係咁見人就約+打兔仔
好好彩打到三次小混混後
畢業前一月收到番長的挑戰書
之後有得打番長~
最後既戰鬥CG果然係闇都子
kaichung20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 01:23 AM   #305
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
終於收埋都子第二張戰鬥CUT-IN,分別細到唔信

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 01:36 AM   #306
AV117

註冊日期: Jul 2002
請問聖誕節特別派對既參加條件係點?

另外睇 wiki 話同一地點連續約會3次會有不良出現,不過試過約4,5次都唔見人
借問聲有乜因素可以易D 撞到不良?
AV117 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 07:07 AM   #307
kaichung20

引用:
作者: AV117 查看文章
請問聖誕節特別派對既參加條件係點?

另外睇 wiki 話同一地點連續約會3次會有不良出現,不過試過約4,5次都唔見人
借問聲有乜因素可以易D 撞到不良?
聖誕特別派對同容姿,運動,根性有關,不過我冇研究過正式數字...
D不良....有D女角係難遇D,但係至少要同一度約3次
舊 12-12-09, 09:51 AM   #308
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
終於收埋都子第二張戰鬥CUT-IN,分別細到唔信
都子我未試過見到不良=.=

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 11:11 AM   #309
kaichung20

引用:
作者: Castor 查看文章
都子係一定唔會遇到不良架
你要用其他女角洗到有king出果場先約都子出去打
如果你要收闇都子CG,就要等佢黑化到第3年打king

此篇文章於 12-12-09 11:15 AM 被 kaichung20 編輯。
舊 12-12-09, 08:50 PM   #310
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
行緊七河,幾爆笑....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-09, 09:41 PM   #311
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
兩個免許要點先合格……次次都第三年先到第一個合格……另水月線準確條件是甚麼,剛剛想走一次怎又邊成升技能……

舊 12-12-09, 11:32 PM   #312
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
作者: 尼路 查看文章
兩個免許要點先合格……次次都第三年先到第一個合格……另水月線準確條件是甚麼,剛剛想走一次怎又邊成升技能……
文理運4同6百
我第一周都係第三年先pass,之後就冇事了

舊 12-12-09, 11:54 PM   #313
柚原このみ

有無人知每學期揀skill,禁L+R召個PASSWORD輸入出黎有乜用?
&有乜PASSWORD用到?
試過好幾過爆機PASSWORD入過都話錯

舊 12-13-09, 12:33 AM   #314
尼路
The One

引用:
作者: killua 查看文章
文理運4同6百
4同6百?唔係好明……
玩緊都子線,果然好毒……感覺制作組好重怨念……另,那兔仔要點先可以打倒……三下就被ko……

舊 12-13-09, 12:34 AM   #315
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

我寫得唔好
文,理,運加埋要400--->第一個牌
600--->第二個

舊 12-13-09, 12:36 AM   #316
柚原このみ

引用:
4同6百?唔係好明……
玩緊都子線,果然好毒……感覺制作組好重怨念……另,那兔仔要點先可以打倒……三下就被ko……
文、理、運加埋個數
原付:400、中型:600

都子,兔仔b

隻野貧血架,比盡佢160血左右
有防護罩好難打佢唔死

舊 12-13-09, 12:37 AM   #317
尼路
The One

引用:
我寫得唔好
文,理,運加埋要400--->第一個牌
600--->第二個
即是第二個平均要200……考車牌要咁高能力值嗎……可以試考一流大學了……
我得三百血,隻兔仔一下打我百幾……

舊 12-13-09, 12:39 AM   #318
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: Castor 查看文章
都子打過三人組
她招奧義一野打哂三個,兩件蛋散一擊死........

引用:
文理運4同6百
有,有個特技要第二個牌先升到
另外前田有張cg又係要買o佐電單車先有

舊 12-13-09, 12:40 AM   #319
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

引用:
即是第二個平均要200……考車牌要咁高能力值嗎……可以試考一流大學了……
<---一周6項平均220炒一流大學
專玩一個既話能力值唔會加得少,我而家諗返一周一次攻略兩件先得220個status少得滯tim

舊 12-13-09, 01:15 AM   #320
尼路
The One

引用:
<---一周6項平均220炒一流大學
專玩一個既話能力值唔會加得少,我而家諗返一周一次攻略兩件先得220個status少得滯tim
我一週隨意玩也一流大學啦,我是吐槽為何考車牌的難道會和考一流大學一樣……如果現實係咁,唔知話一流大學易考定車牌唔係人考……

舊 12-13-09, 01:24 AM   #321
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
隻野貧血架,比盡佢160血左右
有防護罩好難打佢唔死
我計過佢好似最少有150血以上

隻熊同番長真係打到叫救命

舊 12-13-09, 01:28 AM   #322
柚原このみ

熊好輕鬆,番長血多比較耐打,電鋸萬歲 b

舊 12-13-09, 01:37 AM   #323
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
熊好輕鬆,番長血多比較耐打,電鋸萬歲 b
其實應該唔關電鋸事?
因為我而家乜野武器都冇裝...打咩人/獸都扣過80,
3xx運動,200根性

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-09, 01:41 AM   #324
柚原このみ

試完,你o岩
試埋攻擊力同體調好似有直接關連

另外,角色金章具體係點開?

此篇文章於 12-13-09 02:02 AM 被 柚原このみ 編輯。
舊 12-13-09, 03:17 AM   #325
kaichung20

引用:
試完,你o岩
試埋攻擊力同體調好似有直接關連

另外,角色金章具體係點開?
金章嘛....請同一人告白3次
你可以留3月個save睇3次告白就OK