Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
昏迷童子Sleepy 07:13 PM 09-08-14
作者: stevenfan:
尋晚個集扮野王得....笑到我
全日本偽裝大賞的技術都用埋......

不過加硯老母又一次成為老鼠屎...幾鑊都係將自己的過癮建築於觀眾的痛苦之上......
stevenfan 09:13 PM 09-08-14
家燕媽媽cos唔係問題
但點解要唱皆大歡喜
昏迷童子Sleepy 09:33 PM 09-14-14
今晚暫時唔多掂……
除四朵金花外冇隊似樣……
昏迷童子Sleepy 12:20 AM 09-21-14
今集Mステ做乜又PG......
昏迷童子Sleepy 09:54 PM 09-21-14
頂你又皆大歡喜……
昏迷童子Sleepy 11:36 PM 09-28-14
10點半J2變左播...EXILE版筋肉番付?......
昏迷童子Sleepy 12:20 AM 10-05-14
播完黑執事馬戲團篇...
下禮拜J2播JOJO......

但係d配音真係冇眼睇......
『無駄無駄無駄無駄無駄~』==>『廢柴廢柴廢柴廢柴廢柴~』......
lwl 08:46 PM 10-29-14
蔣志光
C.Ryo 09:32 PM 11-04-14
韋綺姍
昏迷童子Sleepy 01:10 AM 12-14-14
J2播Mステ繼續成日數榜冇左幾首......

日版Let It Go冇左都唔係第一次...算......
但係秦基博果隻叮噹3D電影主題曲之前都播過兩次兼且有見到(?)播過動畫片段...點解而家又冇得播......

預告...下禮拜有喜馬拉雅堅......
C.Ryo 10:02 PM 01-18-15
可以喺CCTVB睇到高山低谷有JSG總選獎仲有現場演奏演唱,林奕匡 不過應該Sony Music唔會仲有乜收獲...
哇,Bianca 都有奬攞,小塵埃都有豬肉獎,今年咁大方?
昏迷童子Sleepy 10:18 PM 02-01-15
李思捷個新節目...連自己都講到明tribute to David Letterman......
不過都算佢夠坦白......
C.Ryo 10:40 PM 02-01-15
思捷都OK丫,歡樂式娛圈廣告雜誌
ko121314 10:58 PM 02-01-15
睇到單立文再扮侯賽因, 笑左
N0T51B 09:27 AM 02-02-15
copy and paste late night show o係香港電視台
好懷疑香港觀衆受唔受得住lee d 極濃美國文化o既節目
昏迷童子Sleepy 01:39 PM 02-02-15
作者: ko121314:
睇到單立文再扮侯賽因, 笑左
笑左+1......

作者: N0T51B:
copy and paste late night show o係香港電視台
好懷疑香港觀衆受唔受得住lee d 極濃美國文化o既節目
又唔算係全盤照搬......
起碼上述果d搞gag短片已經好本地化......
N0T51B 02:31 PM 02-02-15
作者: 昏迷童子Sleepy:
笑左+1......

得啲skit先有本地gag...
但係成個show concept都係照抄美式late night show
如果搞兩個本地gag就算本地化,,,李思捷未免太唔熟悉香港文化
更加唔使講李生佢本身嘅能力.....
我以為Seth Meyers已經係我最頂唔順嘅host
點知仲有人差過佢......
martinnitram 10:22 PM 02-02-15
笑左+1......

+3, 豹哥唱急屎歌又唱得幾好聽

都係睇唔慣李思捷o的為扮而扮, 而且得節奏都好似怪怪
不過唔知李思捷會唔會扮番喜劇之王
昏迷童子Sleepy 01:36 PM 02-03-15
走去投訴果班人都唔知有冇睇過先去投......

節目一開始都話到明係tribute to David Letterman (and etc.) 你都仲去投訴佢抄野......
N0T51B 09:25 PM 02-03-15
走去投訴果班人都唔知有冇睇過先去投......

節目一開始都話到明係tribute to David Letterman (and etc.) 你都仲去投訴佢抄野......
Tribute都唔會將Jimmy Fallon隻雞蛋roulette game copy & paste落自己個 show度掛...
(=v=)b 12:41 PM 02-08-15
cctvb咁多個節目~我覺得學是學非最好睇囉~
昏迷童子Sleepy 03:25 PM 02-21-15
今年J2朝早播的台灣賀年綜藝好亂下......
好似將幾個唔同的賀年節目砌埋一齊咁......
Busconcamp 06:58 PM 02-21-15
作者: (=v=)b:
cctvb咁多個節目~我覺得學是學非最好睇囉~
常識係其次,
偶鐘意睇佢地d搞笑對白
(=v=)b 07:49 AM 02-22-15
作者: Busconcamp:
常識係其次,
偶鐘意睇佢地d搞笑對白
重有整蠱對方~
Busconcamp 12:23 PM 02-23-15
作者: (=v=)b:
重有整蠱對方~
傻人Mayanne+寸Ka Ki~
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

返回主題版面