Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-21-07, 03:52 PM   #351
waitwait
God of Gamer
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
新世紀 RED box?

舊 12-22-07, 11:57 PM   #352
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
加州紅 K 歌站?

有任飲任食xd

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 04:51 PM   #353
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 上等兵 查看文章
星期日要返工...成10點先收工...
應該無緣了...
正常黎講,你咩日子同時間得閒ga?

引用:
作者: masaki 查看文章
加州紅 K 歌站?
有任飲任食xd
係咪奧海城附近果間?我去過一次...都ok ga

GAF音樂版12月份K聚
暫定:30/12 下午
1) 下雪
2) waitwait
3) masaki
4) 情婆

係喎,DA黎唔黎呀?

P.S. 尋晚成班fd一齊落bar劈酒唱k,真係有得唱酷愛ga...

P.P.S.我30/12可能唔得,不過我盡量就一就時間啦,如果唔係可能要放大家飛機
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 02:47 AM   #354
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
GAF音樂版12月份K聚
暫定:30/12 下午
1) 下雪
2) waitwait
3) masaki
4) 情婆
5) DA

你放飛機咁點搞呀.......
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-07, 10:45 PM   #355
上等兵

註冊日期: Jul 2002
我返果份工閒日先有得放假......
平時放工都成10點...
睇下你地會唔會有人唱通頂
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-07, 11:31 PM   #356
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

下雪話:

已book房
2點新世紀redbox
有咩pm or 電佢啦

呀...仲有下雪話佢會去wo~~無你點成事~~haha

此篇文章於 12-28-07 11:40 PM 被 情婆`` 編輯。
舊 12-31-07, 03:08 PM   #357
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

以後唔去d盒度唱k啦~~~~~
d蘇永康賴死唔走既!!!

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
舊 12-31-07, 03:26 PM   #358
下雪邊界

引用:
作者: 上等兵 查看文章
我返果份工閒日先有得放假......
平時放工都成10點...
睇下你地會唔會有人唱通頂
咁呀...因為我地唱開都係星期六、日既下午時段(因為平d... )
如果通頂的話呢,呢度應該無人可以咁做
唯一可行既係閒日唱夜晚...

係喎~咁你1月邊日放假?
引用:
作者: 情婆`` 查看文章
呀...仲有下雪話佢會去wo~~無你點成事~~haha
唔好講笑,遲d如果連我都唔得閒搞k聚既話,咁點算
我果d唔得閒真係唔得閒ga,唔似得簽名檔入面果位大大咁

引用:
以後唔去d盒度唱k啦~~~~~
d蘇永康賴死唔走既!!!
以後要blacklist 新世紀紅盒既V72號房,呢間房簡直係完完全全考驗大家聲線既轉向能力
(其實成間都可以blacklist,因為一夠鐘就趕人走既...............)
不過隔離果間V73仲邪,唱完 越吻越傷心 之後,阿蘇先生既殘像竟然賴死唔走,留低同古巨基合唱 花灑 (係喎~masaki係咪影左相ga?不如post出黎啦 )

繼上次勁唱償還之後,今次last都唱左四次 一無所有 先至走

此篇文章於 12-31-07 04:05 PM 被 下雪邊界 編輯。
舊 12-31-07, 03:40 PM   #359
Kaiser
ドウケシ

究竟你地係新世紀的紅盒發生左乜野事 ...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-07, 04:07 PM   #360
下雪邊界

引用:
作者: Kaiser 查看文章
究竟你地係新世紀的紅盒發生左乜野事 ...
我就影左4張相,你自己睇下V73房發生咩事啦

至於V72房呢,1月你得唔得閒黎K聚ga,我地到時親自示範俾你睇啦
舊 01-10-08, 01:32 PM   #361
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
P.S. 尋晚成班fd一齊落bar劈酒唱k,真係有得唱酷愛ga...

無意中發現,綠盒有得唱《酷愛》了,
係唔知XX音樂會既版本!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-08, 11:42 PM   #362
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

尋日去左家樂唱
又再出現V72既情況,但相對無咁嚴重
果間係C74

的確有得唱酷愛,但唔知係咪有仇口
首首張敬軒臨完果d都窒下先安樂~haha

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 01-12-08, 11:42 PM   #363
waitwait
クリストファー

引用:
尋日去左家樂唱
又再出現V72既情況,但相對無咁嚴重
果間係C74

V72既情況係可以解決....不過要扭大panel個mic既vol~

舊 01-13-08, 01:56 AM   #364
下雪邊界

引用:
現場收音差咋ma?

係喎~1月邊個得閒唱k?
1) 下雪(25&27&逢星期四唔得)
舊 01-13-08, 02:22 AM   #365
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

引用:
現場收音差咋ma?
唔係囉,真係唔得wo...
結果歌還歌,咪聲還咪聲

係喎~1月邊個得閒唱k?
2) 情婆(24打後都得啦,除左27之外日日得~)

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 01-13-08, 02:28 AM   #366
下雪邊界

係喎...情婆...千年之戀呢首歌對我黎講實在太高難度喇
下次都係等聽你同DA合唱算吧啦
舊 01-14-08, 10:04 AM   #367
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
係喎...情婆...千年之戀呢首歌對我黎講實在太高難度喇
下次都係等聽你同DA合唱算吧啦
你地有無聽過網上有人玩單人合唱呢首歌,正到無法形容的

舊 01-14-08, 01:22 PM   #368
waitwait
クリストファー

1月邊個得閒唱k?

2) 情婆(24打後都得啦,除左27之外日日得~)
3) WaitWait(After 25/1)

舊 01-14-08, 10:39 PM   #369
下雪邊界

GAF音樂版1月份K聚
時間:26/1(星期六)下午
1) 下雪
2) 情婆
3) WaitWait
4) tinggy

我呢次有可能+1
另,如果呢次試下去奧運果間greenbox,大家有冇問題?

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
你地有無聽過網上有人玩單人合唱呢首歌,正到無法形容的
youtube之前有一段楊培安一人唱晒男女聲既片段
我都曾經post過響度,不過段片之後俾youtube block左...

係喎~jimmyogata 病好未呀?1月得唔得閒出黎呢~

此篇文章於 01-15-08 11:45 PM 被 下雪邊界 編輯。
舊 01-16-08, 02:42 AM   #370
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

唉...26號呀...我要去天水圍食飯..
如果係唱唱得2個鐘3個多d就要走...
諗ing去唔去...

仲有...如果我黎到既話
我點各男士唱「忍著淚說goodbye」丫
要加埋呢d動作
http://www.youtube.com/watch?v=5FfWW...eature=related
仲有呢個
http://www.youtube.com/watch?v=MZHp3eyhq2s

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

此篇文章於 01-16-08 02:46 AM 被 情婆`` 編輯。
舊 01-16-08, 07:59 PM   #371
下雪邊界

引用:
唉...26號呀...我要去天水圍食飯..
如果係唱唱得2個鐘3個多d就要走...
諗ing去唔去...

仲有...如果我黎到既話
我點各男士唱「忍著淚說goodbye」丫
要加埋呢d動作
http://www.youtube.com/watch?v=5FfWW...eature=related
仲有呢個
http://www.youtube.com/watch?v=MZHp3eyhq2s
四人成團,如果你唔黎可能會cancel
你最遲幾點要走?

唱唔係問題,做動作都應該唔係問題
不過麻煩你幫我搵一間k房有3架單車、一大棵樹、或者一堆gym器材
舊 01-16-08, 11:50 PM   #372
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

引用:
四人成團,如果你唔黎可能會cancel
你最遲幾點要走?

唱唔係問題,做動作都應該唔係問題
不過麻煩你幫我搵一間k房有3架單車、一大棵樹、或者一堆gym器材
我呀,最遲6點要閃人啦
奧海成果頭就一定過南昌搭西鐵

果一堆野
自行想像啦haha

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 01-17-08, 03:54 PM   #373
Kaiser
ドウケシ

下星期答去唔去到,因為要夾一夾時間 我未必得 "

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-08, 11:11 AM   #374
waitwait
クリストファー

引用:
GAF音樂版1月份K聚
時間:26/1(星期六)下午
1) 下雪
2) 情婆
3) WaitWait
4) tinggy

我呢次有可能+1
另,如果呢次試下去奧運果間greenbox,大家有冇問題?
我呢次有可能+1 too,大家有冇問題?

舊 01-20-08, 12:45 AM   #375
下雪邊界

GAF音樂版1月份K聚
時間:26/1(星期六) 下午2點
1) 下雪
2) 情婆
3) WaitWait
4) tinggy

引用:
我呀,最遲6點要閃人啦
奧海成果頭就一定過南昌搭西鐵

果一堆野
自行想像啦haha
2點開波,都唱到4粒鐘既,以正常唱到8點咁計,最多我打番個7折俾你啦(反正有人仲爭緊我錢 )

引用:
作者: Kaiser 查看文章
下星期答去唔去到,因為要夾一夾時間 我未必得 "
OK~你下星期答我啦~
引用:
作者: waitwait 查看文章
我呢次有可能+1 too,大家有冇問題?
我無問題
不過大前提係你到時要同我唱 忍著淚說goodbye b

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:00 AM

手機版 | APP版