Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-23-05, 01:51 AM   #1
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
Robbie Williams預言外星人到臨

05年9月22日消息﹕

歌手Robbie Williams最近突發預言。他表示相信英國即將被外星人侵襲,這種預感其實來自自已的夢境,他說﹕「我每晚發夢都會見到UFO,我相信它們快要來﹗所以每晚我早早睡覺,因為我的夢實在太精采了﹗」
Robbie又預言說﹕「信我﹗外星人會在2012年之前就會來到﹗」信不信由你。
http://www.wanhoi.com/servlet/templa...5&article=1499

佢好肯定......
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 02:08 AM   #2
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

註冊日期: Jul 2002
Robbie Williams講既話,可信性不大

失憶俠3.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 02:11 AM   #3
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
又係搏宣傳果d啦
而且條友不嬲顛顛地, 可以不理
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 02:57 AM   #4
小貓Hideki
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
講d咁既野可以搏宣傳?
但我諗應該會反效果吧
小貓Hideki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 03:16 AM   #5
Rivky2003
Game Master
三吋王

註冊日期: Dec 2002
我就唔信呀, dream 都可以當真, 唔好傻啦

Rivky2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 03:43 AM   #6
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
Robbie Williams
傻仔 a

此篇文章於 09-23-05 03:46 AM 被 Daidi 編輯。
Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 06:52 AM   #7
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 星矢
所以每晚我早早睡覺
憑呢句都知佢吹水啦
佢夜夜笙歌
邊度有得早訓呀

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 06:57 AM   #8
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
信佢先奇...a

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 01:37 PM   #9
ying
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
係佢講, 再加上係呢d topic, 可信性很低呢 ! ~

舊 09-23-05, 02:02 PM   #10
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
佢係咪恨見外星人恨到 Short 左呀, 佢咁肯定?!

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 02:16 PM   #11
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 星矢
05年9月22日消息﹕

歌手Robbie Williams最近突發預言。他表示相信英國即將被外星人侵襲,這種預感其實來自自已的夢境,他說﹕「我每晚發夢都會見到UFO,我相信它們快要來﹗所以每晚我早早睡覺,因為我的夢實在太精采了﹗」
Robbie又預言說﹕「信我﹗外星人會在2012年之前就會來到﹗」信不信由你。
http://www.wanhoi.com/servlet/templa...5&article=1499

佢好肯定......
佢好肯定d外星人好靚女~~

舊 09-23-05, 02:17 PM   #12
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: 91
佢好肯定d外星人好靚女~~
圓盤王女

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 06:54 PM   #13
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 小J
圓盤王女
係真我就即刻等俾飛碟撞~^^

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 02:41 PM   #14
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
wanhoi.com

可信性 -10

28 Paladin
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 03:39 PM   #15
Hunter

註冊日期: Jan 2002
我夠知2012年會發生咩事啦, 就係世界末日

點解? X-file話我知架law

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 05:22 PM   #16
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
我就肯定佢老吹
景* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 06:11 PM   #17
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
同蔡楓華講冇乜分別

舊 09-23-05, 06:13 PM   #18
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
係時候組織地球防衛隊...

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 08:13 PM   #19
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: oogami
係時候組織地球防衛隊...
燒銀紙
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 09:47 PM   #20
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

註冊日期: Dec 2001
Robbie Williams係咪最近入左雷爾教派呀

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-05, 03:11 AM   #21
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 好實昭博
Robbie Williams係咪最近入左雷爾教派呀
基本上Robbie Williams係外星人~~~
如果你有睇個佢首Rock DJ的MTV(全球禁播!), 你會明~~~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-05, 09:02 AM   #22
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: KIM
基本上Robbie Williams係外星人~~~
如果你有睇個佢首Rock DJ的MTV(全球禁播!), 你會明~~~~~
係咁除衫除到得棚骨o個個版本?(公開播o個個好似除淨條老虎底褲)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-05, 09:40 PM   #23
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
effect of taking drugs
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-05, 06:36 PM   #24
firstofmay
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
平時佢都係癲癲得得
真係唔信

舊 09-23-05, 08:06 PM   #25
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
條友take 野當午後的紅茶, so 可以不理
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
F4 號 召 力 超 越 Robbie Williams Haken Kreuz Neo Entertainment TREND 21 09-25-03 02:30 AM

現在的時間是 10:42 AM

手機版 | APP版