Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-03-18, 08:20 PM   #3551
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
如果佢張飛唔係出錯位被迅間突死
之後只要做到神城底都應該有得救
除非佢離身出城, 唔係開咗連環+比一隻粘住, 我2.x速月光一定突到2下ko佢

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-18, 11:52 PM   #3552
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: b_boy 查看文章
我生殺佢, 佢想急死都唔得
佢再起得太早
領先咁多可以等劉備死先再起

不過你都開左連環點解唔係電呢....
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 12:59 PM   #3553
b_boy
↘呆~

引用:
作者: kev00269270 查看文章
佢再起得太早
領先咁多可以等劉備死先再起

不過你都開左連環點解唔係電呢....
只可以講係好朋友

淯底可保一世平安
舊 08-04-18, 07:48 PM   #3554
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
位階又變番糞地圖
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 07:54 PM   #3555
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
香港有咩法律唔俾個玩新MODE
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 09:49 PM   #3556
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
晉咁出同漢有咩分別

都係守到臨完場一個大combo質落對面城

舊 08-04-18, 10:42 PM   #3557
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
晉咁出同漢有咩分別

晉呢個係決起+覺醒
漢宜家係漢鳴,唔同嘅

點睇都係晉廚啲

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 11:11 PM   #3558
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
晉咁出同漢有咩分別

冇。區星表示冇壓力

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 11:12 PM   #3559
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: LR猫 查看文章
晉呢個係決起+覺醒
漢宜家係漢鳴,唔同嘅

點睇都係晉廚啲
上位版

唔會爆三國力變返零嘅3代初期漢
中盤可以拍嘅計靈活過漢嗚 但大COMBO同漢鳴號一樣咁好揪

舊 08-05-18, 12:55 AM   #3560
b_boy
↘呆~

引用:
作者: ouki 查看文章
賭? BUT 果堆銀仔機咪全部犯法?

淯底可保一世平安
舊 08-05-18, 01:26 AM   #3561
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
$ega懶的去爭取而己

台灣爭那麼久還是沒入境就知道是做做樣子而己
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 03:39 AM   #3562
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
出買緣進軍,返抽d將器個緣貴到…
肯定有打十個計既晉deck,除非個計廢既,如果唔係…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 04:56 AM   #3563
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: gun2506 查看文章
不過巴版班粉絲個個都鬧台灣執法部門...
(鬧SEGA就只會怪佢出隻廢物手遊)

舊 08-05-18, 09:45 AM   #3564
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
邊個新mode

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 11:07 AM   #3565
gun2506

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
邊個新mode
寶物爭奪戰(?)
舊 08-05-18, 11:11 AM   #3566
MR.CD-ROM
Game Master

綠進軍絕對係德政
而家一場先2真係儲到天荒地老
舊 08-05-18, 12:28 PM   #3567
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: gun2506 查看文章
$ega懶的去爭取而己

日方只係交去代表方搞....自己唔出手

奇怪係都入口左部機 update 要過政府部門咩
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 04:05 PM   #3568
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
近排少左人玩,我諗星期三會多番人玩下。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 08-05-18, 06:41 PM   #3569
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
賭? BUT 果堆銀仔機咪全部犯法?
咁銀仔機玩完"表面上"都仲係得堆銀仔, 唔係轉換成其他實物或金錢.

寶物爭奪戰應該會牽涉實體獎品.

舊 08-05-18, 09:39 PM   #3570
gun2506

引用:
日方只係交去代表方搞....自己唔出手

奇怪係都入口左部機 update 要過政府部門咩
可能日本人太過誠實自己去申請檢測?

就沒想說香港政府部門是閒事莫理的
舊 08-06-18, 10:31 AM   #3571
MR.CD-ROM
Game Master

唔知呢幾日香港仲有無人入錢打
舊 08-06-18, 10:41 AM   #3572
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
唔知呢幾日香港仲有無人入錢打
我反而諗過咗7號會有無多到人打返機

鏟手遊保平安
舊 08-06-18, 10:48 AM   #3573
b_boy
↘呆~

昨日衝埋小號上霸者
等VERUP

淯底可保一世平安
舊 08-06-18, 10:53 AM   #3574
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
昨日衝埋小號上霸者
等VERUP

雙料霸者B巨

鏟手遊保平安
舊 08-06-18, 10:57 AM   #3575
b_boy
↘呆~

引用:
作者: LR猫 查看文章
雙料霸者B巨
霸者人位真心唔難, D有料0既都上晒霸王, 係我咁屎NOW先上到

淯底可保一世平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 10:33 PM

手機版 | APP版