Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 07:53 PM 10-25-18
冇芙雷雅有冇光頭﹖出蘭斯放超絕帶光頭啦唯有 XD

而家隻GAME唔同晒啦

其實可能轉區再開局好快,刷奶騎,日日爆5體7日拎雪莉已經夠35有超絕啦 XD
十一月 08:19 PM 10-25-18
坦真係必需
全力升士兵的防禦力同HP,靠倒刺削對方HP,之後其他人執手尾
(=v=)b 08:33 PM 10-25-18
依家我打算昇高d LV硬剷過去~
ShinDou 08:35 PM 10-25-18
冇坦應該打唔到啦之後,連雷丁都係擋兩3隻就死,後面果D你行錯少少成堆1齊過黎圍你,如果有奶騎有坦都仲好少少,冇坦既話人地是但掂你1野即秒 @@
(=v=)b 09:53 PM 10-25-18
作者: ShinDou:
冇坦應該打唔到啦之後,連雷丁都係擋兩3隻就死,後面果D你行錯少少成堆1齊過黎圍你,如果有奶騎有坦都仲好少少,冇坦既話人地是但掂你1野即秒 @@
要剷到4.7先轉到職~
PVP成日比人秒~
ShinDou 10:01 PM 10-25-18
俾你4-7轉到職之後都係打唔到落去,後面冇坦冇得打,有坦都唔係易 @@

鬥雞你放紅帽落去都已經嚇到好多人唔敢亂打你
(=v=)b 10:05 PM 10-25-18
俾你4-7轉到職之後都係打唔到落去,後面冇坦冇得打,有坦都唔係易 @@

鬥雞你放紅帽落去都已經嚇到好多人唔敢亂打你
去到4.7~黃毛可以轉返槍~
我記得係4代先有所謂既坦出現~超耐打既魔動巨兵~
ShinDou 10:10 PM 10-25-18
你黃毛都冇行中線,點轉番槍﹖你點都要食粒藍石先轉得番中線,所以1早叫你轉區重打啦 XD
(=v=)b 10:11 PM 10-25-18
你黃毛都冇行中線,點轉番槍﹖你點都要食粒藍石2轉先轉得番中線,所以1早叫你轉區重打啦 XD
已預留藍石轉職~
係未打到料~
ShinDou 10:14 PM 10-25-18
@@ 你有藍石唔駛等架喎,你而家食粒石已經2轉中線轉得番槍,唔駛做弓騎咁伏啦,就算冇料開槍陣1開波都有招護衛,點都好過冇坦 XD
(=v=)b 10:17 PM 10-25-18
@@ 你有藍石唔駛等架喎,你而家食粒石已經2轉中線轉得番槍,唔駛做弓騎咁伏啦,就算冇料開槍陣1開波都有招護衛,點都好過冇坦 XD
依家轉咪蝕左精通獎勵囉~就係為左個獎勵~我先轉最廢既騎箭~
ShinDou 10:18 PM 10-25-18
點會蝕呀﹖你夠料果陣咪轉過去拎1拎個BONUS,轉返過去俾5千蚊咋麻,點會真係拎弓騎黎用﹖你又唔係有極限魔弓 XD
(=v=)b 10:21 PM 10-25-18
點會蝕呀﹖你夠料果陣咪轉過去拎1拎個BONUS,轉返過去俾5千蚊咋麻,點會真係拎弓騎黎用﹖你又唔係有極限魔弓 XD
再轉返過去~唔係又要用藍石咩~?
轉完可以自由跳黎跳去~???
ShinDou 10:23 PM 10-25-18
梗係唔駛啦,轉過既職唔駛再俾藍石

個個都係第1個2轉同3轉職唔收藍石,但1轉線每個收1粒藍石,即係你由頭行到尾1條線唔轉第2邊就唔駛藍石
(=v=)b 10:27 PM 10-25-18
梗係唔駛啦,轉過既職唔駛再俾藍石

個個都係第1個2轉同3轉職唔收藍石,但1轉線每個收1粒藍石,即係你由頭行到尾1條線唔轉第2邊就唔駛藍石
我以為每次轉職都要1粒石咋~以前係咁架嘛~唔可以跳出跳入~
ShinDou 10:28 PM 10-25-18
忘記以前啦 XD 而家好多野都改晒

以前直頭冇得轉返另1邊啦,最多係升爆左再轉生由頭行過姐
(=v=)b 10:29 PM 10-25-18
聽日先轉~訓~聽朝返早~
鳳熾魂 10:48 PM 10-25-18
轉一次一粒藍石真係痴線啦
極限魔弓又邊把,之前SSR弓講到咁樣又無理由升多隻
ShinDou 11:01 PM 10-25-18
http://wiki.joyme.com/langrisser/极限魔弓

初始 攻击+2%,部队不会受到近战攻击减免效果影响
满突满级 攻击+10%,部队不会受到近战攻击减免效果影响

你之前冇睇GSIR講咩﹖佢話鬥雞俾3代主角教做人,兩隻飛兵撞埋去迪哈刺客,自己D卒都未出手就俾人秒殺 XD
鳳熾魂 11:11 PM 10-25-18
http://wiki.joyme.com/langrisser/极限魔弓

初始 攻击+2%,部队不会受到近战攻击减免效果影响
满突满级 攻击+10%,部队不会受到近战攻击减免效果影响

你之前冇睇GSIR講咩﹖佢話鬥雞俾3代主角教做人,兩隻飛兵撞埋去俾迪哈刺客反秒殺 XD
勁 一格都好似兩格咁真係惡打不過真係要遠職好似現家無咩邊隻好 好似得雪莉同拉姆
ShinDou 11:17 PM 10-25-18
暫時最勁應該迪哈,強襲加20%攻,偷襲打完屈多你1下固傷2倍攻值,絕閃護衛唔到仲要偷你超絕黎用自己唔駛帶,殺人又開煙霧,可以點殺﹖XD

不過遲D出白毛應該仲神
鳳熾魂 11:25 PM 10-25-18
好彩我PVE多過PVP所以雪莉轉職唔知為咩好似為左獎勵咁成隊光輝真係機動力得佢高
ShinDou 07:45 AM 10-26-18
有超絕了,不過計錯數計漏左里昂食左石轉左過去左線要精埋,搞到唔夠料升埋光頭,要等多日@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
(=v=)b 09:28 AM 10-26-18
轉返黃毛做槍兵~簡直係轆埋去~以1敵10~之前2下死~依家10下都未死~
GUSTAV 10:41 AM 10-26-18
45LV D轉職料好食時間
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面