Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-18, 05:08 PM   #12951
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩派果隻飛ARX8鬥雞好似都好堅喎,殺左佢前面隻盾筆,威龍都俾佢CRI扣2萬幾 @@ 不過0防守技
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 05:50 PM   #12952
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有陣落飛8??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 06:13 PM   #12953
ShinDou

有呀佢千7打我千6,我計錯數俾佢1開波射死左3妹輸,之前都見過幾個,係少人擺,唔知係咪同1條友,而家D人成日係咁改名

冇記錯既話佢係 白3P 白優子 威龍 盾筆BUFF飛8

此篇文章於 06-10-18 06:22 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-18, 10:55 PM   #12954
ShinDou

千7激戰 @@ 埋單1747已經排71,個個都低分左好多,打果堆以前起碼高成1百分,應該係個個都攻人狂輸﹖

頭先1700都已經差唔多排1百
舊 06-10-18, 11:44 PM   #12955
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
好難打,狂自爆
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 07:51 AM   #12956
ShinDou

飛8好似真係好堅,搵每日d碎石陣試,打拳8萬幾其他4萬幾,我仲要得d垃圾指揮,如果勁指仲勁

以前好似落乜指掃頂多都係5萬,不過真係0防守

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 06-11-18, 09:45 AM   #12957
J+1
望過黎呀!!!!!!

鬥滅尋日最後都打唔死lv9... 有冇資料lv 10 之後係咩環境??

用左太多mp 打 boss... 幸好都打到30萬分...
由手機版發出
舊 06-11-18, 10:23 AM   #12958
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
同以前一樣咁硬到無人性,多血到無眼睇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 11:04 AM   #12959
J+1
望過黎呀!!!!!!

血量上調到幾多??lv9 都係固定9千萬血....
由手機版發出
舊 06-11-18, 07:18 PM   #12960
ShinDou

睇唔明我個守陣隻威龍點解可以開必殺得到人地隻朱雀,朱雀3分1血以上有兩次唔死,4分1血以下開GEASS,唔通咁岩1下打到佢唔夠3分1血但又未夠4分1血開GEASS所以打得中﹖XD

不過見朱雀我都預左佢會開GEASS所以唔會出威龍打 @@ 暫時打D高回避冇乜計都係要新古,但新古而家好易俾人屈死,好煩下

此篇文章於 06-11-18 07:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-11-18, 08:09 PM   #12961
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
白3p好似都有bug...對面開map有機會0 傷害...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 08:33 PM   #12962
ShinDou

我都試過幾次俾3P打空氣,不過唔係成日
舊 06-12-18, 08:21 PM   #12963
ShinDou

鬥滅LV4大佬第1次出DEVIL,跌野會好D定只係打隻野個樣同招唔同﹖
舊 06-12-18, 09:45 PM   #12964
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
打過兩次都是掉垃圾
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-18, 11:12 PM   #12965
ShinDou

諗諗下好似反低分人仲好,反完人唔駛俾人反擊,橫掂都俾人打左扣左分,以前淨係打高分過我既人,但打完人通常會俾人反番跌番D分出黎 @@ 而家開始全反擊先,除非打唔到先唔反 XD
舊 06-12-18, 11:21 PM   #12966
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
未見過devil

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-18, 11:14 PM   #12967
ShinDou

竟然儲得切110石夠射,射唔射好呢﹖萬丈就算得1隻都唔算差,係細力D,白NOVA當白指用都有少少用,本身都有力,係如果黑到得隼人就 =.=

射左了,好彩得保底1隻萬丈 @@ 唔食限凸了,本身有隻盾,今日又可以覺多隻盾凸2算,之後慢慢抽唔急凸爆,唔想晒咁難儲既限凸 XD

今日冇粉紅石打 @@ 冇理由刷低級1場7AP得1粒中粉石咁傻,又要等1日了 @@

此篇文章於 06-13-18 11:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-14-18, 04:33 PM   #12968
J+1
望過黎呀!!!!!!

下輪白炎會唔會變神機呢..
由手機版發出
舊 06-14-18, 04:34 PM   #12969
ShinDou

又係咁黑射晒先出神機?不過1次山我都未必中到,上次2次山得3p唔中其他3隻中晒,阿路加mark2兩隻

舊 06-14-18, 04:54 PM   #12970
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來開左擊退,又遲左45分鐘....
由手機版發出
舊 06-14-18, 04:58 PM   #12971
ShinDou

擊退新account有等於冇,抽得3下20機

舊 06-14-18, 05:05 PM   #12972
J+1
望過黎呀!!!!!!

雖然超過一半係lv 30嘅垃圾機,不過有撞有希望...

由手機版發出
舊 06-14-18, 05:07 PM   #12973
ShinDou

47回即係9百幾部機咁多?廿隻lv30有幾多分咩grade?

舊 06-14-18, 05:14 PM   #12974
J+1
望過黎呀!!!!!!

D++多不過有時去到b....
由手機版發出
舊 06-14-18, 05:15 PM   #12975
ShinDou

D++應該得垃圾冇機?應該最少廿隻lv60先有c先開始有機會有ssr?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:40 AM

手機版 | APP版