Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-09, 09:30 AM   #251
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: LEDIV 查看文章
我見uwant 度d 人講話爆o左機tim.....個story mode 好似好短
上一集淨玩故事的話..
5~6小時內都可以爆...

耐玩的都去收旗子這些小玩意..
wang2009hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 09:35 AM   #252
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
P3行做幾多?

今個星期要買3隻games以上

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 01:33 PM   #253
choy9353
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
1:00pm SSP Xbox360 version
$328
choy9353 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 03:12 PM   #254
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
360行版入手 無公仔
$310
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 03:25 PM   #255
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
其實限定版入面o既 bonus quest 係唔係 DLC?
如果係我買普通版算 XDD
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 03:34 PM   #256
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: 玄武 查看文章
其實限定版入面o既 bonus quest 係唔係 DLC?
如果係我買普通版算 XDD
有bonus quest @@?
我買果時都唔知有分限定版... 只係咁o岩路過188又想起隻game好似係今日出... 就買左了....

今次360行版左下角有個"限"字... 十足十暗榮果d行game咁.... =.=
舊 11-17-09, 04:19 PM   #257
h0104788
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
how much is PS3 version?
thanks
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 04:27 PM   #258
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: kita 查看文章
有bonus quest @@?
我買果時都唔知有分限定版... 只係咁o岩路過188又想起隻game好似係今日出... 就買左了....

今次360行版左下角有個"限"字... 十足十暗榮果d行game咁.... =.=
有個"限"字?? 係咪台版....?
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 04:44 PM   #259
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: jamcat 查看文章
有個"限"字?? 係咪台版....?
係呀... 有個"限"字=.=
店員哥哥話行版改晒咁樣wo...
我在188 GH買的....
舊 11-17-09, 04:47 PM   #260
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:

唔係卦... 好學唔學...
早知買偷跑既水貨...

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 05:07 PM   #261
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
188果便xb360最好價去到咩位?? 我諗緊去旺角定灣仔買.....
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 05:51 PM   #262
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實黑限同白限有乜分別?? 我聽到有人買,但舖頭老細話無,一早訂哂,成 100 隻先分到一隻黑限 ... 好似好誇張 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 06:18 PM   #263
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
借問聲2個故仔係咪接住1 ga??
我冇玩1,一開始唔多明佢d劇情講乜...

and...我一開始跑步比賽果到都係咁輸
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 06:24 PM   #264
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
我之前見3D Dot Game Heroes隻行版,有個"護"字....
似乎真係改哂版...
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 06:26 PM   #265
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: 我係我 查看文章
借問聲2個故仔係咪接住1 ga??
我冇玩1,一開始唔多明佢d劇情講乜...

and...我一開始跑步比賽果到都係咁輸
係, 2緊接住1
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 06:40 PM   #266
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: ryan0221 查看文章
係, 2緊接住1
咁有冇人可以講我知第1集故仔講乜?
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 07:09 PM   #267
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
開始無耐有得同情人......
驚比人話劇透
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 07:17 PM   #268
QLAH

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: pureman 查看文章
開始無耐有得同情人......
驚比人話劇透
咁大個攻略區你唔去講;你o係度講,比人話劇透都係自己申請。

Assassins Creed II 暗殺攻略
QLAH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 08:07 PM   #269
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
頭先攞起個盒睇..
發覺原來佢支援
呢隻Game算得上係首發棒Game

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 08:34 PM   #270
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: jamcat 查看文章
188果便xb360最好價去到咩位?? 我諗緊去旺角定灣仔買.....
dont know XD
我去GH買完就即閃了
舊 11-17-09, 08:52 PM   #271
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
P3行做幾多?

今個星期要買3隻games以上
$388,我呢兩日都買左三隻game

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 09:02 PM   #272
狙擊手sohan
Game Master

PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
ps3版355入手

舊 11-17-09, 09:07 PM   #273
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
ps3版355入手
邊度咁平

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 09:08 PM   #274
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
又遲一步
仲有邊度有美版?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-09, 09:37 PM   #275
狙擊手sohan
Game Master

PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: lph_1818 查看文章
邊度咁平
高佬! 我格過價後都行返轉頭買

但可惜, 我又因此買多隻80蚊psp gow...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Assassins Creed II 暗殺攻略 雷火武 攻略及心得交流區 361 04-23-10 03:26 PM
[PSP] Assassin's Creed: Bloodlines enishi 手提遊戲機討論版 24 10-06-09 06:29 PM
[NDS] Assassin's Creed II: Discovery romrom2004 手提遊戲機討論版 2 10-06-09 12:41 AM
Assassin's Creed 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 0 04-07-09 08:58 PM
Assassin's Creed圖片及影片(最受注目的靚女製作人) 神祕人1號 電視遊戲討論版 724 02-25-09 01:02 PM

現在的時間是 10:44 AM

手機版 | APP版