Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-20, 07:01 PM   #451
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 阿聰 查看文章
我條村仲有$129,要唔要嚟保平安?
你好聰兄,可否Add 你待會過嚟保平安
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 07:12 PM   #452
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: sugoteam 查看文章
你好聰兄,可否Add 你待會過嚟保平安
可以,在線等。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 08:48 PM   #453
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
可以,在線等。
啱啱想入,你封咗關?今晚十點前開多次關得唔得 /

此篇文章於 04-25-20 09:05 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-20, 09:19 PM   #454
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
啱啱想入,你封咗關?今晚十點前開多次關得唔得 /
兩分鐘內開到。

舊 04-25-20, 09:42 PM   #455
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
兩分鐘內開到。
Thx,飛咗兩轉總算叫收返一球嘢,下次可能又要揾你射住
舊 04-26-20, 10:52 AM   #456
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
蘿蔔價連續2星期110,
今次唔知會唔會又去到62x,
都係等到星期四先排隊賣。
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-20, 10:18 PM   #457
阿聰

引用:
Thx,飛咗兩轉總算叫收返一球嘢,下次可能又要揾你射住
星期四係最後有好價嘅日子,星期四走唔到,星期五六保唔保到本就聽天由命。
引用:
作者: lodoss 查看文章
蘿蔔價連續2星期110,
今次唔知會唔會又去到62x,
都係等到星期四先排隊賣。
睇下會唔會到手,我固定每個星期買兩轉,KEEP住其實好夠錢玩了。

舊 04-27-20, 10:29 AM   #458
u3li
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
間商店再升級後開始有貴野賣...今日有部手提電腦要70000...
u3li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 12:30 PM   #459
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: u3li 查看文章
間商店再升級後開始有貴野賣...今日有部手提電腦要70000...
我都有大提琴要120,000

個皇冠1,200,000原來都唔係想像中咁極端
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 12:55 PM   #460
滅龍士
MHWs↓

是日股價上晝$68,下晝$105
舊 04-27-20, 02:35 PM   #461
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://s.famitsu.com/ranking/game-sales/

ゲーム販売本数ランキング

集計期間:2020年4月13日~2020年4月19日

Switch

あつまれ どうぶつの森

286,586本

累計: 3,611,246本
任天堂
価格:5,980円(税抜)

3DS

とびだせ どうぶつの森 amiibo+

2,598本

累計: 495,050本
任天堂
価格:2,700円(税抜)

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 04-29-20 03:29 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 09:23 PM   #462
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: u3li 查看文章
動森版NS都要39800啦, 手提電腦70000咪算平囉
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 12:05 PM   #463
u3li

引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
https://s.famitsu.com/ranking/game-sales/

ゲーム販売本数ランキング

集計期間:2020年4月13日~2020年4月19日

Switch

あつまれ どうぶつの森

286,586本

累計: 3,611,246本
任天堂
価格:5,980円(税抜)

3DS版....25位.......
舊 04-28-20, 12:06 PM   #464
滅龍士
MHWs↓

我個島是日股價上晝$117,下晝$145,有冇巴絲有靚價俾我上島撈粗嘢?
舊 04-28-20, 12:08 PM   #465
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
請問狐狸要咩修件先出來的?
我同貓頭鷹館長講完野後, 等左N日都無見過狐狸出現

舊 04-28-20, 12:11 PM   #466
u3li

引用:
作者: Tdot 查看文章
請問狐狸要咩修件先出來的?
我同貓頭鷹館長講完野後, 等左N日都無見過狐狸出現

唔係更新左就會出現?可能要先'爆機'一次先?
舊 04-28-20, 12:52 PM   #467
滅龍士
MHWs↓

我個島隻狐狸賣四件都係A貨叫咩玩法?
舊 04-28-20, 01:14 PM   #468
u3li

引用:
我個島隻狐狸賣四件都係A貨叫咩玩法?

點都要買一件.....開成就
舊 04-28-20, 03:29 PM   #469
bear bb
Insane Gamer
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
字典出左未
由手機版發出
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 05:04 PM   #470
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
字典有冇參考價值?唔值得買?

一本電撃出,另一本Nintendo DREAM出:

https://www.amazon.co.jp/gp/product/4047334715

https://www.amazon.co.jp/gp/product/4198651019

有冇人買過前作嘅字典?邊個出版社寫得比較好?

舊 04-29-20, 02:43 PM   #471
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我島今日下午股價422有冇版友需要?
有既話預計今晚8點後開島

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》

此篇文章於 04-29-20 03:18 PM 被 小光 編輯。
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-20, 05:25 PM   #472
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 小光 查看文章
我,仲要連飛兩轉放哂8000股。開島前麻煩你出post單聲/
舊 04-29-20, 05:33 PM   #473
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
我,仲要連飛兩轉放哂8000股。開島前麻煩你出post單聲/
突然晚上要出街開唔到機,你現在可以來嗎?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-20, 05:49 PM   #474
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
依家重有冇得放?,thank

舊 04-29-20, 05:51 PM   #475
滅龍士
MHWs↓

引用:
突然晚上要出街開唔到機,你現在可以來嗎?
我依家仲喺親戚屋企食緊飯,最快都要七點零八點左右先返到屋企onlinea

此篇文章於 04-29-20 05:57 PM 被 滅龍士 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 02:14 PM

手機版 | APP版