Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-12, 12:38 PM   #1126
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
KFC 執唔晒ge
不過 旺區會越來越少姐
旺區d 地鋪用來做飲食業慢慢頂唔順嫁啦

但係 講起淡鋪 黃埔果間 拍鳥英蠅 拍到好似唔洗交租都唔掂咁款
都仲未執

次次去到都夠位開party
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 06:16 PM   #1127
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: izumo 查看文章
KFC 執唔晒ge
不過 旺區會越來越少姐
旺區d 地鋪用來做飲食業慢慢頂唔順嫁啦

但係 講起淡鋪 黃埔果間 拍鳥英蠅 拍到好似唔洗交租都唔掂咁款
都仲未執

次次去到都夠位開party
黃埔仲有?開左係邊...?

舊 02-25-12, 09:19 PM   #1128
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
黃埔仲有?開左係邊...?
聚寶坊, 印象間野好耐下

舊 02-25-12, 10:14 PM   #1129
BOYBOYBOY

引用:
作者: 小草 查看文章
聚寶坊, 印象間野好耐下
記得了,老麥個邊

舊 03-06-12, 10:29 AM   #1130
ctmoduser
Senior Gamer
拔錘名人

註冊日期: May 2008
沒有最熱氣, 只有更熱氣
今次有無人掃雷挑戰新雞

舊 03-06-12, 01:14 PM   #1131
Hunter

註冊日期: Jan 2002

有無避風塘風味我唔知 (因為從未食過避風塘炒蟹), 但個人覺得真係好味
不過食完個胃好慶

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 07:12 PM   #1132
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Hunter 查看文章

有無避風塘風味我唔知 (因為從未食過避風塘炒蟹), 但個人覺得真係好味
不過食完個胃好慶
  今日食過,感覺好似「福字伊面」味。

舊 03-07-12, 03:53 AM   #1133
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
唔怪得陣味似曾相識
原來係福面

不過都唔差既
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 08:21 PM   #1134
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: ctmoduser 查看文章
沒有最熱氣, 只有更熱氣
今次有無人掃雷挑戰新雞
好辣

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 01:17 AM   #1135
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: leotam3 查看文章
好辣
唔覺辣

幾好味
避風塘炒魷

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 05:29 PM   #1136
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: B|WINS 查看文章
唔覺辣

幾好味
避風塘炒魷
唔覺辣+1

玩嘢
係點餐嘅時候話要特餐

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 11:39 PM   #1137
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: LR猫 查看文章
唔覺辣+1

玩嘢
係點餐嘅時候話要特餐
跟餐包紅豆兵叫常餐

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 03-10-12, 02:22 AM   #1138
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: LR猫 查看文章
唔覺辣+1

玩嘢
係點餐嘅時候話要特餐
會唔會好熱氣?
Kris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 11:57 AM   #1139
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Kris 查看文章
會唔會好熱氣?
炸雞點會唔熱氣
再加啲蒜粒應該會更熱氣

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 10:12 PM   #1140
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
啱啱試左新雞,感覺一般。
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-12, 06:58 PM   #1141
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
同之前個瑞士雞一樣都係唔夠味

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-12, 03:04 AM   #1142
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

4月份 特餐終於loop....火鳥+但配咖喱飯
同場新加反斗薯..+早餐雞肉芝士墨西哥烤餅:o

有KFF個FB,玩下回顧XD

2012-04 名古屋壼物火鳥+日式咖喱飯
2012-03 避風塘脆辣雞
2012-02 香烤瑞士雞
2012-01 大韓醬酷燒
2011-12 蜂麥脆雞
2011-11 封味錫紙烤系列:香蒜牛油錫紙烤雞
2011-10 封味錫紙烤系列:香草味烤雞
2011-09 名古屋壺物火鳥

此篇文章於 04-08-12 03:30 AM 被 ZlWS 編輯。
舊 04-08-12, 08:49 AM   #1143
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
頂佢個mini size咖哩飯

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-12, 06:51 PM   #1144
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
樓上個list得避風塘雞係叫食得過...kfc owata

舊 04-08-12, 07:29 PM   #1145
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: Gnosis 查看文章
反而我最like係蜂麥脆雞
舊 04-08-12, 07:50 PM   #1146
BOYBOYBOY

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
反而我最like係蜂麥脆雞
呢隻食過,比較好
其他個D真係

舊 04-08-12, 08:04 PM   #1147
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
呢隻食過,比較好
其他個D真係
係啊,蜂蜜脆雞真係唔錯~~
仲有啱啱翻出的日本雞都過得去ge~
其他真係一般

此篇文章於 04-08-12 08:07 PM 被 半人馬-RigiL- 編輯。
舊 04-08-12, 08:34 PM   #1148
BOYBOYBOY

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
係啊,蜂蜜脆雞真係唔錯~~
仲有啱啱翻出的日本雞都過得去ge~
其他真係一般
不過而家好少食kfc了,接近40蚊先得2隻雞同個細飯,太貴
我屋企附近食燒雞翼20蚊5隻全翼好過

舊 04-10-12, 03:04 AM   #1149
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
頂佢個mini size咖哩飯
其他跟大size 叫抵食

舊再早d有個28$ 全脾餐
引用:
作者: Gnosis 查看文章
i like封味錫紙烤系列

舊 04-10-12, 09:01 AM   #1150
ctmoduser
Senior Gamer
拔錘名人

註冊日期: May 2008
引用:
不過而家好少食kfc了,接近40蚊先得2隻雞同個細飯,太貴
我屋企附近食燒雞翼20蚊5隻全翼好過
等等! 邊到咁抵?

論壇跳轉