Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-25-09, 12:43 PM   #101
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
男人唔壞,女人唔愛
so sad
我唔想做壞男人..

OT完...
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
=-=佢越咁...我越多野諗=_=...
有時會覺得..點解我當初會為左佢留返香港=_=......
飛Q左佢啦

此篇文章於 11-25-09 12:46 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 12:50 PM   #102
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
一直昨天....我己明了一件事....佢個心仲係度.....但人變了......我行前一步佢就退後一步..=_=
還硬說 同我開始那時都係咁=_=.....
有時d野......呃唔到女人..由其係女人第六感/直覺

佢一直話無野/你想得太多/亂諗.....

可能呢個世界...要變既野變得太快.....我習慣不了=_=.......

可能...我太寵這個人了=_=.......
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 12:53 PM   #103
雷火武
ワールド・エンド

佢對你已經唔係好似以前咁

那個以前咁係指幾時?
就係由開始同你一齊計起既72小時

BY 子華
舊 11-25-09, 12:56 PM   #104
Banned
GeeGee獸~

引用:
男人唔壞,女人唔愛
=_= 只是大部份男人唔識去珍惜一個很難再為男人付出感情既女人吧=_=....

昨天我問佢...你有珍惜過我嗎?=_=佢話有.....我話.....有嗎?以前...我仲覺得..而家我一點感覺唔到=_=...

佢只答..你話係就係=_=....
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 12:58 PM   #105
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
佢對你已經唔係好似以前咁

那個以前咁係指幾時?
就係由開始同你一齊計起既72小時

BY 子華
=-=1個月之前啦=_=....
舊 11-25-09, 12:59 PM   #106
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
=_= 只是大部份男人唔識去珍惜一個很難再為男人付出感情既女人吧=_=....

昨天我問佢...你有珍惜過我嗎?=_=佢話有.....我話.....有嗎?以前...我仲覺得..而家我一點感覺唔到=_=...

佢只答..你話係就係=_=....
..........

睇到依家真係唔好俾我見到佢,真係開粗口mode....

佢一野斬斷情絲都仲冇咁火,佢影衰男人呀

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 01:01 PM   #107
Banned
GeeGee獸~

引用:
..........

睇到依家真係唔好俾我見到佢,真係開粗口mode....

佢一野斬斷情絲都仲冇咁火,佢影衰男人呀

我情願佢 一刀過=_= 唔好成日 親我無防範既時候再來插我幾刀=_=...
舊 11-25-09, 01:04 PM   #108
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
我情願佢 一刀過=_= 唔好成日 親我無防範既時候再來插我幾刀=_=...
你亦都可以一刀過~差在你肯唔肯~

舊 11-25-09, 01:09 PM   #109
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 雷帝 查看文章
你亦都可以一刀過~差在你肯唔肯~
我只係比緊時間佢 講佢發生咩事

唔想死得不明不白.....
舊 11-25-09, 01:13 PM   #110
雷火武
ワールド・エンド

引用:
你來一刀好了
引用:

佢有排拖架喎
我估
舊 11-25-09, 01:20 PM   #111
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
有時我會覺得..點解佢之前佢追我個時識得主動..而家=_=連一個主動打電話比我都唔去做=_=... << 100個男仔起碼有一半以上都係咁..我相信

點解我問佢係咪捨得分手個時佢仲話唔捨得...但唔想睇到我咁辛苦...=_=但點解佢仲要搞到咁=_=本來我覺得唔辛苦都比佢拖到好辛苦=_=... << 正常如果佢仲係鍾意你,聽到你講分手..唔會單講一句唔捨得就算~

我由同佢開始第1日我都同佢講過話..我唔怕一齊有幾辛苦......只要大家真係用心去經營呢段感情..我覺得己經好值得=_=...

引用:
=-= 剛才我無講..佢知道我喊有tum番....佢叫我唔好喊住先.....=_=
唔通唔理你咩~

引用:
=-=佢越咁...我越多野諗=_=...
有時會覺得..點解我當初會為左佢留返香港=_=......
依家放手都未算遲~

引用:
一直昨天....我己明了一件事....佢個心仲係度.....但人變了......我行前一步佢就退後一步..=_=
還硬說 同我開始那時都係咁=_=.....
有時d野......呃唔到女人..由其係女人第六感/直覺

佢一直話無野/你想得太多/亂諗.....

可能呢個世界...要變既野變得太快.....我習慣不了=_=.......

可能...我太寵這個人了=_=.......
你唔好咁傻啦~ 我相信,你問10個9個都答佢個心根本唔係度~
唔敢講有第3者, 但佢當你朋友多過女友~
不過, 就算對朋友都未必會講: "你話係就係" "關你咩事"

而最大問題係,佢呃緊你: 咩"無野/你想得太多/亂諗"
依d說話,代表佢覺得你地依家關係好正常?
如果佢覺得女友日日放工就喊, 問親佢野都求其答. 依d 都叫正常既話, 咁唔正常應該係點?

此篇文章於 11-25-09 01:39 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 01:32 PM   #112
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
一邊睇,一邊想起早兩日寫o既散文:

也許他不英俊,也沒有錢。

心思不是比別人細密,個性也不容易與人相處。

偶爾他會很大男人,不肯陪你。

偶爾他會表現自卑,令你煩厭。

《全文》
他不時都會讓你察覺,他仍然想念以前喜歡的人。

他從來都不讓你明白,他對你到底是否認真。

你生日,他與你在前天與後天慶祝,到最後還要突然失約。

他生日,自己與豬朋狗友通宵玩樂,第二天還要睡得死死,忘記你在等他慶祝。

他會在你面前談論其他女性的美貌,甚至說喜歡哪個身材突出的女藝人。

他平時與你並不多話,態度拘謹;但遇到其他女性卻可以口若懸河、表現親暱。

你傷心失意時他不懂說話安慰你,反而會教訓你以前不聽他的忠告。

你對他所做的各種暗示甚至明示,他每次都可以表現得恍若不覺。

他總會在你需要感性的時刻表現得無比理性。

他總會在你不快時表現得比你更不快。

你生病了,他叫你自己快快看醫生,然後他繼續去看通宵球賽。

他生病了,他打電話來對你訴苦,即使你明明還在努力工作中。

如果他想,他可以兩星期都不約會你。

如果他想,他會不斷傳短訊約你,直到你回覆為止。

不喜歡你與異性甚至同性上街,但自己又會跟其他女性曖昧。

你被小強毛蟲嚇到尖叫,他會一臉厭惡,又或是比你更先跳開。

所有瑣碎雜務,他大安旨意讓你處理,美其名是信任你。

當你不慎弄糟與他有關的事情,他卻會不留情面地責怪你。

他十分明白自由與個人空間的重要性,但只適用在他自己身上。

如果你偶爾遲覆他的電話,他可以對你黑面大半天甚至一星期。

從來他都不肯說對不起,就算是他先犯錯。

從來他都不肯說喜歡你,雖然你與他一起多年......

也許,你喜歡的人有以上的一些特點,甚至有齊以上的特點,或更多更多。

很不可愛,但是你偏偏就喜歡了這樣的男人。

可能只因為,他最初對你很好很好。

可能只因為,他還是有一些你欣賞的優點。

可能只因為,你相信他是真的愛你。

可能只因為,你試過想離開,想放棄,但始終不能自拔......

可能其實,並沒有甚麼原因。

就是偏偏只喜歡,那一個與理想中落差甚遠的一個人。

大概每位女性,一生人裡至少這麼傻過一次。

也許你會跟自己說,以後自己未必會再這麼傻。

又也許,你將來竟然會跟這個人步入教堂......

也許,也許。

點都好,
如果太長時期都唔開心,就好走了。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 02:21 PM   #113
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
送2首歌比樓主~

http://www.youtube.com/watch?v=mmVT7nUVT2E
http://www.youtube.com/watch?v=SPUct...eature=related

想喊果時諗翻首歌d歌詞應該會笑翻~

舊 11-25-09, 06:40 PM   #114
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
樓主努力呀
呢度成個FORUM 都叫你FAY Q 左佢, 唔好為呢D 人哭, 唔值得

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 08:11 PM   #115
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:

乜感情有得明白架咩?
算啦... 樓主...
我地點講, 你都唔會聽架喇

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 10:33 PM   #116
Banned
GeeGee獸~

多謝晒咁多位 gaf兄弟姐妹....既開解..

我知道要做d乜...

我約左佢星期六出來.....無論點....都想搞清楚件事....

=3=
舊 11-25-09, 10:38 PM   #117
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Middle 查看文章
一邊睇,一邊想起早兩日寫o既散文:

也許他不英俊,也沒有錢。

心思不是比別人細密,個性也不容易與人相處。

偶爾他會很大男人,不肯陪你。

偶爾他會表現自卑,令你煩厭。

《全文》
他不時都會讓你察覺,他仍然想念以前喜歡的人。

他從來都不讓你明白,他對你到底是否認真。

你生日,他與你在前天與後天慶祝,到最後還要突然失約。

他生日,自己與豬朋狗友通宵玩樂,第二天還要睡得死死,忘記你在等他慶祝。

他會在你面前談論其他女性的美貌,甚至說喜歡哪個身材突出的女藝人。

他平時與你並不多話,態度拘謹;但遇到其他女性卻可以口若懸河、表現親暱。

你傷心失意時他不懂說話安慰你,反而會教訓你以前不聽他的忠告。

你對他所做的各種暗示甚至明示,他每次都可以表現得恍若不覺。

他總會在你需要感性的時刻表現得無比理性。

他總會在你不快時表現得比你更不快。

你生病了,他叫你自己快快看醫生,然後他繼續去看通宵球賽。

他生病了,他打電話來對你訴苦,即使你明明還在努力工作中。

如果他想,他可以兩星期都不約會你。

如果他想,他會不斷傳短訊約你,直到你回覆為止。

不喜歡你與異性甚至同性上街,但自己又會跟其他女性曖昧。

你被小強毛蟲嚇到尖叫,他會一臉厭惡,又或是比你更先跳開。

所有瑣碎雜務,他大安旨意讓你處理,美其名是信任你。

當你不慎弄糟與他有關的事情,他卻會不留情面地責怪你。

他十分明白自由與個人空間的重要性,但只適用在他自己身上。

如果你偶爾遲覆他的電話,他可以對你黑面大半天甚至一星期。

從來他都不肯說對不起,就算是他先犯錯。

從來他都不肯說喜歡你,雖然你與他一起多年......

也許,你喜歡的人有以上的一些特點,甚至有齊以上的特點,或更多更多。

很不可愛,但是你偏偏就喜歡了這樣的男人。

可能只因為,他最初對你很好很好。

可能只因為,他還是有一些你欣賞的優點。

可能只因為,你相信他是真的愛你。

可能只因為,你試過想離開,想放棄,但始終不能自拔......

可能其實,並沒有甚麼原因。

就是偏偏只喜歡,那一個與理想中落差甚遠的一個人。

大概每位女性,一生人裡至少這麼傻過一次。

也許你會跟自己說,以後自己未必會再這麼傻。

又也許,你將來竟然會跟這個人步入教堂......

也許,也許。

點都好,
如果太長時期都唔開心,就好走了。
篇文章...講得啱....

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
你來一刀好了

佢有排拖架喎
我估
星期六約左佢出來食飯
啱啱約左佢..
佢好似好奇怪咁 我無啦啦約佢食飯.....
我只係想....大家三口六面坐底 拆掂佢......
今次約佢...我預左會同佢 講好耐野...
佢啱聽又好..唔啱聽又好...... 我唔想屈埋屈埋=_=...
剛才打比佢個時....佢知道的....我諗佢都估到.....我做乜事找佢食飯......
佢一直問我..做乜無啦啦約食飯.....又問我把聲做乜咁......
而家關心=_=大遲了.....
舊 11-25-09, 11:32 PM   #118
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
樓主記住唔好心軟
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 02:05 AM   #119
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: funnyfun 查看文章
樓主記住唔好心軟
我覺得樓主一定心軟

舊 11-26-09, 07:11 AM   #120
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
作者: smalltung 查看文章
我覺得樓主一定心軟
隻馬俾個騎師鞭兩下都會跑快d啦不過呢隻馬有時鞭左都唔跑之嘛

依家馬迷係眕緊個騎師幾時落馬

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
舊 11-26-09, 08:11 AM   #121
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
你一個人出去一定會心軟...
係既就叫晒d兄弟姐妹出去審佢...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 08:55 AM   #122
Banned
GeeGee獸~

引用:
隻馬俾個騎師鞭兩下都會跑快d啦不過呢隻馬有時鞭左都唔跑之嘛

依家馬迷係眕緊個騎師幾時落馬
應該係惰馬先啱
舊 11-26-09, 08:56 AM   #123
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Noyeah 查看文章
你一個人出去一定會心軟...
係既就叫晒d兄弟姐妹出去審佢...
找你啦好無?
舊 11-26-09, 10:56 AM   #124
雷火武
ワールド・エンド

組個GAF兄弟姐妹團
舊 11-26-09, 11:15 AM   #125
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
應該係惰馬先啱
係墮馬既一早墜左啦,依家隻馬唔俾你跌,只有騎師自己落黎

引用:
找你啦好無?
你肯吹雞既排哂隊同你去tim啦,我都想睇下呢位人兄有幾把炮....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
其實乜野叫做有機??? boycym ~清談館~ 7 01-09-09 04:43 PM
其實打機有冇必要玩到Cossfire咁重本? Minga 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-29-08 04:39 PM
其實這是甚麼心理? 尼路 ~清談館~ 50 12-10-08 02:42 AM
其實咁算唔算盜版? 昏迷童子Sleepy Neo Music UNIVERSE 6 09-27-02 08:59 PM
其實有線咁樣講波..不如... 其卵 體育版 15 06-24-02 03:10 PM

現在的時間是 07:02 AM

手機版 | APP版