Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-19-07, 07:18 PM   #51
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Montella 查看文章
McClaren has FA support, but for how long?

Football Association vice-chairman Sir David Richards claims Steve McClaren will get his backing until England 'can no longer qualify' for Euro 2008.

Wednesday's 2-1 defeat in Russia left England needing to rely on results elsewhere to claim a place in the finals in Austria and Switzerland next summer.

Richards told the Daily Telegraph: 'Steve has done a bloody good job.

'It was very difficult for him when he started and he has worked really hard to turn it around.

'Things didn't go right for us in the end on Wednesday night but that's football and I don't think it's right that we should start calling for him to be sacked.

'He has got a job to do against Croatia. After that game we will talk about what happens next and I will support him right up until the point where we can no longer qualify.

'We have got to be realistic, we can't keep hiring and firing people. We want to keep it stable and we want to try and create a winning team.'
support又點
出唔到線你仲好意思留低?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-07, 09:38 PM   #52
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
英格蘭其實係艾力臣帶領之下,戰績真係幾好,就算對住強隊都極少在法定時間九十分鐘內落敗。
相比之下麥卡倫好明顯未夠班,睇下佢帶米堡帶到九唔搭八就知,完全唔明英格蘭足總當日點解要搵佢帶隊。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 12:12 AM   #53
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 阿聰 查看文章
英格蘭其實係艾力臣帶領之下,戰績真係幾好,就算對住強隊都極少在法定時間九十分鐘內落敗。
相比之下麥卡倫好明顯未夠班,睇下佢帶米堡帶到九唔搭八就知,完全唔明英格蘭足總當日點解要搵佢帶隊。
英格蘭領隊E D 三剎位唔係個敢坐o架 (英足聰仲要低B到要英國人出任) (尤其有雙特助陣....)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 01:08 AM   #54
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
入球~

http://www.youtube.com/watch?v=APMvLTAGbbQ

http://www.youtube.com/watch?v=qhgsQiLeIAk

http://www.youtube.com/watch?v=_1v2m...elated&search=

舊 10-20-07, 03:22 AM   #55
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
我都想英格蘭出局
真係無眼睇

舊 10-20-07, 04:52 AM   #56
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
久唔久就會大賽唔入圍
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 07:16 AM   #57
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
邊有爆冷..........
報紙佬真係亂o黎.........
輸波係理所當然啦........
優勝劣敗........
領隊因素係其一, 球員質素 , 合作出踢到好差.....

果球十二碼........
冇慢鏡睇唔到都冇得點怪球証.........
朗尼果下拉衫太明顯.....
飛埋落去果下太多餘喇............
俾著意大利果班高手會扮無辜咁.........

輸第二球我又覺得唔可以太責怪 羅賓遜........
以佢o既水準有反應擋到個波就已經係咁..........
之前都有球擋到中柱啦..........
反而自己亂哂咁仲抵打......

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!

此篇文章於 10-20-07 07:18 AM 被 cccc 編輯。
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 08:15 AM   #58
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
英格蘭領隊E D 三剎位唔係個敢坐o架 (英足聰仲要低B到要英國人出任) (尤其有雙特助陣....)
當然喇!所以一定要搵一個有威信嘅領隊﹙例如老費、雲格、摩連奴呢 d 級數﹚,
搵外籍領隊係唯一出路,因為英格蘭本土 d 領隊唔係太廢就係未夠級數帶領英格蘭。

舊 10-20-07, 08:35 AM   #59
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: 阿聰 查看文章
當然喇!所以一定要搵一個有威信嘅領隊﹙例如老費、雲格、摩連奴呢 d 級數﹚,
搵外籍領隊係唯一出路,因為英格蘭本土 d 領隊唔係太廢就係未夠級數帶領英格蘭。
摩蛇要教都教佢自己國籍先啦
費蛇就。。佢會去先算啦
雲格要教都教法國先啦 星座大師呢期都危危地
舊 10-20-07, 09:26 AM   #60
blindman102
Crazy Gamer

引用:
作者: 天使之國 查看文章
費蛇就。。佢會去先算啦
費蛇係Scottish黎架

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 10:27 AM   #61
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: blindman102 查看文章
費蛇係Scottish黎架
所以佢咪話係教都教自己國家先啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 10:28 AM   #62
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
摩 帥 樂 意 執 教 英 格 蘭

摩 連 奴 有 多 年 的 執 教 經 驗 。

據 報 導 ,摩 連 奴 表 示 有 興 趣 執 教 英 格 蘭 國 家 隊 。

據 指 出 ,由 於 英 格 蘭 於 週 中 的 歐 國 盃 外 圍 賽 不 敵 俄 羅 斯 ,令 他 們 的 出 線 亮 起 紅 燈 ,一 旦 英 格 蘭 未 能 殺 入 決 週 賽 ,摩 帥 將 願 意 與 英 格 蘭 足 總 商 討 有 關 執 教 的 事 宜 。

在 離 開 車 路 士 時 ,摩 帥 曾 與 會 方 立 下 於 2008年 之 前 不 可 以 執 教 其 他 英 格 蘭 球 會 的 條 款 ,但 範 圍 並 不 包 括 國 家 隊 。 而 報 導 雖 然 指 該 葡 萄 牙 藉 領 隊 將 是 接 掌 英 格 蘭 帥 位 的 大 熱 人 選 ,不 過 他 本 人 卻 屬 意 於 執 教 球 會 多 於 國 家 隊 ,尤 其 是 到 意 大 利 或 德 國 去 執 教 。

但 據 該 媒 體 引 述 摩 連 奴 密 友 表 示 :「 他 比 任 何 人 都 更 加 了 解 英 格 蘭 的 足 球 ,而 執 教 國 家 隊 的 工 作 對 他 來 說 是 一 個 很 大 的 挑 戰 。 如 果 英 格 蘭 足 總 解 僱 麥 卡 倫 的 話 ,摩 帥 是 樂 意 和 他 們 商 討 執 教 一 事 的 。 」

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 10:34 AM   #63
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
還記得老mc上台時
很多人說出局都唔值得關心
但而家睇睇, 老mc可以吸引可以令那麼多人關心
可見佢呢方面都幾成功

對方塊呢場
朗肥, 30m, 俠盜的犯錯都是老掉牙的問題
在大力臣時期已出現或幸運地未爆而已
老mc都算幾黑仔

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 10:47 AM   #64
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

england輸波個下, 就好似2年前ac milan 輸比利記一樣
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 10:52 AM   #65
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: cccc 查看文章
邊有爆冷..........
報紙佬真係亂o黎.........
輸波係理所當然啦........
優勝劣敗........
領隊因素係其一, 球員質素 , 合作出踢到好差.....
好同意~其實係香港人眼中~ 英格蘭係強隊~
佢地近8年打親乜野賽事都係8強止步

而家最唔開心一定係d酒吧老闆,now老細啦~
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 11:40 AM   #66
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
久唔久就會大賽唔入圍
究竟可唔可以英倫三島合組一隊出賽?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 01:29 PM   #67
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: sqling 查看文章
奧運好似係出聯隊

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 01:40 PM   #68
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
摩 帥 樂 意 執 教 英 格 蘭
摩SIR上任唯一問題是
又要繼續見到林伯踢中場.... 唉

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 03:58 PM   #69
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: sqling 查看文章
奧運好似得?英國隊
叫傑斯去帶啦
一隊出賽 比老麥帶咪又係輸
舊 10-20-07, 04:57 PM   #70
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Jamie 查看文章
摩SIR上任唯一問題是
又要繼續見到林伯踢中場.... 唉
得佢識點樣用林伯

舊 10-20-07, 04:58 PM   #71
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: garuda 查看文章
好同意~其實係香港人眼中~ 英格蘭係強隊~
佢地近8年打親乜野賽事都係8強止步

而家最唔開心一定係d酒吧老闆,now老細啦~
其實好多人誤解姐
「多人鐘意」同「強」係兩回事
香港好多人鐘意英格蘭
但好多人誤解以為「英格蘭迷覺得英格蘭好強」

我都好想搵下邊個英格蘭迷話英格蘭強(唔係網到搵,係面對面講,現實大家講野都會現實d)

舊 10-20-07, 06:20 PM   #72
阿聰

引用:
費蛇就。。佢會去先算啦
所以要搵壓得住場面嘅外藉領隊帶領英格蘭並唔容易……艾力臣真係帶得唔錯。

舊 10-20-07, 06:36 PM   #73
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
我都好想搵下邊個英格蘭迷話英格蘭強(唔係網到搵,係面對面講,現實大家講野都會現實d)
一向都唔強,不過真係情意結o既問題

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 06:58 PM   #74
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
一向都唔強,不過真係情意結o既問題
但係WE度成隊英格蘭既能力都係一級強隊
舊 10-20-07, 07:02 PM   #75
Heifetz
Game Master
獨身漢子

引用:
但係WE度成隊英格蘭既能力都係一級強隊
球星效應, 球星效應.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:03 AM

手機版 | APP版