Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-05-06, 02:45 PM   #426
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 某F
對手渣姐....
但係我就認為就算對手不濟,但都係要自己一方傳、控、射做得好先得囉,君不見友賽對阿根廷、高治做兩傳手己見稱職咩??(唔係話對手唔識防佢,係佢要對方另外一個人分心mark佢,咁所以咁就做就到奧雲入波)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 02:59 PM   #427
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
講開高治......星期六睇佢入左波,奧雲埋佢同佢慶祝o個度......佢兩個o既身高......
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 03:06 PM   #428
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
一場半場好波ji,又將英格蘭捧到天咁高

打上對手又咁弱,又主場,係咪好唔客觀呢

不過唔可以否認,有碧咸的斬中,高治多左好多機會

舊 06-05-06, 03:08 PM   #429
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 柴崎幸
唉,你睇到今日本地報紙,訪問藝人對高洛治睇法,應該會仲勞氣...
好似個馬國明咁,話高洛治點都只係幫隊友二傳,純屬配角...
佢都唔知有無睇波..
訪問親藝人都預左佢唔識波架啦
上次某女藝人話自己唔睇靚仔剩睇波..跟手話B7廢同無料到

舊 06-05-06, 03:13 PM   #430
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
熱身賽唔代表d乜喎, 點解大家已經咁興奮....

對手都唔係話打得好搏, 自然多d空位俾b7斬波, 又多d空位俾高治頂波同起腳...
到左世界盃打真格, d球員寧願犯規都唔俾你出波出得咁易啦
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 03:13 PM   #431
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Bigwater

邊度有講過英格蘭勁o左呢a
對手又咁弱.....唔通澳洲ED波踢傷晒D球員先叫好咩
不過真係唔明點解用弱隊提升狀態又比人話"贏o左好叻咩",唔通好似荷蘭咁犀利咩

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-05-06, 03:14 PM   #432
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: kin~kin
熱身賽唔代表d乜喎, 點解大家已經咁興奮....
分析進攻瓣數姐,咁樣都唔得就不如等E個topic沉底喇

舊 06-05-06, 03:14 PM   #433
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Bigwater

咪係囉, 一場半場, 而且仲要係熱身賽, 對手又要超弱...
舊 06-05-06, 03:16 PM   #434
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: DevilElvis
分析進攻瓣數姐,咁樣都唔得就不如等E個topic沉底喇
我有講過唔得咩?
你0係我段野度邊度搵到我話唔得?
我只係覺得唔可以用一場波就講到高治咁勁囉
雖然有b70係度, 佢0既作用一定會大好多
舊 06-05-06, 03:19 PM   #435
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
但係我就認為就算對手不濟,但都係要自己一方傳、控、射做得好先得囉,君不見友賽對阿根廷、高治做兩傳手己見稱職咩??(唔係話對手唔識防佢,係佢要對方另外一個人分心mark佢,咁所以咁就做就到奧雲入波)
多左空位, 咪容易d傳, 容易d控, 容易d射囉
當然佢地d基本功係好啦, 一向都知b7傳波好掂架啦~ 高治雖然高, 但係基本功都唔錯~ 但都係果句, 假如動真格, 未必有咁多空位俾高治做野, 對b7信心就大d, 始終踢慣踢熟又多經驗
舊 06-05-06, 04:07 PM   #436
RS 200

引用:
當然佢地d基本功係好啦, 一向都知b7傳波好掂架啦~ 高治雖然高, 但係基本功都唔錯~ 但都係果句, 假如動真格, 未必有咁多空位俾高治做野, 對b7信心就大d, 始終踢慣踢熟又多經驗
但係的確地,有高治o係度,打法,戰術,進玫又多左瓣數喎.....當然,到時打唔打得出呢個作用出黎,要到時先知.....但係而家隊波打法更多元化,唔係好事咩??
舊 06-05-06, 04:11 PM   #437
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
搵隊入唔到決賽周既隊伍都係正路, 試陣同埋 keep 住個態, 不過, 輸同贏 都唔好咁入心, 因為呢類比賽真係好友誼, 睇下人地牙買加係中場都唔鏢波, 任得英國係中場做波同出波, 就知幾友誼啦 ...

如果高治係決賽周有同樣既表現同入波, 先比個 佢都未遲啦

btw ... 12 碼真係 英格蘭既 魔咒

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 04:59 PM   #438
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
我覺得果場,高治都有兩個人(如有一個人,都會幾貼身mark的)同佢一齊頂,你講對手弱無問題,但係高治多o左空位我就唔認同囉

此篇文章於 06-05-06 05:07 PM 被 DevilElvis 編輯。
舊 06-05-06, 05:05 PM   #439
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 杜蕾恩
搵隊入唔到決賽周既隊伍都係正路, 試陣同埋 keep 住個態, 不過, 輸同贏 都唔好咁入心, 因為呢類比賽真係好友誼, 睇下人地牙買加係中場都唔鏢波, 任得英國係中場做波同出波, 就知幾友誼啦 ...

如果高治係決賽周有同樣既表現同入波, 先比個 佢都未遲啦
唉,咁英格蘭不如學荷蘭咁啦,踢到完全唔友誼,打晒真軍咪好囉

不過我o地上面始終都係講英格蘭多o左E樣進攻瓣數係好事,讚佢o既說話只不過o係E場友賽中發現佢有E項幫到英格蘭o既用處姐

舊 06-05-06, 05:36 PM   #440
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
唉,咁英格蘭不如學荷蘭咁啦,踢到完全唔友誼,打晒真軍咪好囉

不過我o地上面始終都係講英格蘭多o左E樣進攻瓣數係好事,讚佢o既說話只不過o係E場友賽中發現佢有E項幫到英格蘭o既用處姐
我都話搵 d 弱隊都好 wor ...

排咩陣, 就係要試下 work 唔 work, 入得國家隊, 就梗係有要求, 對住弱隊連基本既效果都無, 不外於:

1. 個 form 更本唔 work
2. 個別球員發揮唔到應有既功能 ...

所以我覺得目前真係唔好太過開心, 只能夠話呢個 陣 work 得幾好, 入到決賽周先係正場

杜蕾恩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 05:54 PM   #441
CCemi

註冊日期: Dec 2003
其實b7始終都係返英超踢好d...始終英式既打法都係長傳戰術較多...b7係呢項係最強既

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 05:57 PM   #442
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: KeaneYip
其實b7始終都係返英超踢好d...始終英式既打法都係長傳戰術較多...b7係呢項係最強既
雲格又唔要、車仔又做後備、紅魔就唔晒旨意、利記又唔夠銀買,咁去英超邊隊好

舊 06-05-06, 08:04 PM   #443
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
雲格又唔要、車仔又做後備、紅魔就唔晒旨意、利記又唔夠銀買,咁去英超邊隊好
真係好希望b7可以番英超, 始終英超d波比較多大腳交波, 適合b7打法
b7 d波又交得咁準, 踢多幾年都仲得
0係皇馬見佢雖然好努力, 但好多時都會俾d傳媒插, 真係心都up埋
舊 06-06-06, 01:48 AM   #444
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
去熱刺
話哂都去試過腳

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 01:51 AM   #445
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 啤梨王子
去熱刺
話哂都去試過腳
情況同利記差唔多喎,都係唔夠銀

舊 06-06-06, 09:19 AM   #446
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
岩岩睇左精華
唔知系咪好耐冇睇owen
覺佢踢波用腦左@@

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 12:22 PM   #447
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DC 97
岩岩睇左精華
唔知系咪好耐冇睇owen
覺佢踢波用腦左@@
受過咁多次傷,惟有轉營。
不過咁都好,學舒利亞咁,長踢長有。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 12:24 PM   #448
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
有錢都諗第二件有爆破能力的吧
除非買人果個腦部出現抽根現象

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 01:09 PM   #449
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
熱刺唔夠銀
買個貝碧托夫都十幾M喎
只不過係有錢都唔買佢je

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-06, 01:35 PM   #450
RS 200

其實我一直有個諗法就係.....全世界都比英格蘭國家隊o既人呃晒......其實朗尼冇傷.....
唔知點解次次見到朗尼出黎行行企企,踩下單車去下party,都覺得佢地成班一齊o係度扮野.....

論壇跳轉

現在的時間是 10:42 AM

手機版 | APP版